Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 365
  • 740
  •   2
Отговори
# 300
  • Varna
Здравейте! Някой може ли да ми обясни как да си активирам карта подарък за рожден ден в yesstyle? ( Безплатна доставка или 15%отстъпка)

# 301
  • Prismatica Aerie
Здравейте! Някой може ли да ми обясни как да си активирам карта подарък за рожден ден в yesstyle? ( Безплатна доставка или 15%отстъпка)
Скрит текст:
"Currently, YesStyle sends a birthday offer email to qualified members on the first day of their birthday month if they subscribed to YesStyle’s "Exclusive Membership Rewards" emails. Qualified members may visit the birthday gift page at YesStyle.com and claim a gift during their birthday month.
Members must sign in to their account in order to access the birthday gift page. Members can only access the birthday gift page during their birthday month, and not during other months of the year.

15% off coupons given as part of YesStyle's birthday offers are applicable on all orders, with no minimum spending requirement.

Free shipping coupons given as part of YesStyle’s birthday offers are only applicable on orders over US$ 29 that are shipped using the lowest-priced shipping option available."
https://www.yesstyle.com/en/complete-terms-conditions/help/section.html/hsi.2278➡️Birthday Offer Terms and Conditions

# 302
А значи случайно съм уцелила и взела точният продукт.
Скрит текст:

Бях си сейвнала старият вариант след твоята препоръка, но изчезна и на сляпо привлечена от опаковката взех този новият. Ами супер е за моята суха околоочна, аз винаги съм на лов за продукти за тази област. Сега съм запазила тези и чакам някое намаление
този вариант MISSHA - Chogongjin Sosaeng Jin Eye Cream случайно да можеш да ми дадеш инфо каква е разликата с постнатия от теб ?

Sooryehan - Bon Firming Eye Cream за този няма никакъв отзив с сайта, но ми "намигна" - аз така интуитивно си ги избирам
 su:m37 - Secret Eye Cream мисля, че пак от Агента съм си го запазила
Tццц, последният не е от мен или поне не от личен мой опит. Но много харесвам серията!
За Sooryehan обезателно да споделиш! За Sosaeng Jin на Миша ще ми е интересно да потърся!

И сега ако ме послушаш ще вземеш да си намериш тестери на ето този (има травъли по 4 мл):
Hwanyu Imperial Youth Eye Cream

^^^
Oдил го спряга за най-доброто от корейските за много суха кожа около очите! Аз не съм баш в тази категория, но през зимата искам да го опитам, въпреки отворените няколко кутии с очни.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 16:01 от Agent Provocateur

# 303
А значи случайно съм уцелила и взела точният продукт.
Бях си сейвнала старият вариант след твоята препоръка, но изчезна и на сляпо привлечена от опаковката взех този новият. Ами супер е за моята суха околоочна, аз винаги съм на лов за продукти за тази област. Сега съм запазила тези и чакам някое намаление
този вариант MISSHA - Chogongjin Sosaeng Jin Eye Cream случайно да можеш да ми дадеш инфо каква е разликата с постнатия от теб ?
Chogongjin Sosaeng Jin Eye Cream - този очен е от серията с червен женшен, води се още по-богат от Geumsul серията. Ето няколко линка с ревюта от първа ръка:
https://chogongjin.us/collections/bestsellers/products/chogongji … ng-jin-cream-60ml
https://misshaus.com/products/chogongjin-sosaeng-jin-eye-cream-30ml
https://www.yesstyle.com/en/missha-chogongjin-sosaeng-jin-eye-cr … 604#productAnchor
https://kosmetista.ru/blog/137761-korolevskij-uhod-s-kremom-dlya … okrug-glaz-m.html

# 304
  • софия
https://misshaus.com/products/chogongjin-youngan-jin-cream-60ml

А аз направо с черния женшен...

# 305
  • София
Здравейте, от скоро започнах да заглеждам азиатската козметика, но не съм запозната много с марки и пр. Моля за препоръка на марка с богат асортимент бяла козметика, на добри цени, защото искам да сменя цялата си такава и да е от един вид. Също така ако е възможно да препоръчате на кой наш сайт се доверявате, че не ми се рискува да поръчвам от чужбина. Благодаря!

# 306
  • Prismatica Aerie
Моля за препоръка на марка с богат асортимент бяла козметика, на добри цени, защото искам да сменя цялата си такава и да е от един вид.

Добри цени е субективно и относително понятие.
Единствено мога да препоръчам да не си сменяте цялата козметика въз основа на препоръка във форум. Корейските марки са стотици, възприятията на хората - различни и в много случаи не биха съвпаднали с Вашите.

# 307
Здравейте мами.
На 30+г, кожата ми е суха.
Исках да ви попитам за мнение за този околоочен. Боря се с тъмните кръгове от недоспиване и тук там някоя бръчка, които също се влошават след недоспиване и липса на хидратация.

# 308
deska90, не съм ползвала този, но ми бяха подарили няколко неща на Isntree и Primera. Вторите бяха ок, но от Isntree не бях доволна. Особено околоочния съм запомнила като изсушаващ и с консистенция на вазелин. Намерих снимка, сега не го намирам онлайн. Легналата тубичка е този.

Скрит текст:

ПП Намерих онлайн снимка - от мен подчертано "не".
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 11:23 от Анонимен

# 309
  • Prismatica Aerie

ПП Намерих онлайн снимка - от мен подчертано "не".
Скрит текст:
И от мен "не", никаква хидратация, силиконово усещане, което заблуждава, че кремът е мазничък и след половин час се чудиш защо ти е сухо около очите.

# 310
  • софия
Абсолютно вярно, ама нали питанката беше за BoJ.
Противно на общото  положително мнение, при мен този серум няма никакъв ефект. Пробвала съм го самостоятелно, сага с крем отгоре-не е за мен, ще го харизвам

# 311
Така е, избързах, да я предупредя, както и други в темата, които може би попадат на марката често (покрай бисквитките и перзонализираната реклама на мен така ми се случи с този продукт) Blush

# 312
И аз да нахейтя околоочния на BoJ… изхабих една опаковка само около очите, самостоятелно, с крем върху него, без крем, никаква промяна за месеци употреба!
Да питам, така и така се включих, имам един ужасен витамин Ц на Seoulceiticals с водниста консистенция и се чудя как да го употребявам, супер лепнещ е и каквото сложиш върху него, дори просто крем, се лющи отвратително. Предложете ми как да смекча тъпия ефект, че все пак пари са давани някога и не ми се ще да го хвърля 😂

# 313
И аз да нахейтя околоочния на BoJ… изхабих една опаковка само около очите, самостоятелно, с крем върху него, без крем, никаква промяна за месеци употреба!
Да питам, така и така се включих, имам един ужасен витамин Ц на Seoulceiticals с водниста консистенция и се чудя как да го употребявам, супер лепнещ е и каквото сложиш върху него, дори просто крем, се лющи отвратително. Предложете ми как да смекча тъпия ефект, че все пак пари са давани някога и не ми се ще да го хвърля 😂

След подобен се отказах изобщо от опити с Вит.С. Моят серум се спогоди след всякакви комбинации само с един крем с ниацинамид и серамиди след него (CeraVe).

# 314
  • Някъде там
И аз да нахейтя околоочния на BoJ…
Като сте започнали и аз така.
Използвам го от около месец и не съм възхитена.
Очакванията ми бяха доста големи, след всичко положително, което четох за серума.

Общи условия

Активация на акаунт