Мами с термин Март 2024

• 58 466
  • 817
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Пих цяла опаковка Дуфалак по 15мл само сутрин след закуска, но по моя преценка и имаше ефект на 2рия ден вече. На опаковката ще видиш и други варианти на дозировка при нужда.

# 571
Благодаря ви за отговорите 🙏
За Дуфалак мисля че няма проблем, но съм чувала че не е много ефикасен. При мен имат отличен ефект пробиотиците, както и 2-3 сушени сливи на гладно с чаша вода.

# 572
За нередовен стомах - Лаксативен мармалад. Писала съм и преди за него. Вкусен е и се приема по 1 чаена лъжица вечер и сутрин ... 😉😀 Не увеличавайте дозата, защото ефектът няма да ви хареса.

# 573
Случвало ли ви се е понякога да ви е потекло малко по бельото като вода а не точно бяло течение

# 574
Да, това са някакви секрети, ама точно като вода са ,мн леки . Все забравям да питам,но и при мен се е случвало. А иначе вашите бебенца качиха ли се нагоре? Моето е още разположено ниско, а съм почти в 20г.с Confused

# 575
Ох бая се шашнах да не са някакви лоши неща или околоплодни води малко.
Да, това са някакви секрети, ама точно като вода са ,мн леки . Все забравям да питам,но и при мен се е случвало. А иначе вашите бебенца качиха ли се нагоре? Моето е още разположено ниско, а съм почти в 20г.с Confused

# 576
Моето е под пъпа вече. Иначе доста време беше ниско.

# 577
Здравейте момичета! Слагах си капки за нос в продължение за 3 дни, не знаех, че са забранени… Познавате ли някой, който да е бил в тази ситуация или вие самите ? Малко се притеснявам….

Не са забранени на мен личната ми исписа защото много ми течеше носа и се запушваше.

# 578
Днес бях на фетална морфология. Ако някоя от вас се чуди при кого да отиде, горещо препоръчвам доц. П. Игнатов в Ортогин. Има си сайт с адреса и ценоразпис на всички услуги.
 Доцентът е спокоен, невероятен човек, страхотен специалист... каквито суперлативи да изредя ще са малко. По-удовлетворена от среща с лекар не съм била до сега никога.
Отдели ни 40 минути, дали не бяха и повече, в които обясни на дълго и на широко всичко, което вижда, защо се вижда така, ако е болестно как щеше да изглежда... уникален човек. И апаратурата му е страхотна. Аз бебето до сега не съм го виждала така хубаво и ясно при моя АГ.

Иначе матката ми достига вече до нивото на пъпа, в легнало положение и малко над, като бебето рита къде ли не, с всеки изминал ден все по-силно.

# 579
  • София
Привет, момичета. От вчера ме драска гърло и пия само чай, мед и лимон. Много съм притеснена за това как мога да се справя с една настинка в сегашното положение и какво е позволено като лекарства.

# 580
Бях така първите дни на октомври. АГ ми каза да си взема за болки в гърлото Хомеожен 9. Мина ми за един ден. Започнах да пия и биозин мама тогава.

# 581
Аз бях така септември (почти нямах глас и бяха ужасни болки) и АГ ми изписа Неоангин, като каза че няма от какво да се притеснявам  и че мога да ги смуча както е написано в листовката, но на мен не ми се рискуваше и ги смучех на 5-6 часа, вместо на 2-3 часа и въпреки това за 5 дни бях нова. И понеже имах и много сладка хрема, до там че да не мога да дишам, за носа ми изписа Фитоназал.

# 582
и аз от два дни с болки в гърлото и задна хрема, дадоха ми ангал по 3 на ден и капки за нос хомеопатични, подходящи и за бебета и деца Инфлуназал и ми поолекна определено

# 583
Първите 4 месеца каква хрема мъкнах... беше много досадно! Rolling Eyes Когато усетя неразположение, включвам Биозин и пускам овлажнителя като добавям хубави масла. Също открих едни готини пачове на Синулан, които се лепят на пижамата.

Имате ли препоръки за интересни и полезни книги, насочени и към пренаталното развитие? Аз чета "Правилата на бебешкия мозък" и следващата ще е "Монтесори за бебето", където също има част за бременността.

# 584
За нередовен стомах - Лаксативен мармалад. Писала съм и преди за него. Вкусен е и се приема по 1 чаена лъжица вечер и сутрин ... 😉😀 Не увеличавайте дозата, защото ефектът няма да ви хареса.

Може ли да се използва от бременни? Открих един, но на листовката пише да се съгласува с АГ. Може ли снимка на твоя?

Общи условия

Активация на акаунт