Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Germany
Сега, като се загледах в съставките, може би този серум на Axis би си паснал повече с хидратиращ тонер преди това. Но трябва да се пробва.

# 331
  • софия
Измиваш лицето, ексфолираш с тонера, изчакваш малко и подхранваш кожата с някое от другите неща. Предполагам може и с двете, ако държиш и кожата ти носи на продукти. Не знам какви са им консистенциите, но от по-рядкото към по-гъстото. Аз бих редувала,  но това е за моята кожа разбира се 👍🏼
Не съм аз най-компетентните човек за киселините, предпазливо ги употребявам. Blush
Не знам каква е концентрацията на тонера предполагам не е особено висока, но аз не бих  го използвала ежедневно.  Но поне изчакеайте след него.
Axys серумът е безобиден, едва ли ще раздразни, но и ефект кой знае какъв не очаквайте.
Не казвате каква кожа и какво борите.
И  добавете подхранване и хидратация.

# 332
Измиваш лицето, ексфолираш с тонера, изчакваш малко и подхранваш кожата с някое от другите неща. Предполагам може и с двете, ако държиш и кожата ти носи на продукти. Не знам какви са им консистенциите, но от по-рядкото към по-гъстото. Аз бих редувала,  но това е за моята кожа разбира се 👍🏼
Не съм аз най-компетентните човек за, киселините, предпазливо ги употребявам. Blush
Не знам каква е концентрацията на тонера предполагам не е особено висока, но аз не бих  го използвала ежедневно.  Но поне изчакеайте след него.
Axys серумът е безобиден, едва ли ще раздразни, но и ефект кой знае какъв не очаквайте.
Не казвате каква кожа и какво борите.
И  добавете подхранване и хидратация.
Мазна кожа, пореста, леки петънца от пъпки имам също. Пъпки почти не ми излизат. Иначе си ходя на редовно почистване при козметик и смея да твърдя, че поддържаме така порите чисти и без черни точки, но домашната грижа е другата половина от “играта” и ми се иска да засиля и там положението.

# 333
Дами каква може да е причината когато вкарам в рутината MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence да започнат да ми излизат пъпки - такива "подкожни" твърди, обикновенно около брадичката. От една година го мъча този продукт, с каквито и протоколи и различни продукти. Премахна ли го и проблема изчезва.
Кожата ми е много суха, на 48 съм, въобще нямам тенденция към пъпки.
Предложете някой друг продукт.

Пристигна ми измъчена пратка от Йес. 30+ дни, трябваше да я взема от Пощата. Не мога да разбера защо един път ми я носят на място със Спиди, другия трябва да я издирвам в Цпоща. Sad
Взех си Pyunkang Yul - Deluxe Moisture Serum Heart Exl
и Pyunkang Yul - Black Tea Enriched Cream - кожата ми оргазъм получи от този крем, богата работа , не е някакъв много гъст, лесно се нанася. Сутрин като си измия лицето ( само с вода ) не ми дърпа кожата, а сякаш е подхранена в дълбочина.

От темата си бях набелязала JAYJUN - Green Tea Eye Gel Patch, до сега не съм вземала пачове за очи - също много добро попадение за мен . Освен приятното усещане забелязах, че намаляват едно подпухване което ми се получава в зоната на скулите.

# 334
  • Germany
Явно по някакъв начин Тайм Революшъна запушва (може би някоя съставка в него) мастните жлези там. Аз съм ползвала доста шишета от него, но не съм имала проблем, въпреки, че там кожата ми е мазничка. Сега даже се присетих за него😉, трябва пак да си го поръчам. Но да, може би не е твоят продукт, не го мъчи щом създава проблеми.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 12:48 от PeaPink

# 335
  • Prismatica Aerie

...когато вкарам в рутината MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence да започнат да ми излизат пъпки..
Предложете някой друг продукт.
Neogen Real Ferment Micro Essence

Secret Key Starting Treatment Essence

Pyunkang Yul - Black Tea Enriched Cream - кожата ми оргазъм получи от този крем, богата работа , не е някакъв много гъст, лесно се нанася.
Даа🖤 Цялата линия е разкошна, втори сет ме чака, много, много хубави продукти.

# 336
Чудех се дали да не грабна pyunkang-yul-black-tea-deep-infusion-toner?

Есенцията на Мишата като първа стъпка я ползвам, дали не греша там ?! В смисъл не ползвам тонер преди нея.

# 337
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Чудех се дали да не грабна pyunkang-yul-black-tea-deep-infusion-toner?

Есенцията на Мишата като първа стъпка я ползвам, дали не греша там ?! В смисъл не ползвам тонер преди нея.
В сет не излиза ли по-изгодно? Сега има и код SPOOKY15
Макар че и на по-ниска цена съм го взимала миналата година, варират цените в Yes.

Мишата е first essence, да, ползва се като първи продукт след измиване. Не грешиш, може би е някаква реакция към ферментите.

