🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 529
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Сандра Алексиева, която е готвила с участници в предаването, е починала
https://ladyzone.bg/za-doma/semeistvo/pochinata-kulinarnata-blog … G53lpzOTTx2ANjD7A

# 121
  • Sofia
Да,прочетох го рано сутринта 🥺
Жалко…,толкова млада 😢
🥀🥀

# 122
Къде могат да се гледат епизодите (след излъчването  им )от чужбина ?

# 123
  • София
Тази дама маргарин ли използва? Ужас

# 124
Ама Кофе е женен за тази госпожа ли?

# 125
Вчера гледах съвсем малко,но ми е интересна тази седмица.Трудоемко ми се видя менюто на италиянеца с пълнените калмари. Rolling Eyes
Цитат
Храната у нас не е особено качествена. Много хора се изхранват с кофти купешки хляб, колбаси и наденици и т.н.
Дали е по-различно в чужбина?Сериозно питам,не да се заяждам.Нямам впечатления от много хора.Мои роднини в Австралия месят домашен хляб.Педантично готвят всичко домашно,здравословно,имат си и градинка с домати.В Европа и щатите,готвят вкъщи,но и поръчват готова храна.Хляб и козунак месят по празници.

# 126
Тази торта ми се струва, че ще бъде сервирана с черпак!

# 127
  • София
Много непознати продукти използва, надявам се и да е вкусно.

# 128
Интересни неща , бих ги пробвала.
И самата жена ми е много приятна .

п.с. Ганаецът обаче ,за 30 годишен престой в България ,не говори добре езика ни.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 20:42 от FBID100001745220325

# 129
  • София
Очаквах, че като са консули, ще са надути, няма да поканят у тях,  а те се оказват много душевни хора.

# 130
Страшни бъркочи тази вечер, ужас направо.
Но много се смях като каза, че в Гана ядат нааай-много по веднъж на ден - интересно най-малко колко - половин или хич?
Положението е Африка отвсякъде.

Кофе/Пол или е пиян, или има проблем със зъбите, че фъфли така. Нищо не му разбирам от българския, което е странно за 30 години престой.

# 131
Много са смешни, Венцислава как се е ботоксирала, филирала ужаст едвам говори

# 132
За първи път завиждам на хората ,които вземат участие тази седмица.
Много интересно всичко,много приятна компания.

# 133
Много са смешни, Венцислава как се е ботоксирала, филирала ужаст едвам говори
Тази жена е заприличала на Джослин Уилденщайн... страховита. Тя на коя държава е?
Този, дето ще готви утре и той си е внесъл съпруга от там, където е посланик. Посланици ли са тези или нещо друго дипломатическо?

# 134
Кофе така и не научи български.
Харесват ми участниците тази седмица. Дано има и други седмици само с посланици и консули. Писна ми малко от напудрените звезди, предпочитам тези хем непознати, хем заемащи висок пост хора.

Ще е интересно някой пък да направят black week в Черешката, седмица само с чернокожи и мулати. Точно от рода на Кофе Бабоне, Оля от Трамвай №5, Алфредо Торес, Прея, Вензи, Бобо, Сами Хосни...

Общи условия

Активация на акаунт