🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 364
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Тирамису-то е специфичен сладкиш. Аз си правя фалшиво - без сурови яйца, със сметана. Не че не ям навън, но поне не съм видяла как го правят. Фобия си имам някаква.

# 676
  • София
Браво на Мастагарков.
Най-добрата вечер дотук.
Покани ги у дома си, което е винаги голям плюс. Готви с престилка и с желание. Обясняваше всичко.
Всичко му беше стилно, а отделно и явно и вкусно гледайки гостите, които си изядоха с кеф всичко.

Тази 9ка на Оряшкова си беше чиста стратегия според мен.
Точна не се отнема защото нещо в менюто лично те е подразнило. Някоя дреболия. Той няма как да знае на всеки от А до Я ''фобиите'' Отнема се точка ако е сбъркал нещо в менюто, при грешка или ако е разочаровал с някакъв компонент от вечерта, ама това? Моля ви се... Изложи се и в черешката, Оряшкова...

# 677
Оряшкова си беше облизала чашата с тирамису, така че оправданието й звучи нелепо и абсурдно. Съвсем ми опротивя тая жена.

# 678
Явно в другата тема не може да се коментират участниците, та идвам да споделя мнението си тук - според мен Оряшкова резна точка на Мастагарков, за да помогне на Мудева да вземе плакета. Оряшкова едва ли го иска, но нали е много “добра душа”, а пък само Мудева да ги кълве ще е голямо биене на очи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 679
  • Sofia
Имаше еднотипни ястия и изненади и в трите вечери.
Питка при Рълев и Благо.
Салатата с ненарязани зеленчуци и плочка сирене-при Гатьо и Благо.
Аспержи-Г и Б.
Пеещи и свирещи близначки-Р и Г
Домашните консерви и кьопоолу-Р и Б…
…днес или утре очаквам отново сьомга и кремче в чашки
…пържоли в гювеч при Рълев,пържоли в гювечета и при Мария

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 20:10 от Doli

# 680
Майка ми прави уникално тирамису с грейфрут и става божественно.

# 681
  • Sofia
Вкусно и свежо тирамису става и с лимонов кърд 🍋🍰😋

# 682
Няма голяма фантазия в блюдата. Но това са млади хора, спортисти, свикнали да се хранят навън или да са на някакъв режим. Предполагам, че крадат идеи един от друг, подпомагани от родата. Сигурно и при Оряшкова няма да е много различно. Явно, че целта е да блесне Мудева. Като не можа да се докаже в Игрите, търси реванш в Черешката. Какво ли ще стане като вземе заветният плакет? Предполагам, че няма да е на нивото на Мастагарков, но ще вземе максимален брой точки.

# 683
  • София
Мудева е много красива. Ако може да си мълчи, ще е супер. И на реката ми харесваше без грим, но е много плоска под черепната кутия.

# 684
  • софия
Вкусно и свежо тирамису става и с лимонов кърд 🍋🍰😋
Дай рецепта. Мъкнах от Лондон, но не си падаме много. Да го оползотворя.

# 685
  • Sofia
Няма нищо по-различно.
Както си го правите,но в/у пластовете крем се слага и пласт от него 🍋
Правила съм и кокосово тирамису 🥥
Варианти много…и все вкусни 😋

# 686
Мудева е много красива. Ако може да си мълчи, ще е супер. И на реката ми харесваше без грим, но е много плоска под черепната кутия.

На мен пък ми е адски безлична, МудНева много точно ѝ лепна.

# 687

На мен пък ми е адски безлична, МудНева много точно ѝ лепна.

без грим е безлична, а с грим е по-зле.

# 688
И на мен Мудева не ми е красива...

# 689
Мудева е много красива. Ако може да си мълчи, ще е супер.

И аз така мисля. Както и за Мастагарков.

Общи условия

Активация на акаунт