Азиатска козметика и грим - тема 26

• 81 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Примерно за кожа която е на 45 години, нормална към леко суха зимата, без проблеми, без силно изразени бръчки, без тъмни кръгове под очите, от време навреме леки торбички сутрин. Нужно ли е да ползвам кремове за очите с ретинол и ретинал и тоник с киселини?
Похвално. Единственият сигурен индикатор за правилни грижа и продукти е състоянието на кожата. Когато видите едно лице разбирате дали да следвате или не съветите, които ви дава.
https://bg-mam.ma/p/1584594/47098924
Изсушената от ретиноиди и киселини кожа се сбръчква повече, отколкото се изглажда, а този процес става необратим, каквото и след това да намажете (особено на тази възраст и особено около очите).

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 16:31 от GeryGG

# 481
  • Den Haag
Благодаря ви момичета, за съветите и отделеното време Flowers Bouquet

Catalano благодаря много за критиката, дори и да звучи остро, не се засягам Simple Smile. Тепърва се уча и обогатявам и всяка една критика и съвет са ми полезни, правя грешки и се радвам, че има кой да ми ги покаже Flowers Cherry Blossom

# 482
Доколкото знам, само не бива в една и съща вечер да са няколко различни рет продукта. Но то същото съм го чела и спазвам също за ниацинамид.

# 483
  • софия
Какво за ниацинамид? Той им е като за "добър ден," на корейците, навсякъде го бутат. Нямам против. Сега мажа 10% и не ме дразни. Гледам да не го съчвтавам с вит С, ама аз така и така не съм фен на вит.
А, една продавачка в Douglas ми каза, че арбутин не се съчетава с ниацинамид.
Не и вярвам особено Blush

# 484
Първи дружки били ниацинамида и ретинолите .
Като открих ТО от техните продукти нициниамид и ретинол кожата ми направо разцъфтя -изчистиха се пори , тена се избистри една такова сочна стана ...........сега не ми се получава .
Трет ползвах известно време ,но наистина ми повяхна може и да не съм хидратирала достатъчно .

Agent Provocateur ми ако има УАУУУ ефект как ще разбереш от кое ретиналче  е Simple Smile

# 485
  • София
Какво за ниацинамид? Той им е като за "добър ден," на корейците, навсякъде го бутат. Нямам против. Сега мажа 10% и не ме дразни. Гледам да не го съчвтавам с вит С, ама аз така и така не съм фен на вит.
А, една продавачка в Douglas ми каза, че арбутин не се съчетава с ниацинамид.
Не и вярвам особено Blush
Аз ползвам точно тази комбинация в серум  -ниацинамид 10% + алфа арбутин и след него витамин С всяка сутрин.
https://barecare.bg/TIAM%20Vita%20B3%20Source
Ретиноиди и аз редувам в различни дни - Avene и Teramid.

# 486
Агент, заведох го на почистване по старо модния класически начин. Парна баня, стискане, дарсонвал, масаж, успокояваща маска. Вечерта  му сложих от вещерската маска на skin1004, и след това му връчих крема на a-derma за след козметични интервенции, за да не му останат петна от стискането.
В петък беше почистването, до понеделник вече беше почти спокойна кожата и към сряда изчезнаха всички зачервявания.
Grinning  Цял уикенд не ми говореше, но вече го преживя.

Бях взела вакуум машинка за черни точки, никакъв ефект, напълно безполезна покупка, двустъпковото почистване върши даже по-добра работа.

# 487
  • София
Момичета, изгубих ви... не бях купувала нищо повече от половин година, но ми се поизчерпиха запасите и ще пускам поръчка от SV, някой поръчвал ли е скоро, до Германия нали не отиват на митница?

# 488
Mersi, Зари, както и предполагах... някои неща са твърде дълбоки за алтернативите на класиката.

Девойки, припомнете ми ниацинамидът ли стимулираше мъха по лицето?

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 18:19 от Agent Provocateur

# 489
  • Варна
Момичета, изгубих ви... не бях купувала нищо повече от половин година, но ми се поизчерпиха запасите и ще пускам поръчка от SV, някой поръчвал ли е скоро, до Германия нали не отиват на митница?

nad_tab ,
това е моят скромен последен опит днес получих потвърждение ,че ми анулират поръчката.

# 490
  • Бургас
Девойки, припомнете ми ниацинамида ли стимулираше мъхът по лицето?

Ретинол и третиноин със сигурност го стимулират, за ниацинамида не съм срещала такава информация.

# 491
Аууу, защо го прочетох последното...... Тъкмо дойде крем с трет (не е азиатски продукт).
Къде и как го стимулират? Какво правите против гадните косми?

# 492
  • софия
PyK, мислех си как се е развила сагата с тази поръчка. Предполагам, че са я анулирали, след като не си им дала исканите данни. Вярвам, че няма да имаш проблеми с връщането на сумата.
 В тази връзка  моля, ако някоя  хубавица се престраши да поръча от SV, да даде инфо, дали са  поискали пак такива данни.
Ще ви бъдем благодарни!

# 493
  • София
PyK, мислех си как се е развила сагата с тази поръчка. Предполагам, че са я анулирали, след като не си им дала исканите данни. Вярвам, че няма да имаш проблеми с връщането на сумата.
 В тази връзка  моля, ако някоя  хубавица се престраши да поръча от SV, да даде инфо, дали са  поискали пак такива данни.
Ще ви бъдем благодарни!
[/quote

Аз направих две поръчки от 18 и 24 октомври, които още не са изпратени. Ще споделя какво ще се случи с тях.

# 494
  • Бургас
Аууу, защо го прочетох последното...... Тъкмо дойде крем с трет (не е азиатски продукт).
Къде и как го стимулират? Какво правите против гадните косми?

При мен се увеличи мъха по бакенбардите, но фотоепилацията решава проблема. Не ми е драма, космите се махат, бръчките -не.

Общи условия

Активация на акаунт