Мъж в женска енергия...

• 16 763
  • 354
  •   1
Отговори
# 240
Е кое му е сериозното?? Има хора с фобии. Мен примерно мишки и змии не ме притесняват, но средностатистическият екземпляр от женски пол умира от страх от тях. Е, аз ли не съм жена, или другите жени са лигли?

# 241
  • Далечният изток
По принцип не съм лигла и съм мъжко момиче (жена), обаче видя ли мишка, мнооого пищя, чак в София ще ме чуеш...

# 242
За фобиите -съм съгласна! Но неговото дали е фобия? Авторката да каже!

Иначе аз лично не си представям да вардя мъжа си от комари…Ама аз нямам фобия, директно ги размазвам😅
Абе и аз не съм от “най-нежните” същества!

То до това опира: просто не си пасват. На нея той й се струва с женски маниери, на него тя може да му се струва мъжкарана…

# 243
Има една книга (с увод от Иван Владимиров/Нав) - "Интимно единение" на Давид Дейда, там женската и мъжката "енергии" се обясняват в общ контекст, не само в интимен. Хубава книга е

# 244
Ами за нея подреден, чист и пр. не е мъжко. Мо та мо си го каза. А кое е тогава мъжко?
Обратното на гореизброеното явно.

# 245
А мъжко ли е да изпадаш в ужас заради комар?
Това и женско не е. 😂

# 246
Да. Ако жена ми играе комар.
Или шише.

# 247
За пореден път- добре поддържан, чист и спретнат мъж, не означава мъж в женска енергия. Има разлика обаче между отлична лична хигиена и това, което е описала авторката. За мен е прекалено, говори за друго и без да ходя в гората да търся Тарзан, както някои съфорумки ще ме посъветват, ще продължавам да твърдя, че има нещо неестествено. За една връзка между мъж и жена говоря, а не , че попринцип ми пречи човекът да си е такъв.
Авторке, ти сигурна ли си, че е добра идея да пишеш тук-  като нищо да чете и бг-мама. 🤣🤣🤣

# 248
Почна се - какво искал да каже автора! Чудех се за какво ни тормозеше другарката по литература с тия дивотии. Ето за какво било!
Правете разлика между чисто и прекалено чисто.
Има разлика един мъж да каже: Ох, окапал съм си тениската и Охх, окапал съм си тениската. Wink Едно Х ама убива целия мерак за взаимност.

# 249
Много избирателно се чете и някои съфорумки си набелязаха авторката и не спират да я хулят и да си измислят.

Аз понеже познавам подобен индивид и ми е ясно за какво говори жената. Който не се е сблъскал с такава "енергия" от мъж, няма как да я разбере и се почват крайни интерпретации...

# 250
В този раздел СО- винаги, ама винаги питащият е виновен. Каквото и както и да се пусне, макар и на фона на много градивно-критични мнения,  накрая все се стига  до размазваща критика и в мнозинството от случаите темите са ключ по молба на автора. Имам чувството, че често се избиват лични комплекси и някак садистично се дълбае в болки.

# 251
Едно Х ама убива целия мерак за взаимност.
Сигурна ли си Joy

Аз понеже познавам подобен индивид и ми е ясно за какво говори жената. Който не се е сблъскал с такава "енергия" от мъж, няма как да я разбере и се почват крайни интерпретации...
И аз познавам такива жени. Налитат на проблемни и като им запари под опашката, беж да ги няма и си намират временно някакъв кротък типаж, ама пусто, не могат без драми и мизерии. И вечно кротичкият им е виновен и е някъв си там.

# 252
Това и женско не е. 😂
😂Разсмя ме!

Но айде за жени някак си ми е по-приемливо да се страхуват от насекоми, мишки, влечуги. Имам такива приятелки - като видят насекомо и настава паника!
“Тогава силният мъж идва и я спасява от чудовището!”
Нали мъжете по природа са “ловци”.

# 253
Ама аз не прочетох, че се страхува от комар, а че се оплаква, че го е ухапал Simple Smile Т.с. има пъпка, която го сърби, дразни го, представлява дискомфорт и т.н.
Това не е нито мъжко, нито женско. Зависи колко време е отделено на тази „тема”. Ако е казано мимоходом е ок. Но аз и жена не търпя да ми се оплаква половин час, че й е излязла пъпка на носа. Нито мисля, че един мъж точно това поведение го разбира като „женствено”.
Но ме учуди авторката, с това, че търси уж мъж закрилник, а се дразни, че милото иска да я  гушка, целува и да си гледат филмче. Аз, примерно, по този начин, бих се чувствала доста женствено , комфортно и отпуснато…ако харесвам мъжа.
И да, няма нищо лошо в този мъж (дори и да й се струва нереален и неестествен). Както други казаха, тези мъже търсят жена тип „мъжко момиче”.
Пуснала е темата, защото й се струва странно, но ето други потребителки отговориха, че такива предпочитат Simple Smile За всеки влак си има пътници.

# 254
Аз харесвам Мъже с главно М, обаче нищо женствено не виждам у коментирания. Виждам адска неприязън от авторката и се чудя какви камъни иска точно. След някоя година ще реве как новият ù не си гледа детето, както мрънкат другите жени от нейната порода. Няма угодия.

Общи условия

Активация на акаунт