Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Някой има ли впечатления от продуктите на Jigott?
За пръв път попадам на марката, като че ли не е обсъждана тук.

# 346
Видях серум за тяло с колаген и ретинол (Hada Labo). Не намерих отзив с търсачката, но за всеки случай питам дали сте ползвали този или подобен? На кутийката се препоръчва в рутина с тонер за тяло, ползвали ли сте такъв продукт и изобщо рутина за тяло с тонери и серуми?

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 10:43 от Mama xxl

# 347
Аз ползвам техни серии за лице, но не съм попадала на това. Къде го видя?

# 348
В ТК Maxx (в Германия). Тонерът за тяло не е наличен, само на кутийката на серума е описан като спрей с хиалуронова.

# 349
Ясно, затова Grinning

# 350
  • Prismatica Aerie
Някой има ли впечатления от продуктите на Jigott?
За пръв път попадам на марката, като че ли не е обсъждана тук.
Много нисък клас козметика, ретро състави.

# 351
  • софия
2 къшъна съм имала на Sum37 (+ AmorePacific, + OHUI, + Sulwhasoo, + Missha, + JUNG SAEM MOOL, + Moonshot) и като ветеран-мазач, който във всеки един момент има не по-малко от дузина++ форми на ФДТ ще кажа, че си е до човек, до очаквания, до кожа, до температура и влажност на въздуха, до оксидация, до какво си намазал отдолу, с какво си го фиксирал отгоре, в каква посока е сочело дупето ти около 6 сутринта, етц. Докато не го опиташ не знаеш - т.е. знаеш само най-общите насоки - дали е матов, полуматов, сатенен или яко потен Wink И оттам си я твоя работа да го накараш да работи за теб - какво и колко ще намажеш под него, как ще нанесеш самия продукт, с какво ще го запечаташ. 10 жени да питаш за някой легендарен и познат ФДТ като Estee Lauder Double Wear  да речем, 10 различни мнения ще чуеш. Та така....

Ами ако поставим този безспорен пост на доказан и всепризнат мазач Blush в началото на темата (пък и на, всяка друга), това автоматично обезсмисля въпроса:"Има ли някой впечатления от...". Още повече отговорите, не ли? Stuck Out Tongue Winking Eye
Задяеам се, Agent Kissing Heart
Серумът е този и единствената причина, поради която го нямаш е, че вероятно нямаш място да го сложиш:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 352
Ами ако поставим този безспорен пост на доказан и всепризнат мазач Blush в началото на темата (пък и на, всяка друга), това автоматично обезсмисля въпроса: "Има ли някой впечатления от...". Още повече отговорите, не ли? Stuck Out Tongue Winking Eye
Задяwам се, Agent Kissing Heart
Задяването е разбрано в най-положителен аспект Wink

Tова, което ме учудва мен е, че много съфорумки са склонни да се предоверяват на лично мнение, т.е. ако кажа аз "върховен е" се очакват върховни резултати независимо от наличните разлики в кожа/грижа/климат/етц. Но качеството на един продукт не е абсолютна стойност. Продуктът може да си е качествен, но апликацията и/или взаимодействието му с останалите продукти да не е оптимално.

Бърз пример... като жена с мазна кожа цял живот съм ползвала пудри, буквално десетки различни пудри! Една и съща пудра може да бъде нанесена с различен резултат с четка / бюти блендър/ пуф. Но дори и с различни четки резултатът е различен! Много често фаловете с продуктите са проблеми не на самите продукти, а на липсата на дадени умения в потребителите. Скоро ме питаха в друга тема за на-скъпата ми пудра дали е перфектна и дали не обезсмисля наличието на другите - ами не, нито е съвършена, нито е универсална, нито ще си изхвърля другите пудри заради нея.

Та това имах предвид - да се попита няма лошо, да си побъбрим по женско какво ни радва и какво не - абсолютно; но да очакваме аналогични резултати при различни изходни данни е малко нереалистично.

Серумчето ще си го сложа на листата, след около 2+ години може и да му дойде времето, но междувременно ще го купя само ако ги видя на -50%. В момента цената му на ам. сайт на Миша е следната:
Тime Revolution Primestem 100 Lifting Serum (75ml)
4.3 star rating 4 Reviews   $69.00       $55.20        SAVE $13.80
Скрит текст:
В момента ползвам ето този:

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 17:09 от Agent Provocateur

# 353
Не пренебрегвай и миризмата Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега разколебаваш ли ме?Smile  Зима иде, студ, отопление, неземна сухота (да, аз слушам Агент и имам хюмидифайъри на стратегически места и все пак....!), така че няма как без компромиси.

Soseo  не оправда очакванията ми, едно от малкото неща, които отворих веднага след като получих, изразходих половината и го зарязах. Така и не видях ползите които очаквам от използването на витамин С, единствено е добре формулиран и не дразни кожата, но такива неща като равномерен тен, изсветляване на кожата и т.н. при мен не дойдоха.
Чувствам се виновна, не случайно се повтарям и досаждам, че всички сме различни - с различни очаквания, климат, начин на живот - освен различните кожи и рутини. И все пак можеш да си го ползваш като подхранващ есенен продукт, защото той съдържа още доста полезности, освен дериват на вит.С.Hug
Недей Grinning като почитател на витамин С все щях да стигна до него в някой момент.

# 354
  • София
Агентче, това е защото си харизматична и имаш опит с много продукти Simple Smile

Аз вътря-суча и все се спирам на добре изпитани с времето продукти. Бях забравила ultimate серумът на Benton с охлювен муцин и пчелна отрова какъв разкош е - избистря тена в дългосрочен план, дава непосредствена сияйност на кожата и е адски лек и съчетаем с тонер, крем и слънцезащита.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 08:15 от Harpalike

# 355
...

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:32 от Impatiens

# 356
^^^ Втора IMHO
Скрит текст:
PS Любопитно ми е дали изглежда като двуфазните продукти за дегримиране при наличието на толкова масла?

PS Има продукти се наричат gel to oil, които са по-адекватни за първа стъпка:

Интересно - корейска козметичка в действие:
https://youtube.com/shorts/liZY4iRTLgg?si=JdBEhB_xMRqZ5v3-

A, чисто ново обзорно видео за средствата за очи - и Корейски и Европейски Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 20:01 от Agent Provocateur

# 357
A, чисто ново обзорно видео за средствата за очи - и Корейски и Европейски Simple Smile

Тази руска бабушкера ако се усмихне ще й изпада гипса. Joy
Не знам тия кремове къде ги маже.

# 358
Е, и тя с филтърче, точно като твоята любимка JLo Wink

# 359
Дойдох да похваля слънчезащитния крем на Missha, уникален е, не мазнее, попива много добре и прави кожата мекичка и гладка.

Общи условия

Активация на акаунт