🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 851
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Една 10-ка, две 8-мици и една 7-мица, общо 33 точки.
Благодаря!

На мен ми беше интересно и конкретно кой колко му е дал.Simple Smile Имам предположения (седмицата е от Мудева, десятката - от Благо, в краен случай от Оряшкова, осмиците - от Рълев и Оряшкова/Благо), но пък може да ме изненадат.

# 616
Благо-10т, Мудева-7т,Мария и Иван по 8т.

# 617
  • България
Каква беше тази благотворителност към Гатьо без да я е заслужил? Тортата сто процента я беше правила жена му. За подаръци можеше да им подари нещо, което е нарисувал.

# 618
ИВ не е моето предаване. Нито водещите са мой тип, ното участниците. Тоест, гледам непознати лица.
От Бонка се оплаквахте, на ви сега тоя селяк Гатьо. Феноменален селяндур. Имал доказателства, че е правил сам тортата, но изчезнали...сигирно и мозъка му е бил скрит в доказателатвата. Joy  Рибата я изхаби. Нямаше ли кой да му подскаже.
А чушките които пече в уок тиган не знам как да коментирам.
С ММ решихме, че тоя само се прави на тъп. Не може да е реален.

# 619
тоя само се прави на тъп. Не може да е реален.
Напротив, реален е. Ако беше гледала Игри на волята, щеше да слушаш такива изцепки всяка вечер.
А интересното е, че той постоянно унижаваше Рълев в Игри на волята, но в понеделнишкия епизод на Черешката му каза да носи лютеничка, компоти, домашна ракия и поне два вида вино когато идва в Пловдив на другия ден…
В ИВ ги командореше всички, ама видя, че не му се получава и не стават сутрин когато той иска, не сядат на една маса едновременно и не са на физзарядка в 7 сутринта по негова команда … та ги наричаше мързеливци и разпасана команда (на синхроните) и се сърдеше съответно

# 620
Тук някой написа, че точно защото не сме го гледали в ИВ, затова така лошо говорим за него. Всъщност точно защото имаме впечатления от него от другото предаване, затова впечатлението ни се затвърди и снощи. Аз не следях ИВ редовно, но съм гледала туй онуй от сезона и помня някои от Гатьовите изцепки. Още помня как се закани на Мастагарков. Дори си мислех, че по повод отправена в национален ефир такава заплаха, дали не следва съответната прокуратура да се самосезира, че звучеше като заплаха за саморазправа и убийство, а такива заплахи са от общ характер и се преследват по наказателен ред от държавното обвинение. Грозничко си беше, първо си мислех, ааа, тоя се шегува нещо, ей, сега ще се засмее, ще го обърне на майтап, но гледайки го хич не ми мязаше на шега казаното от него. Освен това всички участници сега споделяха, че е сръдлив, избухлив и злопаметен. Само Мастагарков му даде десятка, но не мога да се отърва от усещането, че я даде тази десятка само от предпазливост и да си няма проблеми с този първобитен човек.
За мен Гатьо е първосигнален и незачитащ много много обществените порядки, той си живее в неговия балон, където той коли и той беси.
Казвате, че по силата на договорно задължение е участник в Черешката, добре, това го разбирам, но не разбрах защо смятате, че задължението води до това да се прави на маймуна. Изобщо не виждам причина, щом доброволно си подписал договора и си приел вменените ти задължения, да се правиш на клоун.
И какво е това(перифраза) - я, ми дай някакви хубави ядки, да ръфат там гостите и да не плямпат глупости, че хич не искам да ги слушам. Wtf, бе?!

# 621
Такова държане и мислене не може да се имитира дълго време. Другите, които са го гледали в предаването го потвърдиха. Както казах - имам такива пред очите си всеки ден и те по същия начин омекват, когато говорят за семействата си, но просташката същност си избива, не може да се крие дълго. Това са хора с високо самочувствие и смятат, че само те са прави и точка.
Пускам една статия, която много точно ги определя.
https://akcent.bg/?i=54694

# 622
  • България
Още помня как се закани на Мастагарков. Дори си мислех, че по повод отправена в национален ефир такава заплаха, дали не следва съответната прокуратура да се самосезира, че звучеше като заплаха за саморазправа и убийство, а такива заплахи са от общ характер и се преследват по наказателен ред от държавното обвинение.

