Мами с термин Март 2024

• 58 471
  • 817
  •   1
Отговори
# 555
Ще работя докато мога, надявам се да е до празниците, ако се чувствам добре и не съм дебеланка и след това ще ходя за по малко 😅

# 556
Смятам да не спирам докрая . Ще спра в деня , в който родя Grinning . Имам приятелка,която беше по същия начин и се чувстваше тонизирана през цялото време така,но си зависи от бременноста

# 557
Аз смятам в началото на декември да си оставам в къщи. Ще си взимам болнични до края на бременността.
Момичета, какъв чай пиете? Четох, че липов е подходящ за бременни.

# 558
Аз си взех чай за бременни , от Дм . Много е хубав , билков е

# 559
Twinings пия. Всички без черен и зелен. Плодовите са ми любими, а топ билков ми е лайка, мед и ванилия. ❤️

# 560
Аз пия мента, че имам и проблеми със съня понякога, дали помага не знам, но ми е много вкусен.

# 561
Здравейте момичета! Слагах си капки за нос в продължение за 3 дни, не знаех, че са забранени… Познавате ли някой, който да е бил в тази ситуация или вие самите ? Малко се притеснявам….

# 562
Недей да се притесняваш излишно от капките за нос. Пъпната връв е за това, за да защитава бебето, тя филтрира нашата кръв преди да отиде до него.

# 563
Все пак има изградена и напълно функционираща плацента вече, на която една от функциите е точно от такива неща да предпазва, а и бебетата ни са по над 200 грама вече, така че... ако го усещаш че си рита и ти самата се чувстваш добре, значи всичко е както трябва. Все пак ако толкова много се притесняваш, предполагам че едно телефонно обаждане на АГ няма да навреди.

# 564
Преди да разбера ,че съм бременна пих прахче за болка в корем, което е от типа на аулин . По същия начин се бях притеснитела,но още на първия преглед за потвърждаване и забравих за това нещо. Смятам,че телата ни са така създадени,че да предпазват бебетата. На повечето лекарства пише,че не стават за бременни,та дори и на вагиналните глобули,които изписват при гъбички на бременни .

# 565
Пишат, че не стават, защото почти никой не се наема да тества лекарства върху бременни жени. А предполагам няма и много доброволци за целта. Sweat Smile
Та реално за повечето лекарства просто не се знае дали минават през плацентата и в какви количества, а не че са вредни.

Но притеснението е вредно със сигурност Wink

# 566
В същия ден в който разбрах че съм бременна се разболях и си пръсках капки в носа и после като се усетих че не бива се притесних много, но АГ каза че няма нищо всичко е наред. Преди това личната ми лекарка ме наплаши колко е било вредно.  Иначе и мен започна много да ме боли таза от двете страни както и всяка сутрин имам силни болки в корема, особенно преди 00. Аз вече доста усещам ританията и движенията. Относно лекарствата предписани са ми от лекар такива, на които е отбелязано че не стават за бременни на кутиите

# 567
В началото на бременността ме хвана хремата и така си продължава и до днес. Без да зная си пръсках капки Олинт, после си взех за бременни, които изобщо не ми помагат, ама аз вече и свикнах със запушения нос. 😅

# 568
  • София
В началото при запушен нос пръсках Меример, ама ме хвана някакъв гаден вирус и това не помагаше. Реших да прочета листовката на Олинт и пише да не се ползва, защото няма данни дали вреди. Та пръсках няколко дена, че не се издържаше.
В началото на бременността ме хвана хремата и така си продължава и до днес. Без да зная си пръсках капки Олинт, после си взех за бременни, които изобщо не ми помагат, ама аз вече и свикнах със запушения нос. 😅

# 569
Някой приемал ли е Дуфалак сироп при запек? Кога сте го пили вие с храна или без, сутрин или вечер?

Общи условия

Активация на акаунт