Азиатска козметика и грим - тема 26

• 79 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Germany
Аз взех този тонер: THANK YOU FARMER - Phyto Relieful Cica Boosting Toner, за съвместно ползване с тийна. С PHA  и LHA.

# 601
Видях, че съм чела леко през ред. Ето swatch на Skin79 Orange BB заедно с MAC и Fenty. Имам много светла кожа с неутрален леко маслинен подтон. На мен ми беше ок без никаква друга корекция, защото го носех на тънък слой и определено не е матиращ.

# 602
  • софия
Хубаво ,че показа на живо колко е неточно описанието!! Кое му е оранжево?Аз съм с подобен нюанс и този съм имала,  а златният е подобен цвят и финиш и е за още по-суха кожа...толкова не е  мат, че понякога му мацвам една пудра, защото ми се струва твърде лъскав.
Макар, че момичето , което питаше ,едва ли ще го купи на сляпо.

# 603
Ако искаш нещо по-сериозно, Агент е дала примери за невероятни марки и продукти
От 2 дена ми се върти тази реплика в главата и пак ако трябва да съм честна според мен най-голяма полза за похарчен лев би трябвало да носят професионалните линии, а не луксозните. Не казвам, че продуктите не са хубави, напротив, но не мисля, че са върха на пирамидата.
Не съм казала че са най-невероятните,разбира се че,професионалните са по-.
Но, например The History of Whoo или su:m37 сравнени с AMPLE N или iUNIK ,са си по-по-най-.Разликата при мен когато ползвам едните и другите е очевадна...Това имах предвид

И понеже стана въпрос за ББ и ФДТ,някой може ли да даде азиатска алтернатива на това
Скрит текст:

# 604
От 2 дена ми се върти тази реплика в главата и пак ако трябва да съм честна според мен най-голяма полза за похарчен лев би трябвало да носят професионалните линии, а не луксозните. Не казвам, че продуктите не са хубави, напротив, но не мисля, че са върха на пирамидата.
Не съм казала че са най-невероятните,разбира се че,професионалните са по-.
Но, например The History of Whoo или su:m37 сравнени с AMPLE N или iUNIK ,са си по-по-най-.Разликата при мен когато ползвам едните и другите е очевадна...Това имах предвид
^^^ Абсолютно съм съгласна с теб, Ванеса!
В моите думи ударението беше върху  най-голяма полза за похарчен лев, понеже съм див прагматик и изпитвам някакъв таен срам, че съм склонна да похарча толкова за красиви опаковки! Обичам да ми е красиво и съгласувано и като стил и като цветове дори в шкафа ми в банята. ММ се потриса как си пренареждам козметиката за да ми е хем удобно ползването, хем да ми е естетически издържано!

При възможност купувам и професионални продукти и разфасовки, но те са скрити в шкафовете!

Също така е добре да помним, че шансът да се орезилим с високите концентрации на някои активи в профи продуктите е доста по-голям отколкото с кой да е consumer продукт Wink

По въпросът ти за аналог на Армани Силк... хмм, не знам... аз не харесвам Арманито, защото на моята кожа е изключително краткотрайно (моя приятелка, която е страшен спец в цветната козметика споделя същото). Но бих гугълнала от чиста проба спортен интерес!
Погледни тези:
https://www.jsmbeauty.us/Product/Detail/view/pid/1188/cid/82
https://www.hera.com/int/en/products/glow-lasting-24h-radiant-sk … n-foundation.html

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 16:35 от Agent Provocateur

# 605
Хм,на моята суха кожа се отразява доста добре,и не мръдва с часове.Та се зачудих дали има азиатски вариант.
Hera-та ми хвана окото,ще я разгледам Flowers Hibiscus

# 606
Леле любимият ми сет на миша от  $39-40  на промоциа днес гледам че в jolse  е $73  каква е тази огромна разлика ???
Явно има голямо потребление!

Има ли и други страдащи като мен на които е любим Simple Smile?

# 607
Нормално е. Тези дни имаше големи намаления покрай Черния петък и Кибер понеделника, плюс безплатна доставка.
Ще го намалят  пак.

# 608
Аз обичам много тази ампула и есенция, дори в момента са ми в шкафа Simple Smile

Други големи любимости от Миша, които излизат много изгодно, когато се купуват в сетове :

A тази зима ще трябва да отворя поради изтичащ срок през 2024 и други 2 серии (имам старите версии, кремът и маската на Youngan ги подарих на дружка, която ще ги оцени повече от мен):

Новият дизайн ме радва много повече, но и старият ще бъде употребен по предназначение!

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 20:19 от Agent Provocateur

# 609
  • Бургас/Пз
Привет , момичета!
Агент, големи красоти са показала!
Някои опаковки са ювелирно изпълнение Simple Smile

Имам следната дилема Simple Smile
Трябват ли ми киселини и имам ли нужда от тях?? Как да определя и преценя. Никога не съм ползвала досега.
От една година ползвам витамин С, ниацинамид, ретинолови продукти и много хидратация, ведно с двойно почистване на лицето и слънцезащита.
Кожата ми е преобразена и няма нищо общо с преди. Чиста е, без пъпки , без петна от пъпки или белези. Останаха ми съвсем леки петна от слънцето, но не са нещо фрапантно, защото доста изсветляха и нямам нови.
Та някакви киселини дали няма да помогнат поне за остатъчните петънца и към какви да се насоча?

# 610
  • София
Тъкмо от поне 1 месец ползвам точно
Chogongjin Youngan Jin Emulsion
Chogongjin Youngan Jin Eye Cream
Chogongjin Geumsul Jin Cream

Много ми харесва как се отразяват на кожата ми и си поръчах и есенцията и крема от Youngan серията.

# 611
  • софия
Любими серии, ако сте със суха кожа, тя ще Ви бъде благодарна за крема,. Аз не знам защо, само очния не съм имала от тези серии.
Но ще се поправя Blush

# 612
  • София
Ани, според мен рутината ти е достатъчно добра и се радвай на добрите резултати 🤗

# 613
Аз не знам защо, само очния не съм имала от тези серии.
В старата версия на Youngan нямаше очен крем!
Geumsul-ският беше популярен, какъв зор беше да се измажат 30 мл от тази благина :roll_eyes:

Ani, ако продължаваш с ретиноидите и си доволна от състоянието на кожата си аз лично НЕ бих ти препоръчвала да вкарваш и киселини. Ти си със тънка и суха кожа, киселините трябва да са разделени от ретиноловите продукти, трябва да си предвидиш и екстра време за възстановяване на кожната бариера. Потенциален проблем е.

# 614
  • Prismatica Aerie
Та някакви киселини дали няма да помогнат поне за остатъчните петънца и към какви да се насоча?
PHA.
Все пак, някакво ексфолиране не е зле да има, поне понякога. Има нежни формули с ниски концентрации, подходящи и за най-чувствителните кожи.
Ретиноидите, ако се разчита на тях, технически не са ексфолианти, механизмът на отделянето на мъртви кожни клетки при тях е различен, но имат ексфолиращ ефект - зависи какъв е самият ретиноид,  %,  etc.
Разбира се, всичко е въпрос на личен избор.

Общи условия

Активация на акаунт