Причините да не гледам Игри на волята. И според мен Мастагаргов му писа 10 от страх или да се подмазва. Викам си, толкова ли е страшен онзи горски трол - явно да, четейки написаното.
От компанията на масата единственият умен ми се струва Рълев. Как са събрали все такива интелигентни участници в Игри на волята?

# 623
Черешката с участниците от ИВ тази седмица е и в YouTube

Удобно за тези, които са в чужбина

# 624
Някой разпозна ли ресторанта в който "готви" Гатьо, че да не ходя там? Само един котлон Rolling Eyes?
Не гледам предавания като Игрите, не са ми интересни. Пускам едно мнение на съгражданина на Гатьо - Константин Кацаров.
Скрит текст:
ПРОТИВОГАЗ ЗА УМА
Гледам епизод от „Игри на волята“. Водещата пита две момичета, които ще се състезават помежду си, дали „Старецът и морето“ им говори нещо. После им обяснява за Хемингуей и рибата. Те се гледат празно помежду си и отвръщат, че никакви гласове не чуват…
Същите няма да "чуят гласове" и ако ги попитат, какво общо има между тютюна и Димитър Димов.
Гледам предаването и си мисля, че ако участниците минат през допинг тест и тест за интелигентност, малцина от тях ще прескочат кастинга. Толкова празни погледи на едно място, скоро не бях виждал. За да оцелее един нормален човек сред тях, трябва да си сложи противогаз на мозъка.
Ваш старец без риба К. И. К.

# 625
Той май спомена, че ресторантът е негов? Хахаха...  Сигурно е на негови пловдивски приятели Grinning

Малко извън темата, ама Реджеб Бадев все пак е участвал в "Черешката", та да питам:  някой знае ли дали затвориха пицарията му в Пловдив? Че софийската RegiPizza май е в историята.

# 626
  • България
Скрит текст:
Някой разпозна ли ресторанта в който "готви" Гатьо, че да не ходя там? Само един котлон Rolling Eyes?
Не гледам предавания като Игрите, не са ми интересни. Пускам едно мнение на съгражданина на Гатьо - Константин Кацаров.
Скрит текст:
ПРОТИВОГАЗ ЗА УМА
Гледам епизод от „Игри на волята“. Водещата пита две момичета, които ще се състезават помежду си, дали „Старецът и морето“ им говори нещо. После им обяснява за Хемингуей и рибата. Те се гледат празно помежду си и отвръщат, че никакви гласове не чуват…
Същите няма да "чуят гласове" и ако ги попитат, какво общо има между тютюна и Димитър Димов.
Гледам предаването и си мисля, че ако участниците минат през допинг тест и тест за интелигентност, малцина от тях ще прескочат кастинга. Толкова празни погледи на едно място, скоро не бях виждал. За да оцелее един нормален човек сред тях, трябва да си сложи противогаз на мозъка.

Това малоумният певец от Гласът на България ли е? Присмял се хърбел на щърбел. Примадона.

# 627
Той май спомена, че ресторантът е негов? Хахаха...  Сигурно е на негови пловдивски приятели Grinning
Каза, че е на негова приятелка.

Скрит текст:
Скрит текст:
ПРОТИВОГАЗ ЗА УМА
Това малоумният певец от Гласът на България ли е? Присмял се хърбел на щърбел. Примадона.
😂👌

# 628
Скрит текст:
Скрит текст:
ПРОТИВОГАЗ ЗА УМА

Не знам дали е от Гласът, казах, че не гледам такива предавания. Аз го знам като вокал на "Ренегат" и от мюзикъла "Исус Христос суперзвезда", и мисля, че е над нивото на Гатьо и подобните му.

# 629
  • София
Много е неприятен този Кацаров, последният един месец кого ли не обиди. В ИВ има всякакви хора, разбира се, че повечето са спортисти. Професионалните спортисти нямат време да четат особено, така е, много от тях няма да са чели Хемингуей. И какво от това, не са по-малко хора, посветили са живота си да прославят страната ни. В ИВ участват много световни, европейски и олимпийски шампиони, но има и такива, които пък са чели и ги побеждават на игрите с мисъл. В темите им се смеем, забавляваме се някой като не се справи, но публично да излезеш да пишеш такива постове със снизхождение не го разбирам.

Само той е велик, на мястото на колегите му от Гласът на България, пих го подминавала.

Общи условия

Активация на акаунт