Мами с термин Март 2024

• 58 479
  • 817
  •   1
Отговори
# 540
Супер си значи щом още носиш стандарти дънки , а си в 19г.с.
Ще се разровя да потърся списъкът ми от първата бременност и ще го снимам , ако го намеря . Иначе моя съвет е : Ако има кой да дава най-добре да не се харчат излишни пари. Дрехите в началото супер бързо се израстват , имахме толкова неща ,които дори не съм обличала на малката. За столчета за кола ,люлки, помпи , кошари, абе общо взето по-скъпичко струващи бих ви посъветвала да потърсите от чужбина. Ние взехме нови от ebay , Алегро и т н. ,и разликата в цените е огромна.

Друго ,което се сещам да кажа (от личен опит и съм сигурна ,че и другите мами ще потвърдят ) е по-скоро да инвестирате повече в т.нар. летни колички, много повече се използват и са малки и удобни Wink Стандартите две в едно или три в едно ще ги ползвате макс 7-10м.
Да, аз също не знам ,какво се купува ,кое е излишно. Ако някоя от вас има изготвен списък,моля да го качи, за да помогне на неориентирани,като мен Grinning . А иначе днес вече усещам,как някои от дънките вече ми стават неудобни -леко стискат,та усещам ,че до 2 седмици макс вече няма да мога да ги нося. Утре влизам в 19г.с. и още седмица и съм преполовила времето, бързо минава Hug . От вече 1 месец не съм ходила на преглед,нямам търпение другата седмица да ме прегледат и да ми кажат,че всичко е наред,че голямо неведение

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 19:46 от Pelt04

# 541
Леле, аз пък мислих,че количките 2в1 ще ме изкарат доста повече време Grinning . Аз като казвам,че съм неориентирана -не лъжа . Още не гледам нищо,но горе долу веече е време да се ориентирам

# 542
Има доста семейства , които си бутат стандартните колички през цялото време . За повечето хора обаче е по-удобно с летните. Те са компактни , леки и не заемат толкова място за разлика от големите Simple Smile

# 543
  • София
Даааа, разочаровах се на изложението от към отстъпки - повечето с 10%, това не е никакво намаление. Но пък много хубава консултация получих за столчето за кола. Също нещото, което мноооого си заслужава е ако сте решили да съхранявате стволови клетки. Аз така или иначе се бях спряла на Cells4life т.к. имат много застраховки и също тяхната технология позволява вземане на проба след отложено клампиране. Та по случай изложението те са направили много прилично намаление и пакетът, който избрахме го намалиха от 7300 на 6100лв
Видя ли някъде на живо Харви-то? Първоначално се бях насочила към 3 Premium, но много ми хареса (точно на щанда на Рошко) Inglesina. Joy Столчета имаха, да, също различните материи. За техния щанд си струва да се отиде! Hug Heart Обясняват подробно!

# 544
Вие освен фолиевата киселина мета пиете ли и общи витамини които съдържат и те фолиева

# 545
Не, аз дори фолиева не пия от 2 месеца. Наблягам на храни,които я съдържат ,но и съм пускала изследвания и още преди да почна да пия в началото,ми беше в хубави стойности. Други витамини също не пия, защото и те ми бяха в хубави стойности. Витамин Д пръсках под езика първите 2-3 месеца от бременноста, защото ми беше близко до граница , като смятам да я подновя ,като захладнее.

# 546
Аз пия Флебодия, Магнезии, (че често имам стягания) и Имунолактан , който съдържа фолиева киселина и отделни също си я приемам Simple Smile
Пуснах си кръвни преди месец и всичко си беше в норма , въпреки това АГ каза да продължавам да си я пия до последно.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 14:44 от Pelt04

# 547
Здравейте, момичета! Аз бях на доплерово изследване за кръвотока на маточните артерии. В 19 г.с съм с близнаци, засега всичко е наред. Пия метафолиева киселина, Огестан, Б12 метилирана форма и по няколко капки витамин  Д3. Според лекарката това, което пия е недостатъчно, да съм си довършела Огестана и да започна да пия комбинирани витаминu от А-Z за бременни, като Pregnacare + метафолиева киселина.
 Беше категорична, че от храната не може да се набави всичко.

# 548
Аз пия фолиева и pregnacare plus в които и там има 400мг фолиева. Иначе и на мен ми казаха да си я пия до края въпреки че конкретно тя не ми е изследвана. Както и вигантол

# 549
Аз съм си изследвала фолиевата киселина, не е хубаво и да е над норми , за това ви препоръчвам и вие да го направите .За това писах,че аз не я приемам повече под формата на таблетки.Набавям си всичко важно от храната и моите изследвания го доказват . Друг въпрос е ,че мн жени не усвояват доста от витамините и минералите от храната, но и това сляпо изписване на витамини без изследвания ми е било мн странно.

# 550
  • София
Аз съм на Елевит мултивитамини, спрях фолиевата преди два месеца, магнезии заради стягания и сорбифер 320 увеличена доза. Надявам се да не се налага дълго да взимам желязо и изследванията да са в норма следвашия път.

# 551
Приемам фолат, вит. Д, Б12 и омега 3. Всичко без омега 3 изследвам на няколко месеца и е консултирано с АГ. И аз съм против приемането на каквито и да е добавки без изследвания, както и приемането на комбинирани добавки, много рядко имаме нужда от всичко в тях.

Пия и пробиотик за редовен стомах, за сега ме спасява. Satisfied

# 552
Момичета (тези, които работят),
От кога мислите да си оставате вкъщи? 🫣

# 553
  • София
Аз би трябвало да изляза на 30.01 в болничен, смятам да си остана вкъщи от преди Нова Година, за да пропусна пика на грипа през януари. Ако по-рано усетя, че ми е тежко съм готова да си остана вкъщи във всеки един момент.
Момичета (тези, които работят),
От кога мислите да си оставате вкъщи? 🫣

# 554
Аз имам огромното желание да остана до 22 декември на работа. Дано да ми се получи. 😃 Вече от януари смятам да зимувам в нас.

Общи условия

Активация на акаунт