Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 543
  • 858
  •   1
Отговори
# 75
Никога не съм чела да има такъв страничен ефект, масово в темата ползват един апликатор на няколко пъти, защото е скъп продукт. Anigo в интерес на истината, когато аз забременях също го ползвахме. Но имаше и други фактори, та не мога да кажа че само той е помогнал

# 76
  • Замък сред облаците
Ами ще дам отзив като го почнем Simple Smile

За момичетата с намалено овлажняване - при мен с инозитола освен ЦС и овлажняването определено се нормализира. Може и другите момичета, които го приемат да споделят наблюдения Simple Smile

# 77
AlisonParker, съгласна съм, че едва ли само от един гел ще се случат нещата, но пък си е помощно средство. Ще пробвам, пък да видим:)

АА, аз пия вечерна иглика (прим ойл) от първи ден на Ц до О, и виждам коренна разлика в цервикалната слуз. Като по учебник е и доста обилна,  не мога да се оплача от липса на влажност, но все пак ще пробвам и гелчето.

Sonityy, качвам снимка на моя положителен тест за О, на 11 ден след Ц, после и я потвърдиха при преглед. С всеки ден тестовата линия се насища все повече, аз се ориентирам по цервикалната слуз, защото съм имала и на 9ден О. Някой път почвам да се тествам на 7ден още, до положителен тест.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 17:06 от Anigo

# 78
Да, при мен също има разлика с пиенето на инозитол и мви. И без тях нямам проблем, но специално за бебеправене си трябва повечко цервикална слуз, тя спомага доста в пътуването на сперматозоидите. И въпреки това, с цяла апликация преферт гел пак сме го нямали тоя проблем да е чак прекалено “хлъзгаво” Тя дозата е доста малка, а и на мен винаги ми оставаше някакво количество, в тубичката, което не можех да изстискам

# 79
Шантал, за добавките,  ако има момиче, което приема всички по точната схема , шапка му свалям. Аз бях започнала преди 3 години, имам подобен списък. Но както вече написах  заради лигавицата Калчев ми препоръча да оставя само витамините/желязо, д и група б/ Сега от пролетта след консултация със Станулов изпих 1 опаковка опти ова. Тъй като на ММ поръчвам по отделно, и на мен си взех - иназитол,нак и аргинин, убингванол,  ресвератрол,  RLA, омега 3 и група б. Сега поръчах и PQQ. Според мен се консултирай с репрото и се поръчай тези, които прецените , че са най-подходящи за теб.
За перфектен гела, при нас е тежък мъжки фактор,  та до сега няма ефект. Слагам цяла опаковка, но винаги остава по-малко, като мине овулацията ги събирам в една и я поставям за последно 😉

# 80
  • София
мдам, категорично тази схема ми идва прекалено вповече...

за гела - две тубички ги използваме за 4 поредни дни около О, не оставям тубичка отворена за по-дълго време

# 81
  • Замък сред облаците
Шанталче, аз довечера ще успея да разгледам добавките като съдържание, но и на мен ми се струват много. Ще пиша по-късно като ги разгледам.

# 82
Шанталче, по-добре направо си вземи Опти Ова и не се обременявай излишно с хиляда добавки. 🫶

# 83
А да попитам относно инозитола: по колко приемате момичетата без ПКЯ? Каква е препоръчителната доза за подсилване на реп. система, чета различно и малко се обърквам?

# 84
И ние докато си ползвахме Дюрекс аз си бях окей. Даже преди да започнем да бебеправим нямах сякаш чак такава сухота. После се почна с хормони и добавки и в един момент не ми беше окей.  После разбрах че не трябва да ползвам почти нищо освен подобни гелчета за забременяване, което пак беше окей, но излизаше скъпичко. Ползвахме ги при всеки акт, защото не можех да си хвана овулацията и в крайна сметка се радвам защото както излиза съм забременяла с акт в 8-9 ден от цикъла и ако не ползвахме можеше и плувците на ММ да не успеят да устроят такава дълга засада сами по себе си или просто съм имала наистина много ранна овулация. Аз не бих събирала от няколко опаковки и да използвам - честно казано се притеснявам от бактерии и цистити.

По съвет на момичетата тук по едно време и аз пих вечерна иглика, но се оказа не ми действаше добре на синдрома на раздразненото дебело черво. Иначе всички много я хвалят и ако не ви дава странични ефекти сигурно и това помага!

# 85
Момичета и аз ровя из темичките за витамините за подобряване на качество и т.н , супер стана, че го коментирате тук🤗  До сега  и аз приемах по хиляда, но ме мързи едно по едно да ги пия 🥲 Та ще ви следя😉

# 86
Mandy аз пия 2000 мг на ден (плюс оше 50 мг от Б комплекса) По принцип продуктите от сорта на С фем, Сайкъл баланс, Инофолик, които съдържат инозитол, според инструкциите на опаковката се приемат един до два пъти на ден. За пкя дозата със сигурност е 2х2000 мг, останалите сами преценяват или според инструкции на лекаря, колко да приемат. Пак казвам инструкцията е един до два пъти на ден по 2000 мг.

# 87
  • Замък сред облаците
И преди сме коментирали, но за метаболитен синдром, ИР, диабет и ПКЯ дозата варира между 1 и 4г според случая.
Аз взимам 0,5г (500мг) без някой от тези проблеми.

# 88
  • София
Хич не се зарадвах обаче като разбрах, че някои момичета използват една доза 2,3,4 пъти, а на мен едва ми стигаше за веднъж 😂

Ама то не е лубрикант в смисъла на овлажнител,ами е гел,който подпомага зачеването като прави средата във влагалището по-благоприятна за сперматозоидите и се изстисква цялата дозичка вътре във влагалището
Скрит текст:
Ако има резултат този месец май голяма реклама ще му тръгне 😂 Ще подаря и аз останалите ,да повлека крак ...

От Инозитола аз пия 2000 мг,но не съм много редовна,условието с кафето ми е трудно за спазване и понякога пропускам.
Не е ли супер натоварващо за бъбреците и черния дроб прием на толкова много добавки ,това са страшно много неща,аз не бих пила всичко това ...

# 89
Шанталче, по-добре направо си вземи Опти Ова и не се обременявай излишно с хиляда добавки. 🫶

А опти ова хубави ли са? Виждам, че една опаковка стига за два месец?

Общи условия

Активация на акаунт