Мъж в женска енергия...

• 16 770
  • 354
  •   1
Отговори
# 225
Прекалената педантичност би ме дразнила. Особено, като съм разхвърляна, хаотична и не робувам на парцала.
Особено, ако мъжът ти държи повече от теб на тия неща и те критикува постоянно. Абсурд да се живее така.
Бих се изразила по-скоро така:
Особено, ако мъжът ми държи повече от мен на тия неща (чистене, подреждане) и сам ги прави, направо ще е попадение в десятката!

# 226
Да, и на мен ми звучи чудесно, но изпитвам силен страх, че няма да си чисти и подрежда тихо и кротко, а ще ми стои пред телевизора и ще ме кара да ползвам поставки за чаши.

# 227
Нали трябва всеки да може да разгърне собствените си стремежи в една връзка. Ето, да ги разгърне! Не бих му се пречкала. Simple Smile

# 228
Жена съм и не разбирам какво точно означава женска енергия. Да се обличам в рокли, да съм добра домакиня и да се правя на безпомощна ли?

И какво означава мъж с мъжка енергия? Повечето са големи само на думи и търсят само секс. Мъж като закрилник не съм срещала но не съм жена с женска енергия.

# 229
Жена съм и не разбирам какво точно означава женска енергия.
Женствено поведение означава. Такова в този мъж аз лично от споделеното от авторката не виждам. Тъй като тя самата е с по-мъжко поведение, сравнявайки себе си с него, смята че той не се държи като нормален мъж.
Според нея нормалният мъж, мъжът в мъжката си енергия трябва да е повърхностен, разхвърлян, без усещане за стил, баланс и хармония в подбора на подаръци, облекло и аксесоари, да няма проблем с безредие, хаос и липса на хигиена, да проявява недостъпност и безразличие вместо доверие и близост.
Въпрос на гледна точка и лични възприятия. Ако авторката притежаваше същите качесгва като този мъж, щяха да са чудесна двойка и нямаше да четем презрителните й коментари за него.
Мен лично ме отврати отношението й спрямо него, нищо пошло и грозно не намирам у него, но такова у нея - да.

# 230
Не мисля, че има точни думи, с които да се обясни. Или имаш такова излъчване, или не. Според мен не може да се придобие или имитира. Не опира само до облекло, има значение цялостното поведение, маниери, изказ. И да ти идва отвътре естествено, и да се чувстваш себе си така.

# 231
  • Далечният изток
Женствено поведение означава. Такова в този мъж аз лично от споделеното от авторката не виждам. Тъй като тя самата е с по-мъжко поведение, сравнявайки себе си с него, смята че той не се държи като нормален мъж.
Според нея нормалният мъж, мъжът в мъжката си енергия трябва да е повърхностен, разхвърлян, без усещане за стил, баланс и хармония в подбора на подаръци, облекло и аксесоари, да няма проблем с безредие, хаос и липса на хигиена, да проявява недостъпност и безразличие вместо доверие и близост.

Въпрос на гледна точка и лични възприятия. Ако авторката притежаваше същите качесгва като този мъж, щяха да са чудесна двойка и нямаше да четем презрителните й коментари за него.
Мен лично ме отврати отношението й спрямо него, нищо пошло и грозно не намирам у него, но такова у нея - да.
Това кога и къде го е твърдяла авторката?!
Пак се правят съчинения по картинка в подобни теми...

# 232

Тъй като тя самата е с по-мъжко поведение, сравнявайки себе си с него, смята че той не се държи като нормален мъж.

Не съм съгласна. Дали са твърде подобни или твърде различни, за мен и в двата случая двойката я очаква трудно бъдеще.

# 233
Женска енергия: излъчва женственост, нежна, емоционална,чувствителна и т.н.
Мъжка енергия: стабилен, решителен, по-хладнокръвен, подкрепящ и т.н.

# 234

"дома му свети, гардеробът му е подреден като от списание и някак... типично мъжките черти ги няма, никакви."

Ако би могла да прочетеш безпристрастно споделеното от нея, без да се ангажираш с подкрепа заради определени прилики, щеше да можеш да видиш и да разбереш.

# 235
  • Далечният изток

"дома му свети, гардеробът му е подреден като от списание и някак... типично мъжките черти ги няма, никакви."

Ако би могла да прочетеш безпристрастно споделеното от нея, без да се ангажираш с подкрепа заради определени прилики, щеше да можеш да видиш и да разбереш.
Друго питах. Можеш ли да четеш и да отговаряш на конкретния ми въпрос без да обиждаш и без да ме анализираш?!
Питах къде авторката каза, че мъжът "трябва да е повърхностен, разхвърлян, без усещане за стил, баланс и хармония в подбора на подаръци, облекло и аксесоари, да няма проблем с безредие, хаос и липса на хигиена, да проявява недостъпност и безразличие вместо доверие и близост"?! Това ми покажи без анализи към моята особа и без нерви.

# 236
Ами за нея подреден, чист и пр. не е мъжко. Мо та мо си го каза. А кое е тогава мъжко?

# 237
А мъжко ли е да изпадаш в ужас заради комар?

# 238
Това не е сериозен въпрос, нали?

# 239
Сериозен е !😂😂😂
Ох, Нарци, разсмиваш ме:)))

Общи условия

Активация на акаунт