Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Den Haag
Благодаря ви много момичета, ще пробвам да не подсушавам изцяло лицето и ако няма промяна ще поръчам от показаните по горе.
Иначе аз използвам също малко количество, но разпенвам на самото лице, това също ще променя! Благодаря!

# 391
Идеята да се пръска тонера по лицето,вместо с тампон или с ръце да се нанася,е една много хитра идея,мили дами.

# 392
Идеята да се пръска тонера по лицето,вместо с тампон или с ръце да се нанася,е една много хитра идея,мили дами.
Mхм, мързелът не мори, а води до прогрес и пести много памук, както обичам да казвам аз и си купувам ето такива:

# 393
Агент,отново много благодаря,задължително ще поръчам спрей вече👍.Преди лазерен пилинг СО2 нали е излишно да се цапотя с ретиноли и киселини?то предполагам и седмици след това само хидратация и spf 50,поне предния път доста бях "опърлена" и май ще отложа доста покупки,но пък тонери за хидратация май са винаги от полза👍.

# 394
Здравейте,  прочетох малко от последната тема за да видя дали съм за тук.... И май да, много харесвам корейската козметика, но от скоро поръчвам. Та ще прочета началото за сайтовете. За момента съм поръчвала от jolse  няколко пъти само за мен и близка приятелка, за да не ме е яд ако стане гаф, но и без това не искам да се занимавам с други, че носиш отговорност някаква. Искам да питам за един продукт дали имате мнение и опит Simple Smile Става дума за  Elizavecca - CER-100 Collagen Coating Hair A+ Muscle Spray

# 395
Или просто си прелей в подходящо шише част от някой по-рядък тонер - вискозитетът трябва да е нисък!

Излишно е! И след това умната! Киселините и ретинолите никъде няма да избягат!

# 396
  • софия
Ползвала съм  Green Plum Refreshing Cleanser, нямах проблеми, но може би заради начина на ползване - не си подсушавам лицето след миене, само леко попивам с хартиена салфетка да не капе вода и продължавам с тонер/есенция.
Едно от постоянните ми измивни е AESTURA Ato Barrier 365 Bubble Cleanser - пяна е, не изсушава, или поне така мисля - избягвам лицето ми да изсъхва.
Ний се мием със сапунче и се трием със кесе. Joy

# 397
  • Чукарландия
Светулче, с това кесе лицето ли триеш? 🤣
На мен ми смъква кожата на гърба, камо ли да го ползвам за лицето...

# 398
    • софия
    Не разбира се, задявам се, за да се похваля със сапунче то. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Не съм го пробвала още, но има билков аромат, точно като маската им. Интересно ми е как  ще се държи, сравнен с другите миещи, които обсъждахме.

# 399
    • Prismatica Aerie
    Скрит текст:
    Ползвала съм  Green Plum Refreshing Cleanser, нямах проблеми, но може би заради начина на ползване - не си подсушавам лицето след миене, само леко попивам с хартиена салфетка да не капе вода и продължавам с тонер/есенция.
    Едно от постоянните ми измивни е AESTURA Ato Barrier 365 Bubble Cleanser - пяна е, не изсушава, или поне така мисля - избягвам лицето ми да изсъхва.
    Ний се мием със сапунче и се трием със кесе. Joy
    Trollface Респект към тайните на Вашето великолепие! Heart

# 400
    Светулчо, на мен не ми пресушава, но както всички знаем аз не съм мерило за чувствителност, а съм и смесена към мазна. Бях попадала в рускоговорящия нет на ревю, че дори за много чувствителни кожи ставал:

"Лучшее — использую для лица, это женшеневое от Сулвасу, но вот оно уже от 500 за 50 г. Оно нежнее для кожи всех попадавших в руки жидких средств, включая и CeraVe и прочее подобное. "
    https://kosmetista.ru/blog/chillout/143748-mylo-dlya-atopikov.html

PS Оказва се, че ако се разтърсиш доста корейски брандове правят и сапун за лице, но още по-популярно било в Япония. На мен ми се е случвало в хотели във Франция и Италия да има мини сапунчета за лице и малко по-различни за тяло.

https://www.yesstyle.com/en/beauty-face-washes/list.html/bcc.155 … ;bt=37&bpt=46

Бре, Beauty of Joseon какви ревюта има Simple Smile
    https://www.yesstyle.com/en/beauty-of-joseon-low-ph-rice-face-an … ml/pid.1123085723
    Скрит текст:
    PS

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 19:38 от Agent Provocateur

# 401
    Моля препоръчайте ми маска с розова глина или изобщо глинена, подходяща за чувствителна кожа. Втори път правих почистване с маската с ниацинамид и лимон на Mary&May и въпреки че стоях по-малко от времето в упътването, пак се зачервих. Приятна ми е за нанасяне, добре почиства, но не е за мен. Интересно, че ме зачервява в т-зоната, точно където искам да посвия порите. В зоната с нормална към суха кожа всичко е наред.

# 402
    • Somewhere in the World
    Аз съм доволна от маската на Апивита.

# 403
    • Prismatica Aerie
    Моля препоръчайте ми маска с розова глина или изобщо глинена, подходяща за чувствителна кожа.
    Cosrx Poreless Clarifying Charcoal Mask Pink

BEPLAIN Cicaful Calming Clay Mask

Manyo Factory Pink Clay D-Toc Pack

Аз съм доволна от маската на Апивита.
    Това азиатска марка ли е?

# 404
    • Somewhere in the World
    Не - Апивита е гръцка марка.
    https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010023034

Общи условия

Активация на акаунт