Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 381
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Моля за мнения за продуктите на Erborian.

# 406
аз и друг път съм споделяла това ползвам Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Face Wash ( даже съм го вкарала в кошницата Wink ) https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1053104280
но се колебая дали да не поръчам пяната

Ползвам пяната, изумена съм колко е икономична, освен това разпенването става в механизма на шишето. Много, много мек и приятен продукт, не ми изсушава изобщо. Редувам чат-пат с други измивни гелове, но този е от нежните. И маслото им е супер, не ми щипе на очите и с него изчистих две твърди точки, едната като гурла ми стоеше в ъгълчето на окото повече от година.

# 407
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам дали според вас моята рутина е правилна, или използвам много продукти? Значи да кажа че съм на почти 25 и все още се боря с пъпки и петна по лицето, като в момента са по-скоро червени петна, останали от пъпки. Така започвав с двойно почивстване, като използвам балма на Heimish, а след това измивен гел на Микса, тъй като не ми опъва на кожата. След това продължавам с AHA BHA тонера на Cosrx ( като тук ще ви помоля за съвет на мокра кожа ли се слага или на суха, дали се чака известно време при слаганято му?).
Слен това слагам тонер на Skin 1004, който е с центела, продължавам с есенцията на COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, а след това ампулата от същата серия с центела на Skin 1004. Накрая завършвам с хидратиращ крем и използвам едно кремче на eucerin за петна. Дневната ми грижа е същата, само вместо тонера на cosrx слагам витамин ц на Tiam. И завършвам със слънцезащита.
Извинявам се за прекалено дългия пост и съм благодарна на всеки, който изкаже мнение.

# 408
  • Prismatica Aerie
След това продължавам с AHA BHA тонера на Cosrx ( като тук ще ви помоля за съвет на мокра кожа ли се слага или на суха, дали се чака известно време при слаганято му?).
Слен това слагам тонер на Skin 1004, който е с центела..
Тонерът на Cosrx технически е с киселини, макар и в много нисък процент, следователно се нанася на подсушена кожа и 1-2 минути след него последващата грижа.
Относно тонера на Skin 1004, ако не се лъжа е с PHA, може би няма смисъл от още киселини, макар и различен вид - по-добре редуване на двата тонера.
Иначе рутината е съвсем добра.

# 409
След това продължавам с AHA BHA тонера на Cosrx ( като тук ще ви помоля за съвет на мокра кожа ли се слага или на суха, дали се чака известно време при слаганято му?).
Тонерът на Cosrx технически е с киселини, макар и в много нисък процент, следователно се нанася на подсушена кожа и 1-2 минути след него последващата грижа.
Относно тонера на Skin 1004, ако не се лъжа е с PHA, може би няма смисъл от още киселини, макар и различен вид - по-добре редуване на двата тонера.

Благодаря Ви. Да, аз в началото ги редувах, ама не знам защо реших и двата да ползвам заедно. Ще оставя само единия значи. Много съм благодарна. Също така бях чела, че тази есенция на Cosrx с охлювения муцин е добре да се слага на кожа, която не е добре попила тонера, тоест на влажна кожа. Тези от вас, които сте я ползвали как я нанасяте?

# 410
  • София
Аз я слагм на влажна кожа и върху нея пръскам с термална вода, така се получава плъмп ефект и не ми седи лепкава.

# 411
Моля за мнения за продуктите на Erborian.
Да си побутна въпроса Hug

# 412

Благодаря Ви. Да, аз в началото ги редувах, ама не знам защо реших и двата да ползвам заедно. Ще оставя само единия значи. Много съм благодарна. Също така бях чела, че тази есенция на Cosrx с охлювения муцин е добре да се слага на кожа, която не е добре попила тонера, тоест на влажна кожа. Тези от вас, които сте я ползвали как я нанасяте?

На влажна👍

# 413
  • София
Продуктите на Erboiran са надценени според мен, т.е. не заслужават парите, които им искат. Но имам много спорадичен и отдавнашен опит.

# 414
Благодаря 🌷

# 415
BB-то на Erborian e един от най-обичаните продукти в рускоговорящото интернет пространство, а знайно е, че те са претенциозни потребителки. Аз лично не съм ползвала нищо тяхно, но като цяло леко ме притеснява идеята да вкарвам всички продукти на кой да е бранд под общ знаменател.
https://usa.erborian.com/bb-cream-%E2%80%93-velvet-matte-beauty- … CP05AEGOA02A.html

# 416
  • софия
Ето този имам аз и то отдавна, точно по препоръка на рускиня. Факт е, че го бях забравила и наскоро го открих отново. Продуктът е мазничък, подхранващ даже, има един леко сивеещ оттенък, но се оказа, че се адаптира добре към кожата. И всъщност покрива доста по-добре и естествено от много по-силно пигменти рани коректори. Малко се събира. Много икономичен. Сега го ползвам с удоволствие и бих го повторила.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 19:41 от swetulka

# 417
Продуктите на Erboiran са надценени според мен, т.е. не заслужават парите, които им искат. Но имам много спорадичен и отдавнашен опит.
Абсолютно потвърждавам това мнение. Ползвала съм нощния крем - сорбе - приятна консистенция и аромат, нищо уау. Същото важи и за червения серум с жен жен, нищо особено за парите си.

# 418
  • софия
Всъщност не стана ясно за кой вид козметика, е въпроса - бяла или декоративна. Аз по корейските сайтове не съм срещала марката, не е  много популярна. Ако говорим за купуване  от бг сайт, ами то всичко е ужасно надценено. Това вече е обсъждано многократно.
.

# 419
По-високите цени в Бг и Европа се определят от високите мита, които фирмите плащат. Ако знаете какви са цените на европейските стоки в Азия. Ще дам за пример Бейлис в супермаркет струваше 120лв, а това беше преди 4 г.

Общи условия

Активация на акаунт