# 338
  • софия
Давам глас за Neogen-kонсистенция на лек крем, вписва се чудесно във всяка рутина.
Аз бях загледала ампулата с черен чай на Isntree, но щом хвалите тези-вЕрвам ви, ще си  запиша.
За Missha или добро, или нищо Blush
Отворих Chogongjin, заедно с един лифтинг серум Time revolution.. Мога само добри думи да кажа от едно седмично ползване.
Кремът е малко особен-сивкаво зеленикав цвят, силна миризма на жен шен, гъст, не попива веднага. Обаче на сутринта кожата наистина е подхранена, уплътнена, с изравнен тен. Аз така бях харесала и geum sul, ама този е още по-сериозен, за по-възрастна, много суха кожа.
Casual, като не става - не става, фърляй Blush
А без пачове как?! Нали и за това трябва да даваме пари Blush Ефект несигурен, но е удоволствие. JAY JUN са от най - харесваните от мен заедно с MEDI PEEL.
P. S Аз си спомням, че лицето ми пламна веднъж от една маска на Missha night repair amp(лилавата). Така, че..
Знае ли човек с ферментите?!

# 339
  • Варна
Здравейте, бихте ли споделили , ако имате опит с https://jolse.com/product/sum37-time-energy-dazzling-moist-cover … 9322/?cate_no=492 или подобно. Никога не съм ползвала такъв тип козметика, а ми се иска да опитам ,кожата ми е суха и светла. Благодаря.

soseo  серумът е намален https://jolse.com/product/oneoseven-soseo-vinbiome-vitamin-c-ser … 88/category/1136/

# 340
  • Prismatica Aerie

Отворих Chogongjin, заедно с един лифтинг серум Time revolution.. Мога само добри думи да кажа от едно седмично ползване.
Кремът е малко особен-сивкаво зеленикав цвят, силна миризма на жен шен, гъст, не попива веднага. Обаче на сутринта кожата наистина е подхранена, уплътнена, с изравнен тен. Аз така бях харесала и geum sul, ама този е още по-сериозен, за по-възрастна, много суха кожа.

Благодаря ти 😙, ще се взима значи, особено привлечена се почувствах от цвета😂

# 341
Soseo  не оправда очакванията ми, едно от малкото неща, които отворих веднага след като получих, изразходих половината и го зарязах. Така и не видях ползите които очаквам от използването на витамин С, единствено е добре формулиран и не дразни кожата, но такива неща като равномерен тен, изсветляване на кожата и т.н. при мен не дойдоха.

# 342
  • софия
Не пренебрегвай и миризмата Stuck Out Tongue Winking Eye
За къшъна su:m: 37 какво да кажа?
Аз съм имала water full, точно този - не, може  би са различни.
Лековато покритие, траен, мат, ама не твърде силен.
Абе..не е УАУ. Честно казано Javin de Seoul като че ли ми харесва повече. Може би защото цветът ми е по-точен, покритието е по-плътно..
Su:m все ми светлееше, а аз го ползвах основно лятото. Сега, съм го оставила за  когато поизсветлея.

# 343
  • Prismatica Aerie
Не пренебрегвай и миризмата Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега разколебаваш ли ме?Smile  Зима иде, студ, отопление, неземна сухота (да, аз слушам Агент и имам хюмидифайъри на стратегически места и все пак....!), така че няма как без компромиси.

Soseo  не оправда очакванията ми, едно от малкото неща, които отворих веднага след като получих, изразходих половината и го зарязах. Така и не видях ползите които очаквам от използването на витамин С, единствено е добре формулиран и не дразни кожата, но такива неща като равномерен тен, изсветляване на кожата и т.н. при мен не дойдоха.
Чувствам се виновна, не случайно се повтарям и досаждам, че всички сме различни - с различни очаквания, климат, начин на живот - освен различните кожи и рутини. И все пак можеш да си го ползваш като подхранващ есенен продукт, защото той съдържа още доста полезности, освен дериват на вит.С.Hug

# 344
2 къшъна съм имала на Sum37 (+ AmorePacific, + OHUI, + Sulwhasoo, + Missha, + JUNG SAEM MOOL, + Moonshot) и като ветеран-мазач, който във всеки един момент има не по-малко от дузина++ форми на ФДТ ще кажа, че си е до човек, до очаквания, до кожа, до температура и влажност на въздуха, до оксидация, до какво си намазал отдолу, с какво си го фиксирал отгоре, в каква посока е сочело дупето ти около 6 сутринта, етц. Докато не го опиташ не знаеш - т.е. знаеш само най-общите насоки - дали е матов, полуматов, сатенен или яко потен Wink И оттам си я твоя работа да го накараш да работи за теб - какво и колко ще намажеш под него, как ще нанесеш самия продукт, с какво ще го запечаташ. 10 жени да питаш за някой легендарен и познат ФДТ като Estee Lauder Double Wear  да речем, 10 различни мнения ще чуеш. Та така....

За Missha или добро, или нищо Blush
P. S Аз си спомням, че лицето ми пламна веднъж от една маска на Missha night repair amp(лилавата). Така, че..
Знае ли човек с ферментите?!
Хъ, Светулчо!?! Кой е този серум и защо аз го нямам!??!  Grinning

PS Разказвах ли ви, че подарих на приятелка за тежък юбилей охуенный корейски сет!?
Вече 2-ри смс пристига със много възклицателни! Grinning Аз съм много щастлива от факта, защото както със всичко козметично си е малко стреляне насляпо ( а и нейната кожа е хем по-млада, хем по-суха от моята, та личният ми опит с продуктите е нерелевантен!)

PS Casual, вероятно си чувствителна/алергична към някоя съставка.

PS Свет, от коя маска казваш пламна?

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:52 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт