🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 903
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Така и не разбрахме Виктория лекар дерматолог ли е или козметичка. Много подходящо говореше, така че да не се разбере.

Козметичка е.Иначе,нямаше да избягва да отговаря каква е.
Беше голяма скука снощи.Днес ще е цигански цирк,коже и да си го спестя.

# 406
  • София
Нали казват, че една част от неизвестните гости си плащат, за да участват за реклама. Тази Виктория ми изглежда точно от тези. Не ми харесва, че се представи като дерматолог, ако, беше такъв, щеше да каже, че е завършила медицина.

# 407
вероятно е измил магданоза, копъра и т.н. Ненков, защо решихте, че не е ?
Когато ги ряза бяха все още с ластиците около стъблата.

# 408
  • София
Много хора ги мият с ластика, особено ако, няма да ползват цялата връзка. Вярно е, че по-добре се измива без, но може и да са видели вода.

# 409
И аз първоначално помислих, че сложи магданоза неизмит, заради ластиците. Но после видях, че го взима от купа, където беше сложил всички зеленчуци и се виждаше, че бяха мокри.

# 410
Тази козметичка много неприятна жена, но пък с голямо самочувствие. Работила денонощно, лайфстайлът й не знам какъв, пък готвенето й на фона на панелния пейзаж беше самото потвърждение на аристократизма. Храната не приличаше на нищо, не знам защо я окачествени като азиатска и екзотична - представям си какви са й критериите....
Но! Бонка - певицата от кръчмите, не пропусна да си покаже манталитет. То претенции, то коментари - баба й все гурме е яла. Защото ако беше така, нямаше да е толкова дребнава и елементарна.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 17:16 от Like_Smoke

# 411
  • софия
вероятно е измил магданоза, копъра и т.н. Ненков, защо решихте, че не е ?
Когато ги ряза бяха все още с ластиците около стъблата.
Мия връзките копър, магданоз и други зелении завързани. Измивам мивката или голяма купа пълня с вода и ги държа в нея. След това изплаквам добре, изтръсквам хубаво водата, оставям да поизсъхне малко и прибирам. По-удобно ми е да са завързани, независимо дали вадя отделни дръжки или режа всичко.

# 412

Но! Бонка - певицата от кръчмите, не пропусна да си покаже циганския манталитет. То претенции, то коментари - баба й в катуна все гурме е яла. Защото ако беше така, нямаше да е толкова дребнава и елементарна.
Ох, Смоук кискам се от смях тука!

# 413
снощи в началото беше изключително мъчение да слушаш домакинята - то мънкане, то чудо. след това обаче простата бонка измести всички останали впечатления....много нахална и елементарна женица, изключително неприятна. 

# 414
  • София
Тя верно е супер нахална. Беше ми клиентка в една банка докато работех, вечно се опитваше да прережда опашката.

# 415
Май само ще ви чета. Не виждам смисъл да го гледам това предаване. Загуби ме като зрител от известно време.

# 416
и мен отказахте да гледам, тъкмо щях да пускам снощното предаване. Бонка и дерматоложката са ми като травестити. ама щом се харесват Laughing

# 417
Друго ми стана интересно - какъв беше този "известен" певец, който дори изпя песен от третия си албум /мисля, че така го представи, не ми се връща да проверявам/? Тази песен дори не е негова, по спомени карам, но май е на Георги Христов.

# 418
Бонка се държи отвратително.

# 419
Ужасна простакесо.

Общи условия

Активация на акаунт