Мъж в женска енергия...

• 16 770
  • 354
  •   1
Отговори
# 210
А как разбрахме, че го влече да е нежна половинка?
Според твърденията на авторката. Други впечатления нямаме за него.

# 211
Ето какво е писала авторката:

Женската енергия, която споменах, се изразява в това, че той държи на неща, които за мен са меко казано странни, забелязва неща, които аз като нормално поддържана жена не бих забелязала... Например, че актриса във филм е с чанта Прада ... Избира опаковките за подаръци все едно си избира автомобил, има адски много чисто нови дрехи и обувки и най-вече време и енергия явно да следи по сайтовете за добри оферти. Нещичко да го заболи или да му е създало дискомфорт и е супер притеснен. Като цяло се държи твърде нежно и внимателно, та чак неестествено. В интимен план е доста неуверен, никаква страст... Дай му да се гушка, да целува и да лети в облаците. Да е на 20 бих го разбрала, но ...

Поне това, болднатото, си е чисто мъжко.

# 212
Ако сексът беше добър и я беше привлякъл от пръв поглед, панделките и чистият дом щяха да са плюсове, не минуси. "Ох, боли ме левият бъбрек" щеше да е сладък пример колко са хипохондрични тия мъжествени мъже, когато става въпрос за здравето... сладурковци.

# 213
Хм, аз щях да болдна наличието на много нови дрехи. Наистина не се бях замисляла колко е лошо това за един мъж и как крещи на читавата жена, че е педал. Новите дрехи са само за жените. И да са Прада, като за дяволици.

# 214
Мен твърде чисто и подредено ме натоварва, независимо дали става дума за мъж, или за жена. Предпочитам...творчески хаос. 😏

# 215
Мен твърде чисто и подредено ме натоварва, независимо дали става дума за мъж, или за жена. Предпочитам...творчески хаос. 😏
E, уж си женствена пък предпочиташ хаос?! И предното творение не можах да схвана за привличането, пак е с противоречие.
М/у другото, най-големи мърлявщини съм виждала само от жени. Този мачо, какъвто и да е, по-добре да почнат да го клонират в масово производство.

# 216
Скрит текст:
E, уж си женствена пък предпочиташ хаос?! И предното творение не можах да схвана за привличането, пак е с противоречие.

Ами моята представа за женственост не включва педантична домакиня. Не твърдя, че моето следва да бъде общоприето. Всеки има право на свои възгледи.

Кое относно привличането? Мое мнение ли, наистина не разбрах?

# 217
Ето какво е писала авторката:
 ... Нещичко да го заболи или да му е създало дискомфорт и е супер притеснен. Като цяло се държи твърде нежно и внимателно, та чак неестествено. В интимен план е доста неуверен, никаква страст... Дай му да се гушка, да целува и да лети в облаците. Да е на 20 бих го разбрала, но ...[/i]
Поне това, болднатото,си е чисто мъжко.
Наистина, на мъжете им се носи славата на хипохондрици, но и много жени са.
А че се държи нежно и внимателно... хм... и това ли стана недостатък?
Просто той каквото и да направи, я дразни, това е!
Що си с шапка, що си без шапка...

# 218
аз обичам да ми е подредено , но в същото време ме домързява понякога, та стоя в една здравословна златна среда Grinning

И аз обожавам всичко да си пасва по цветове, приятеля ми също.
Не мисля, че това е точно женска черта, по-скоро има хора с повече внимание към детайлите.
Както каза Манди - като не те кефи някой, си намираш милион причини защо.

# 219
"Психиката няма пол" - казваше един от добрите ни професори.  Разлики в половете естествено има и тая тема е за тях, просто ме усъмни, че терапевта би говорил за женска енергия.

# 220
Прекалената педантичност би ме дразнила. Особено, като съм разхвърляна, хаотична и не робувам на парцала.
Особено, ако мъжът ти държи повече от теб на тия неща и те критикува постоянно. Абсурд да се живее така.

# 221
О, абсолютно. Аз съм силно енергоспестяваща и хаотична. Обаче това няма нищо общо с мъжко и женско начало, камо ли сексуална ориентация.

# 222
И аз съм на мнение, че двамата не си подхождат.Това е. Виновни няма. Има различни характери, представи, желания, нужди.
Но не разбрах какво общо имат цветовете, че и червеният по-конкретно?
То, според мен, червеното е по-скоро „мъжки” цвят, ярък и агресивен е. Какво и цвета на страстта Simple Smile
И въпреки това, препоръчват спалните да са в по-неутрални тонове, а ако има червено, то да е акцент, защото там се и спи Simple Smile
Но иначе, разбирам авторката, особено ако за първи път се сблъсква с подобен характер. В началото наистина е много странно.
Хубаво е авторката да балансира в себе си мъжкото и женското начало(всички ги имаме). И после да си търси партньор, който ще я накара да се почувства не само Жена, ама и Единствената Simple Smile

# 223
всичко крещи че е бил девствен преди теб. сто и хиляда процента. никъв гей не е а къснопрезрейка

# 224
и решил да се ожени за първата склонила... Joy

Общи условия

Активация на акаунт