🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 829
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
  • Буркина Фасо
една преварка да, ама три ...
миризмата с друго се премахва при преварката, но не всяка миризма.

# 196
Тройна преварка - вариш първоначално и после още два пъти. И аз не виждам смисъл.

# 197
  • Буркина Фасо
Тройна преварка - вариш първоначално и после още два пъти. И аз не виждам смисъл.
първоначално вариш ракия от плода.
преварката е само ракия + вода + някакви подобрители на мирис и вкус.

# 198
От вечерята на Караянчева, ако можех от всичко сготвено да опитам, щеше да е още по-хубаво 😄 Беше неочаквано, приятна изненада.

# 199
първоначално вариш ракия от плода.
преварката е само ракия + вода + някакви подобрители на мирис и вкус.

Отлично съм запозната, правя го от години. Разговорно е тройна преварка. Има се предвид брой дестилации.

# 200
  • София
Може да си вземете абонамент в Нетера и Войо май беше.
Какво Войо? Черешката се излъчва по Нова ТВ, а Войо е към конкурентната БТВ.  Защо да плаща за Войо, след като на тази платформа няма предавания на Нова ТВ? А и Войо има само в България. В чужбина е My TV или от сорта, на БТВ платформата за чужбина.
Защото може да иска и други неща да гледа. Фермата например. Или смятате, че някой, ако реши да се абонирате, няма да прегледа пакетите? Аз не подценявам толкова хората.

# 201
  • Sunshine state
Като се има предвид, че най-вероятно народът плаща за апартамента й под наем, все едно и ние бяхме домакини. 😂🤣🤣
Не беше зле вечерята, но доста скучно като цяло.

# 202
Само малко ми стана смешно как живеели на квартира в София...... Кой знае колко апартамента има по Изток/Изгрев и къде ли още не... Противна женица си е и т'ва е.

# 203
Колкото пъти повтори, че е от Кърджали, толкова пъти си представих Боко как обяснява за нея, че е ПКП. Не я харесвам, затова и не догледах предаването. Лоша идея е това с политиците. Joy

# 204
На мен снощната вечеря ми беше скучновата. Не се представи зле жената, но и нищо особено.
Аз лично не успявам да се абстрахирам от ПКП и политическата й кариера.
Но пък искрено се забавлявах с разказа на Дора Янкова сина на японския император и козичките Joy В желанието си да се изкаже по-културно и елегантно, се получи много двусмислено.

# 205
Абсурд да се абстрахирам от политическата принадлежност на Цвета Караянчева. И изобщо не вярвам, че живее в това жилище. Верно за шарани ни имат.

# 206
  • софия
Да бе, живее в това жилище...
И се разхождаше с маратонки вътре, и готвеше на паянтова масичка в кухнята.
Доообре.
Говореше на "ти" на продавачите в опит да се представи, че ги познава и е "достъпен" човек, а те ѝ говореха стегнато на "Вие".
"Цвета от Кърджали" за малко да ме умили и да пусна сълза.
Една от изключително неприятните женички. ТКП е съвсем точно определение за нея. Няма абсолютно никакво лично достойнство.

# 207
Впечатлих се от онова нещо, забравих му името, с вид на ряпа, дето набъбва в стомаха. Найс, А.
Харесва ми седмицата.https://

Сякаш италианецът каза по едно време европейското му име.
Някой знае ли под какво име може да се продава тук ?
Надувало се в стомаха , за засищане -идеално. Трябва да се пробва ,че дано да заслабна малко..LaughingFlushed
Маниока - мисля, че от това се прави.

# 208
  • София
Снощи дори не се опитах да гледам.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт