Азиатска козметика и грим - тема 26

• 80 453
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Някой да използва това почистващо олио на Farm stay? Поръчвала съм го миналата година и сега като е пред свършване не мога да го намеря налично…

# 436
  • София
Агент, отговорих чистосърдечно на конкретно поставен въпрос. СС-тата и ББ-тата на Erborian са незаслужено скъпи, поне на цената на която се лансираха в някои аптеки преди време.
Erborian и La Prairie са брандове от коренно различни пазарни сегменти. 
Разбира се, че има клас, претенции на бранда, потенциал да вдъхновява потребителите, да лансира трендове и т.н. Разбира се, че не винаги добрата работа на продукта и удовлетвореността от употребата му е свързана с това в кой сегмент е позициониран и как е маркетиран.
Разбира се, че не може да виниш някого или да въртиш презрително очи, ако дава трицифрена сума за финиш пудра или олио, което след 2 минутния досег с безценната ни кожа отива в канала на банята - кеф цена няма!

# 437
Благодаря за отговорите, момичета. Намерих някакъв сет с минита, та вероятно ще ги пробвам тях Hug

# 438
Harpa, аз също толкова чистосърдечно си признах, че не разбирам обосновката на "надценен продукт" - за мен един ББ или СС крем прави едно и също, независимо дали е за 2, 20 или 200 лв. Кой колко пари дава за козметика си е само негова работа и бюджет. И в този ред на мисли ми е некомфортно да категоризирам продуктите поред цените им.

И докато сме на темата да опиша кефа си от продукт, който е на кожата ми почти цяла минута преди да иде в канала и който най-вероятно ще попадне в категорията "супер надценен" Simple Smile Ензимната пудра на АП за мен е най-добрият и приятен за ползване продукт от този вид. Аз лично съм ползвала само 3 други подобни, та базата ми за сравнение не е голяма, но за мен лично е чудесно попадение и категорично мисля, че си заслужава парите, защото количеството е голямо, разходът малък, кефът - страхотен, ревютата също!
A transformative powder-to-foam daily exfoliating cleanser with green tea probiotic-derived enzymes* and Hyaluronic Acid helps gently lift away dirt, dead skin cells, and unclogs pores to reveal skin that's visibly smoother and more radiant.

Treatment Enzyme Peel Cleansing Powder - 55 gr.
^^^ В старата им опаковка (бялата) слагаха 70 гр продукт, гадовете, та ако опитате минитата и ви хареса и се заинатите да си го купувате препоръчвам да търсите от старите опаковки - този тип продукти не се развалят бързо и лесно, но да, твърдят че е леко преформулиран, аз лично не усещам разликата.

PS Сравнявам го със Tosowoong Enzyme Powder Wash, Dermalogica Daily Microfoliant Refillable Exfoliator и Boscia Tsubaki Oil Infused Exfoliating powder - от тези продукти най-безразличен и "надценен" ми е този на Dermalogica, който е на цената на AP.
Скрит текст:

# 439
  • Prismatica Aerie
Pyunkang Yul - Black Tea Line Gift Set на чудна цена. С кодове и точки става още по-приятно.
Засичала съм го на всякакви цени в диапазона $90-$65.
Скрийншотът е линк.

# 440
  • София
Поръчах го в края на миналата седмица и го очаквам с нетърпение. Макар че е толкова красив комплектът, че само да си го гледам ми стига. Catalano, как го съчетаваш с трета? За дневна грижа ли го ползваш?

# 441
  • Prismatica Aerie
Catalano, как го съчетаваш с трета? За дневна грижа ли го ползваш?
Харпи, трета - между серума и крема. Трет на гола кожа никога не слагам, как иначе ще си ползвам тонерите, есенциите и серумите Grinning
Всякак го ползвах, аз съм със суха кожа, която носи много. Продуктите позволяват съчетаване и с други неща, много са ми любими.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 23:33 от Catalano

# 442
  • Варна
Здравейте,от  Stylevana
получих това писмо :
Скрит текст:
Hello,

Thank you for shopping with Stylevana!

Please note that your order(s) is/are currently in verification process which is a standard procedure to ensure your order(s) is/are genuine.

We would highly appreciate if you could provide us the following documents so that we can complete the verification and proceed with your order(s).

Identification Document
- Copy of a valid government issued identification document in colour, e.g. Driving License/ Identity Card/ Passport that matches the name on the order(s).

Address Proof
- Copy of a Government issued correspondence and/or Business Registration that could verify BOTH BILLING & SHIPPING address with the name provided on the order(s), please note that any documents should have at least six months validity.

Once the verification process is successfully completed with the requested document(s), your order will be processed further.

Your personal information will only be used in accordance with our Privacy Policy as stated on our website.

Please reply to this email by sending us the requested documents.

Best regards,

От много години пазарувам от различни сайтове , но никога не са ми изисквали лични документи.
Поръчката ми е за 75 €. Не намирам  как мога да я откажа.Какво бихте ме посъветвали да направя. Благодаря!

# 443
Аз не бих пратила личните си документи на китайски сайт за пазаруване.
Пиши на съпорта, че искаш да откажеш поръчката.
Според мен е някаква измама, но все пак бих писала.

# 444
[
Цитат
Здравейте,от  Stylevana
получих това писмо :
Скрит текст:Покажи
От много години пазарувам от различни сайтове , но никога не са ми изисквали лични документи.
Поръчката ми е за 75 €. Не намирам  как мога да я откажа. Какво бихте ме посъветвали да направя. Благодаря!
Това е абсолютен спам. Въобще не отговаряйте и веднага изтривайте такива писма.

# 445
  • Prismatica Aerie
За съжаление не е спам.
https://www.reddit.com/r/AsianBeauty/s/nfQdgwVBQN

# 446
  • софия
Стига, бе!!!! Rage   Как няма да, си изпратя личните данни незнайно на кого?!! Що за глупост, особено втората им точка!!
Няма да пазарувам от тях!!!

# 447
Момичета, от намаление в Jolse си поръчах ONE THING Houttuynia Cordata Modeling Pack 1set и нямам търпение да ги пробвам. Гледах клипчета как се прави маската и ще ги разреда с тонер. Питането ми е колко пъти седмично се правят, че този въпрос в никое видео не беше засегнат. Предварително Благодаря за отговорите!:hugs:

# 448
Guffi - този тип алгинатни маски се правят дори в серии от 10 - няма проблеми и противопоказания. Напротив, имат известен кумулативен ефект.

Китайците съвсем изнагляха...

# 449
Guffi - този тип алгинатни маски се правят дори в серии от 10 - няма проблеми и противопоказания. Напротив, имат известен кумулативен ефект.

Китайците съвсем изнагляха...

Да разбирам 7 дни подред, тъй като пакета е със 7 броя маски. Blush

Общи условия

Активация на акаунт