Мами с термин Март 2024

• 58 655
  • 817
  •   1
Отговори
# 360
И аз така, но и моята МБ излезе чиста.

# 361
Оприличавам го наистина като това при овулация, но сега е значителни по-малко по количество. Като цяло течението ми се повишава колкото по-активна съм била, а ако се случи да тичам малко, съвсем... но точно такова като при овулацията, което е, май го имам винаги, в много малки количества, по-скоро по тоалетната хартия. Това ме кара да си мисля, че просто хормоните водят до промяна в секретните на влагалището. Чиста ми е микробиологията и стерилната урина, пък и като гледам и при другите мами, че е така, мисля че е нормално. Още повече щом няма примеси на кръв, някакви други опасни цветове и е без миризма...
Все пак ми е интересно какво ще ти отговори АГ. Ако не ти е проблем, пиши после да кажеш, да знаем и ние.

Момичета, при някоя от вас отвреме навреме да има едно слузесто белтъкоподобно течение желеобразно  малко като при овулация, леко жълтеникаво? Писах на АГ и чакам да ми отг

# 362
Аз също имам течение от началото на бременността. Микробиологията излезе чиста, няма миризма или сърбеж, слагах все пак Гинофлор без успех. Явно е от хормоните.

# 363
Още в началото имах течение и лек дискомфорт понякога, но микробиологията ми излезна чиста, но все още продължава и се чудех дали отново да не пусна нова. Но от скоро си промени цвета.

# 364
По принцип всички бременни имат течения и е нормално. Моето със сигурност е и с гъбички-без мирис ,без дискомфорт,но факт ,че на микробиологията ми излезе ,че ги имам. Почти няма бременни без гъбички по някое време на бременноста, пак е от хормоналните промени. Но тази течност, за която говорите вие,мисля че се водише,като вид защита на тялото от бактерии, за да е предпазено бебето. Имаше инфо в нета, чела съм,но не помня с точност ,надявам се да сте ме разбрали

# 365
Как сте с коремчетата? Моят имам чувството, че порастна за 1 нощ. 😀

# 366
И моя драстично порасна за има няма седмица. Имам чувството,че с часове расте. Явно сега в 5ти месец така ще е.

# 367
  • София
Моя бебок все още се е разположил ниско и последните дни усещам една тежест и натиск върху пикочния мехур, съответно съм до wc през 15мин. Нямам представа кога ще се качи по- нагоре.

# 368
Аз забелязвам и някаква промяна в пъпа си все едно е изскочил навън. Не знам точно как да го опиша. Sweat Smile

# 369
Усещате ли рязка болка при кихане или резки движения, например ставане от легло? Grin

# 370
Не, аз нямам никакви усещания на бременна жена,като дори се плаша дали е нормално. Корема ми почна да расте също,но още влизам в голяма част от дънките си . Не съм ходила на преглед от 2 седмици и имам насрочен час за края на октомври,та чак се чудя дали да не отида на частно някъде

# 371
Кратос, завидях ти благородно. Grinning
Аз не мога да понасям нищо около корема. Срязах си ластиците на пликчетата даже.
При кихане или кашляне аз също усещам рязка болка понякога.

# 372
Момичета ,а със спането как се справяте , все се притеснявам как спя . Уж наляво , обаче ако пък се е настанила от ляво , някакви такива въпроси ми изникват в главата като легна и не мога да спя спокойно. Възглавница за бременни ми се струва много обемна , и затова обикновена слагам между краката .

# 373
Аз си се мятам още наляво и надясно като шугава. Колкото и да се опитвам не мога на лявата страна да изкарам дълго време.

# 374
Здравейте момичета!
Имам малко странен въпрос за тези, които са в 15-16 седмица.
Имате ли коремчета вече🤔
Аз от началото на бременноста отслабнах 5кг и не знам дали това е причината, но корем - НЯМА 😦 вече се чудим къде се крие 👀
Ако не ходя на прегледи редовно бих се осъмнила😂

Общи условия

Активация на акаунт