🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 837
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Каквото и да си говорим, дюлята не се харесва от всички, както и райската ябълка.

# 586
Аз половината плодове не ги харесвам. Мога да ям мандарина, смокиня, банан, ягода, малина, праскова (от тия плоските), чат пат грозде.. .и май това е. Доброволно никога не бих си купил грейпфрут, ябълка, круша, пък за дюля да не говорим. Ама въпрос на вкус, разбира се.
Сетих се как Михаил Дюзев едно издание на Черешката си каза "аз не обичам плодове", много ме накефи. То е ясно, че плодовете и зеленчуците са най-полезната храна, но ми стана приятно, че някой си признава чистосърдечно, че не обича плодове.

# 587
😂 Ти пак доста плодове си хапваш.Аз като дете хапвах всякакви.Сега по време на сезон череши и дини.Понякога ягода и с портокалите съм така.Конфитюри и компоти не мога да понасям.

# 588
Аз обичам помело. Червено. Любим плод ми е, купувам си го веднъж на седмица.

# 589
Гатюю,майстор на тортите!

# 590
хихихих. Започна със салатата, ужас. Усещам простотията на макс. Забавен е.
Уф, става ми идиотско. Не моа го понасям. Ужас.

# 591
За мен този до тук е голям простак с огромно самочувствие

# 592
чудя се дали да гледам. Хазяина ми препоръча, ама то да си идиот не е забавно.

# 593
  • София
За мен този до тук е голям простак с огромно самочувствие
Ами не е вярно, не сте го гледали в ИВ.
Толкова.

# 594
Не съм го гледал в игри на волята, ама честно казано в кухнята няма никакви умения ми се струва.

# 595
Коментирам това, което в момента виждам и чувам като говор и изразяване. Не гледам тъпи предавания като ИВ и Фермата, тъпи и нагласени според мен.

# 596
тоя човек е труден за гледане.
Рибата на въглен.

# 597
Защо вади нещата от сега? И започна със салатата.

# 598
Гледала съм го в ИВ, но оттук-оттам, все същото усещане ми оставя - на недодялан прост човек със самочувствие без покритие и агресивен и злопаметен ми направи впечатление че е.

# 599
Тоя как съсипа̀ сьомгата. И вика "ядеш и рИвеш" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт