Забременели след инвитро 53

• 49 551
  • 829
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не е високо. Моето ТСХ преди няколко седмици беше 3,6, увеличиха ми доста дозата и е казал на мъжът ми, че не е много високо въпреки всичко. (Аз лежа затова мъжът отиде.)
Контролни изследвания трябва да пускам на всеки 30 дни и съответно консултация.

Не се притеснявай, нямаш повод, а и ще вземеш мерки.

# 91
Каква е Вашата доза? Аз не взимам в момента .

# 92
Здравейте,

Лекарят ми назначи пролутекс (инжекции) до 8-ма седмица, но навсякъде чета, че се прилагат поне до 10-та и спирането трябва да стане постепенно по схема. Някой би ли споделил опит с това?

# 93
  • София
Каква е Вашата доза? Аз не взимам в момента .

Различни дози през ден. Simple Smile

# 94
И още един въпрос - до кога слагахте прогестерон? На мен ми казаха до 12 г.с. Слагам кринон гел.

# 95
Здравейте, момичета!
След 8 години борба, най-сетне се появявам и в тази тема. Simple Smile
Направо не смея да се зарадвам, след толкова неуспехи, още тръпна всичко ли ще върви както трябва.
От другата седмица трябва да се ориентирам към специалист, който да ме следи и изражда.
За това и се обръщам с молба към Вас- за съвет за такъв специалист.
Изискванията ми са :
- да изражда в частна клиника(без Токуда)
- да има добра неонатология
- да имам връзка с доктора 24/7 и да отговаря на обаждания и съобщения
Парите не са фактор.
За момента съм се спряла на доктор Вецев, но той изражда в държавна клиника, към които имам ужас.
Не става дума за глезотия, търпя на болка, търпя и на отношение, но си имам своите съображения.
Само че не съм сигурна дали изобщо съществува частна клиника с добра неонатология?
В краен случай, може бъде и в държавна клиника, но поне докторът да е Човек, с главно Ч и добър специалист.

Моля за Вашите съвети и препоръки Simple Smile

п.с. извинявам се за анонимното публикуване, но ако не е такова, ще научат абсолютно всички познати около мен, а все още не искаме да споделяме новината.Ако някой иска да знае лично коя съм, нека каже, ще му пиша на лично Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 16:24 от Анонимен

# 96
За мен Вецев е ужасен. Казвам го от моя опит. Постъпих по спешност заради кървене. Накрая преди изписване ме прегледа той. Прегледът беше доста гаден - натискаше ми доста корема и ме гледаше в ранна седмица през корема и описа неверни твърдения заради начина на преглед. Държа се супер неадекватно с неверни твърдения за бременността ми, едва ли не, че е края. После ми каза: "нормално протичаща". Изписа ми медикаменти, които са противопоказни при бременност!! Други лекари тотално отхвърлиха терапията, все пак лекарствата не са за бременни!

+Когато исках да попитам нещо ми вдигаше ръка като знак да замълча.

Следя се в Токуда и не заменям за нищо на света. Ако бях в по-различна ситуация, а не уязвима, нямаше да остана длъжна на Вецев.

Пиша анонимно, защото знам какво ще последва.

# 97
Благодаря за отговора.Имам информация за Вецев от 2-3 места, би ми била от полза и друга такава.
При кой се следите в Токуда?

# 98
Трето ниво на компетентност имат неонатологиите в Майчин дом, Шейново, Токуда, Надежда. Това за София.

# 99
Здравейте след трансфер на 1 ембрион на 23.11  имах положителен тест  направих вече преглед  (при друг гинеколог, извън клиниката).Лекарят каза, че е празен сак и няма ембрион. Искам да попитам възможно ли е да направя медикаментозен аборт? В 8г.с. (сака отговарял на 6г.с. , но не съм сигурна).
Според гинеколога, при когото ходих трябвало абразио. Нямало съм да мога да изхвърля толкова голям сак.
Някой правил ли е в 8г.с МА?

# 100
Здрасти,
Аз се следя при др. Таня Босева в Св. София. Не знам точно каква е неонатологията според твоите изисквания, за това ти препоръчвам да поразчетеш и сама да си направиш изводи, защото аз не съм влизала в дълбочина. Но доктор Босева е много, много внимателна и ангажирана. Всичко обяснява много търпеливо и знам, че изражда.
Тъй като още е много рано аз не съм изговаряла с нея раждането, но е много, много приятна. Може да прегледаш ревютата за нея в Супер Док и да отидеш да си я усетиш.
Вече дали ще е на разположение 24часа, можеш да си я питаш.

Здравейте, момичета!
След 8 години борба, най-сетне се появявам и в тази тема. Simple Smile
Направо не смея да се зарадвам, след толкова неуспехи, още тръпна всичко ли ще върви както трябва.
От другата седмица трябва да се ориентирам към специалист, който да ме следи и изражда.
За това и се обръщам с молба към Вас- за съвет за такъв специалист.
Изискванията ми са :
- да изражда в частна клиника(без Токуда)
- да има добра неонатология
- да имам връзка с доктора 24/7 и да отговаря на обаждания и съобщения
Парите не са фактор.
За момента съм се спряла на доктор Вецев, но той изражда в държавна клиника, към които имам ужас.
Не става дума за глезотия, търпя на болка, търпя и на отношение, но си имам своите съображения.
Само че не съм сигурна дали изобщо съществува частна клиника с добра неонатология?
В краен случай, може бъде и в държавна клиника, но поне докторът да е Човек, с главно Ч и добър специалист.

Моля за Вашите съвети и препоръки Simple Smile

п.с. извинявам се за анонимното публикуване, но ако не е такова, ще научат абсолютно всички познати около мен, а все още не искаме да споделяме новината.Ако някой иска да знае лично коя съм, нека каже, ще му пиша на лично Simple Smile

# 101
Аз родих при Вецев близнаци в Шейново, доволна съм. И от болницата съм много доволна. Приятелка ражда с мен, но в Надежда, и там има минуси. За всеки практикуващ има хубави и лоши неща, няма да тръгна да го защитавам, но ще кажа така - първо сама се уверете, преди да си правите изводите.
За Медикаментозния - аз съм правила такъв, беше неуспешен, отделно ми се разказа играта на хормоните и организма. Има тема във форума по тази тема, ще е полезна.

# 102
Момичета, страшно съм притеснена, свило ми се е сърцето и се обвинявам жестоко за това, което направих, но вече е късно и сега ми остава единствено да го мисля Sad
  Сутринта имах премеждие с една кола.За пореден път някой беше спрял пред гаража така че не можех да изляза.Даже беше запушил цялата улица.В работата ми е супер напрегнато и бързах, защото днес се очертаваше гаден ден и това ме изкара извън равновесие.Бих му един шут в бронята отзад.Сега ме е страх да не съм навредила нещо на точно захваналото се ембрионче.В 6-та седмица съм.Все пак това е свиване, стягане и вибрация в корема Sad Адски много се обвинявам, реве ми се направо Sad
Знам, супер тъпата постъпка, трябва да се пазя, но не съм и свикнала с мисълта, че съм бременна още.Никога през живота си не съм си и изпускала така нервите, все говоря как трябва да сме толерантни и точно сега да ми се случи нещо толкова недопустимо.Най-вероятно е и от бошуващите хормони, дългата стимулация и изпилените нерви Sad
Мислите ли, че имам повод за притеснение, че може да съм навредила по някакъв начин на ембриончето? Sad
И , ако нещо е станало, ще имам ли болки, кървене, нещо такова? Поне да следя за това Sad

# 103
Нямаш абсолютно никакъв повод за притеснение. Ако беше толкова лесно да се навреди, щяхме да сме се затрили вече.

# 104
Лютиче 2.0, благодаря за успокоителните думи.Вярваш ли ми, че рева в момента Sad
Все съм мислела, че това е лигня при бременните с емоциите, но ето на- случва се и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт