🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 819
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Хм, пробвайте от Белгия да видите в Нова плей дали тръгват Новините, Събуди се, На фокус или Здравей, България. Ако да, значи опира до авторски права

# 181
  • София
Може да си вземете абонамент в Нетера и Войо май беше. Другият вариант е VPN.
По-миналата година си бях взела абонамент, защото не бях гледала нито едно риалити и не можех да ги намеря в Нова плей или БТВ. Така изгледах стари сезони на няколко формата по пандемията.

# 182
  • Sunshine state
Изключително интересна ми беше тази седмица в Черешката - от много време (години) насам не ми е било така интересно предаването. Даде възможност на всички ни да видим истинско готвене от различни държави, нямаше позьорщина.
Ние имаме абонамент към Нетерра пр години и гледаме всичко без проблем. 👍🏻

# 183
Някой знае ли къде се намира магазинчето, в което пазаруваше посланника на Тайланд?

# 184
Почетен консул е титлата.

# 185
Не съм сигурна, но може да е
Asian Store and Bangkok Street Food
на ул. Сребърна 15

# 186
Може да си вземете абонамент в Нетера и Войо май беше.
Какво Войо? Черешката се излъчва по Нова ТВ, а Войо е към конкурентната БТВ.  Защо да плаща за Войо, след като на тази платформа няма предавания на Нова ТВ? А и Войо има само в България. В чужбина е My TV или от сорта, на БТВ платформата за чужбина.

# 187
Има ли други гледащи?

# 188
Има. Тази ПКП е доста неприятна персона, но пък манджите и не са лоши

# 189
Младото момче и е приятел?!?!

# 190
  • София
Много ми е противна Караянчева, но всичко ми хареса. Бих си хапнала с удоволствие.

# 191
Като се абстрахираме че това са хора от политиката, жената се справи чудесно и бих яла всичко каквото тя приготви. Може би очаквах повече от родопския край , но и това е достатъчно.

# 192
  • Sofia
Младото момче и е приятел?!?!
Само приятел.

# 193
  • Буркина Фасо
ракията не ми приличаше на тройно преварена. тя трябва да се точи като зехтин ако е така.
а пък и кой ли би губил от количеството за да прави тройна преварка?  ако имам 1 тон без да съм вложил труд и разходи може и да го направя, но  не. Smiley

# 194
Много обичам да варя ракия JoyМахат се остатъците от метиловия алкохол, както и кисела жилка или гадна миризма с преваряването. Но тя ракията за преварка се разрежда, не се буха така. В някои райони традиционно си я преваряват.
Точи се като е била в камерата Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт