Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Аз обичам ето тази:

# 166
COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa-Maske
Много съм доволна. По препоръка от дерматолог с онлайн съдържание, което ми допада.
Ползвам я веднъж седмично, обикновено неделя вечер, за по-дълбока хидратация и кожата ми се чувства отлично.

# 167
  • Prismatica Aerie
Бихте ли ми препоръчали силно хидртираща нощна маска, подходяща за смесена кожа.
THE HISTORY OF WHOO Gongjinhyang Soo Hydrating Overnight Mask

Mary&May Calendula Peptide Ageless Sleeping Mask

ISNTREE Hyaluronic Acid Water Sleeping Mask

# 168
  • Germany
Всички нощни маски ги обичам 😆 Аз имам нова маска Dr.Jart CICAPAIR TIGER GRASS SLEEPAIR NIGHT FACE MASK, обаче още нямам мнение. Малко лепкава ми идва, но да кажем нощем ще го преживея. Ще я тествам с различни неща да видим дали ще и намеря цаката.

# 169
С този dr jart не се сработих с продуктите, които пробвах, години минаха оттогава, но някак като ги погледна ги подминавам дори и на големи намаления.

# 170
  • Germany
Честно казано съм пробвала само тонера  от серията Ceramidin и беше ок. Май са за по-суха кожа от моята продуктите на Dr.Jart, но ще видим.

# 171
  • Пловдив
Здравейте,
След вашите препоръки и доста ровене в темите най-накрая сформирах кратък списък за проба. Мисля да поръчам от Stylevana до Германия с доставчик Габиели. Въпросът ми е за поръчка от 50€ дали е удачен вариант? От много време не съм поръчвала до там и не съм наясно с промените, а до БГ излиза доста по-скъпо и затова се отказах. Правилно ли съм разбрала, че няма да има никакви доп. такси за тази сума?

# 172
Аз имам нова маска Dr.Jart CICAPAIR TIGER GRASS SLEEPAIR NIGHT FACE MASK, обаче още нямам мнение. Малко лепкава ми идва, но да кажем нощем ще го преживея. Ще я тествам с различни неща да видим дали ще и намеря цаката.
И мен ме дразни лепкавостта на тази маска и ако след застудяванията не почне да попива по-добре и да се държи прилично ще я понижа в маска за ръце! Но от серията Ceramidin съм доволна, а съм ползвала доста от продуктите, вкл. за тяло!

Като казах "лепкава" класическата на Ланеж също ми лепнеше... абе до кожа си е, колко ревюта съм изчела за нея, че не лепнела. Нея е реформулираха:

Други нощни, които си харесвам. Тази със охлювите на Миша съм я купувала поне 2-3 пъти, девойчето ми я краде редовно:

Тази съм я взимала на тестери, защото висях на тази антиейджинг серия, а е скъпа, пущината, но интересното е, че сутрин от нея видимият ефект е доста по-малък отколкото на другата Sulwhasoo (Vitalizing), koято е много по-евтина!

Скрит текст:
Много хубава, но с безобразна цена беше и тази. Може да е спряна, защото дори тестери беше трудно да се намерят...
Няма я на сайта им вече, спрели са я, жалко!
https://us.amorepacific.com/collections/time-response

.... ха, този продукт не съм го знаела...

Една друга Миша, която купих за себе си, но подарих на приятелка е тази (тя твърди, че много и харесва и я ползва):

^^^ Между другото май сме го споменавали, но Миша направиха наскоро много красив ребрандинг на ориенталските си серии или поне на мен този минимализъм ми харесва повече отколкото стария:

^^^ обаче продължават да изглеждат като вибратори Wink

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 16:31 от Agent Provocateur

# 173
  • Sunshine state
Аз ползвам нощната на Уриаж от много време насам като последна стъпка и съм доволна. Няма лепнене при мен, сутринта кожата е мекичка и много приятна на допир.

# 174
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:
^^^ обаче продължават да изглеждат като вибратори Wink
Абсолютно, а последната снимка си е направо BDSM сет.
Аз обмислям MISSHA Chogongjin Youngan Jin Cream, четох/гледах (вкл. онази неслушаемата, със скрибуцащия глас и филтър тип 144p), че го спрягат като слъгинг алтернатива, защото си е ойнтмент+разни прелести.
Та ако някой има впечaтления, ще се радвам да прочета.

# 175
Catalano, аз лично като ме инфлуенсне поредната социалномедийна звезда обикновено отивам да чета ревюта на обикновени хора... в случая за този крем съм чела при рускините и агрегацията на ревюта на Гугъл:
https://www.google.com/search?sca_esv=565929224&rlz=1C1CHBD_enUS … =1.12&bshm=rimc/1

https://kosmetista.ru/blog/105182.html

# 176
  • София
Здравейте,
След вашите препоръки и доста ровене в темите най-накрая сформирах кратък списък за проба. Мисля да поръчам от Stylevana до Германия с доставчик Габиели. Въпросът ми е за поръчка от 50€ дали е удачен вариант? От много време не съм поръчвала до там и не съм наясно с промените, а до БГ излиза доста по-скъпо и затова се отказах. Правилно ли съм разбрала, че няма да има никакви доп. такси за тази сума?

Точно така, единствено плащате на Габиели транспорта от Германия - 3лв. на килограм.
Трябва да поръчате от немската версия на Stylevana и над 49 EUR е безплатна доставката до немски адрес в случая адреса на превозвача. Само внимавайте продуктите, които поръчвате да са налични на склад, обикновено пише че ги изпращат в рамките на 24 часа.

# 177
  • Пловдив
Anita7, благодаря! А случвало ли ви се е  продукт да ви го дава, че не може да бъде шипнат до Германия? Това например: https://www.stylevana.com/de_DE/purito-bakuchiol-timeless-bloom- … g-serum-30ml.html Аз общо взето заради него ще поръчвам, а те не искат да ми го продадат Joy

# 178
  • Prismatica Aerie
А случвало ли ви се е  продукт да ви го дава, че не може да бъде шипнат до Германия?
Purito не може до Германия, и от Yesstyle не шипват марката до там. Поръчваш от английската SV, ако държиш да е от SV.

# 179
  • Пловдив
Жалко, тук цената му е двойна. А от Англия има ли допълнителни такси? Не съм пазарувала от там, откакто излязоха от ЕС.

Общи условия

Активация на акаунт