🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 905
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не е от нейния клас. Simple Smile

# 391
Друго си е Бони да оцени като ,,смислен,, текста на песента...дали е чувала за Христо Фотев въобще...

Топ! И аз се втрещих😄

# 392
Само Ненков е нормален от тая селекция-апартамент, пазаруване, готвене-нямам забележки.
Бони или това, което е останало от нея също, поне я знаем що за кукувица е.
Тази бюти експертка е с много лоши вежди и по начина на готвене не бих й позволила да ме пипа. Има и един младеж, който ми е много бозав и скучен, не го познавам. Жалко за доктора, никой не му е на интелектуалното ниво.

# 393
Двамата млади са ми симпатични.
Ненков тича в друго трасе. И слънчоглед да ги беше черпил, ще си остане любимец на широките маси.
Бонка е дразнеща.
Виктория си получи рекламния блок, пука й за ориза.

# 394
Така и не разбрахме Виктория лекар дерматолог ли е или козметичка. Много подходящо говореше, така че да не се разбере.

# 395
  • Sunshine state
Голяма излагация тази Виктория. Гладна щях да си отида.. Така окепези рибата и ориза, че.. И син на 23г има. Бабите са го отгледали най-вероятно, че не я виждам как му е готвила тази претенция. Отделно беше една мудна, а и едно изречение не може да върже.
Бони съм сигурна, че ще им наготви, но защо за Бога си е издялкала така носа???

# 396
Бонка се държа изключително неприятно. Добре, че няма да става свекърва.

# 397
Бонка се е направила в лицето на Джокера! Отделно държането й е било винаги цигански нагло, но сега е нетърпима!

# 398
  • София
Бонка добре изглежда, но е супер неприятна. Много рядко другите и гласът зад кадър го отбелязват, но тук е очевидно.

# 399
На мен не ми изглежда добре, изглежда като маска!

# 400
  • София
ОК ми е, те вече всички изглеждат така

# 401
ОК ми е, те вече всички изглеждат така
Именно, пет пласта ФДТ, скули до ушите, изпилен нос и мигли като метли, как пък не им пречи като мигат и гледат!

# 402
От МШ се прехвърлям тук. Харесвам кулинарните предавания, но май вече всички се изродиха.
Ненков - сладур, но да си беше измил магданоза, копъра и т.н. Ей това не го разбирам - как така не ги мият?
Иначе бих си хапнала от неговото меню, от вчерашното - нищо не бих яла. Направи ми впечатление, че само младият мъж си хапваше в Ненков, всичко сякаш си стоеше недокоснато. Тази вчерашната госпожа не ядеше лук, а приготви някакъв бъркоч в който сложи лук. Тя всъщност с какво е известна? И къде ги посрещна? За Бонката сте казали всичко. Всъщност Ненков, младата руса жена и младият мъж са симпатични и добронамерени /не им знам имената, няма и да се старая да ги науча/. Другите две спокойно можеха да ги пропуснат.

# 403
Ненков ми е симпатичен, Бони заприличала на травестит, снощната нямаше нужда да ни я показват.

# 404
вероятно е измил магданоза, копъра и т.н. Ненков, защо решихте, че не е ?

Общи условия

Активация на акаунт