Мами с термин Март 2024

• 58 603
  • 817
  •   1
Отговори
# 405
На мен от време на време ми прималява. В общи линии нещата се подобряват. Но съм сигурна, че 9-те месеца ще ми се сторят доста дълъг период. 😅

# 406
На мен ми се случва често, в 16 г.с. съм.
Нямам апарат за кръвно, но при едното прималяване бях на преглед, премериха го и беше ниско (60/110). Другото, което установих е, че при мен е свързано с храната - чувствам страшна отпадналост ако не съм хапвала нищо няколко часа, без да усещам чувство за глад, както и ако хапна по-обилно... Пробвах вариант да ям на често по малко и се чувствах много по-добре.

На вас прималява ли ви все още и завива ли ви се свят

# 407
Вие кога мислите да започнете с покупките за бебчо.

# 408
Ние вече сме започнали..
Купихме от големите неща количка, скрин и гардероба. Дрехи сме взели голямата част.. от дребните взимаме когато каквото ни хареса. Днес биберони, утре някоя играчка..

Още много не сме взели, но генерално сме започнали пазара за бебето. ♡
В 19 г.с. съм

# 409
И на мен ми се иска да пазарувам, но мъжът ми не дава да се купи нищо. Страшно е суеверен, тресе го параноя, че нещо ще се обърка. Сигурно ще тичам в последния момент, ако изобщо ще мога да тичам или ще се търкалям:)

# 410
Смятам евентуално, в края ноември за черен петък,ако нещо ми хареса. Иначе чак януари евентуално смятам.Знам,че не е мн хубаво от рано, а и съм забелязала,че избързам ли и после съжалявам за някоя покупка,така че има време

# 411
Човек сам избира на какви вярвания и мисли да е подвластен. Ние нито сме суеверни, нито живеем с мисълта, че ако купим легло и край нещо лошо ще се случи с бебето. Не, напротив. Ние истински вярваме, че всичко ще бъде наред. 🙂

# 412
  • София
Аз също мисля покрай Черния петък да купя количката, столчето и креватчето, но просто защото смятам, че тогава ще намеря най-добри оферти за тези скъпи покупки. Иначе днес се възползвахме от промоцията на Рая тойс и взехме ергораница, next-to-me, повивалник, вана със стойка и разни дребни неща. Харесала съм и скрина на ИКЕА и чакам евентуално ако нещо се излъжат да му смъкнат някой процент от цената. Искрено вярвам че всичко ще е наред и много се старая да не се подавам на суеверия. То въобще и така ми тръгна бременността, т.к. поради различни причини почти от никого не успях да скрия и повечето хора и колеги около мен знаеха от самото начало.

# 413
Аз също предпочитам да изчакаме с покупките минимум до черния петък в края на ноември или още по-засилено декември-януари. Разбира се, всеки ги усеща по различен начин нещата.
Аз примерно все още не смея да се хваля с новината, даже от месеци не съм се виждала с голяма част от приятелките ми от страх от уроки Grinning осъзнавам, че е малко крайно, но така си го чувствам, какво да правя… засега знаят само близките роднини и част от много близките приятели, защото вече в 18 г.с трудно се крие коремчето

# 414
Аз съм купила единствено 5 бодита, свекърва ми първо купи шапка, после е купувала около 5-6 неща още. Ще поръчвам количка от Германия, ще ми я донесат декември месец, някои близки вече ми дадоха чували с дрехи, активна гимнастика, паяк и т.н. Ама аз нямам и проблем да взимам дрехи, а и знам племенницата ми колко пъти ги е обличала. 😅😅
Големите покупки ще оставя за януари, може би. Искам да си запълвам времето до март с нещо приятно, а аз обичам да пазарувам и да харча пари. ❤️

# 415
Момичета, вие имате ли стягания на корема?
С предишната ми бременност започнаха през последният триместър, а сега ми се вижда рано....ама не съм и много сигурна дали са същите де 🤔 Не знам колко е нормално , в 14+4г.с. съм

# 416
Това с покупките е странна работа. Аз също тъкмо загледам нещо и си викам- рано е, не знам си какво. После осъзнавам, че и всички идеално да направя ако е писано нещо ще си се обърка. И от друга страна и всичко да правя грешно ако е писано ще си бъде наред.
То от чакане ще стане като с едното момиче, май беше в групата за количките, което обясняваше, че количка се купува след като излезеш от родилното, айде няма нужда🤣

# 417
Относно уроки - има ги в изобилие.
Аз понякога вярвам, понякога - не, но сестра ми и мъжа ми бяха на 100% сигурни, че да се влача, като парцал надали е от бременноста, оказаха се прави, след като ми бая една баба - съм като чисто нова.
Преди 2 седмици “интелигентен” и много “отговорен”  стопанин,  пусна огромното си куче (акита или нещо подобно) от каишката и то се втурна към нашето (йорки), та да предпазя кучето ни, без много умисъл разбира се, го вдигнах  в мен и акитата скочи върху мен, за малко да ме събори🤷♀ и по принцип мен ме е страх от големи кучета, по трудния начин разбрахме, че уж на бременни не се лее куршум ( оловото бил тежък метал), от други чухме, че на бременни трябва веднага да се лее без да се бавят нещата.
Ако някои знае нещо по въпроса - ще се радвам да сподели, понеже след чутото - реших да не рискувам и да не си лея куршум🧐.

# 418
Относно куршума нямам представа, но откакто съм бременна всяка седмица съм урочасана и ми баят.
Относно покупките...аз съм крайно организирана и не смятам да оставя всичко в последния момент или след родилното. Гледам да не мисля лоши неща, да минавам позитивно през всичко, не слушам хората и много бързо ги стопирам, ако случайно решат да си дадат акъла, дори това да коства да ги обидя, но определено така запазвам своята психика, което е важното в крайна сметка.

# 419
Някоя от вас да е правила анти Ха активност изследване в Бургас? Търся инфо къде може да се направи там. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт