Мъж в женска енергия...

• 16 796
  • 354
  •   1
Отговори
# 195
Според мен по скоро я използва той, да има семейство и деца въпреки наклонностите си. Което не е много редно по принцип. Много от детайлите в историята ми говорят точно за това, пък вие си ги харесвайте такива.
И не, за да съм на това мнение, няма нищо общо  чистенето и дрешките.

# 196
  • Out of the Mix
И аз обичам да ми е чисто и подредено и аз да си го правя, не друг, колата ми сигурно е по-чиста от домовете на много хора (и си го правя за себе си, на мен така ми е гот), но виждам доста крайности във въпросния господин.

Мега абсурдно ми се вижда да се коментира гел-лак на жена и т.н.
Тва с червеничкото и обувчиците, сигурно и панделчица слага...

На трета среща да давам ключ?
Абсурд.

В "познаването" на марки и брандове не виждам нищо лошо.
Кой не е чувал Прада, Диор, Шанел и т.н., дори само от обща култура и ежедневие си ги срещал някъде.

Нищо лошо не виждам в следене на оферти в нета, особено ако човек живее и работи хоумофис, и не само.
И аз, примерно парфюми купувам само онлайн. Ритейл цени и допълнителни надценки на молове и физически търговци, си ги спестявам.

Няма какво да се лъжем трудно е с връзките и отношенията в момента.
Смятам, че по-голямата част от мъжете и жените са мърлячи.
Ако мъжете са по-големият %, то мързелани, готованки и нетолкова поддържани бол.
Не виждам как поддържан мъж ще бъде привлечен от несебеподобна.

В секса също повечето са мързеливци, неможещи и т.н.

Също мега странно ми е това да си чист, избръснат, с приятен парфюм, с контролирано окосмление, да имаш претенции към храна, материи на дрехи, отношение към себе си и здравето си, да се приема за "ненормално".

Но хора всякакви.

Авторката, връзката/отношенията ви са в съвсем прясна фаза.
3 м.? Нищо не е. Съвсем спокойно щом на единия не му е кеф, фън, гот, приключвате.
По-рано, по-добре.
По този начин и ще тествате, ако не можете един без друг, или ако си залипсвате.

За в бъдеще се стреми да се хващаш с някой, към който поне си силно привлечена в началото и сексът е як и здрав.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 11:00 от Revoker

# 197
Не виждам проблем с ключа, говорим за дърти магарета на 30+, не за ученици. Ако някой желае да се държи като осмокласник и да дебне мамито да не се върне по-рано от работа и да го хване с гадженцето в детската стая - амиии добре.

# 198
ака е дал и на мама ключ за ежеседмичните проверки, като нищо може да ги хване на калъп, нищо че уж е самостоятелен..

# 199
Мъжът може да е семейно ориентиран тип, да е решил, че му е дошло времето или пък да има натиск от близките да създаде семейство. И на мен ми изглежда донякъде отчаян и готов на (почти) всичко, за да намери и задържи жена до себе си. Може да е от хората, които не могат да бъдат сами. Ние тук няма как да знаем. Въпросът е, че с тази жена не изглежда да имат бъдеще. Партньор трябва да се избира така, че да те уравновесява и допълва, а не да бъде твоя противоположност и да има качества, възгледи или навици, с които не можеш да направиш компромис.

# 200
Мамините синчета никога не дават ключове на третия ден, особено пък ако майка им идва периодично в същото жилище. Точно в този детайл със сигурност има нещо неизказано или преиначено от авторката.

# 201
Все съм мислил, че "женска енергия" е някой да няма надвикване, да няма надприказване, да няма нае....
Сигурно е много гадно за жена да влезе в къщата на мъж, а там по чисто от където и да е била, дрехите в гардероба по цветове, няма кьорава чиния в мивката, по канапетата възглавнички, сто саксии с цветя и всичко полято и свежо, прането простряно с чаршафите най-отпред... Ужас.
Принципно още на ниво заглавие става ясно, че с тази жена не работи реален психолог/терапевт, а някаква Кобилкина. Няма такова нещо "женска енергия", то е термин, който книгите за самопомощ въведоха, за да помогнат тук-там в отношенията между половете.

Според мен майката тук има някаква доминираща роля, но тя е умело прикрита, защото отношенията са в ранна фаза. Това комбиниране на червена картичка с червени обувки и тн. за мен директно идва от топли отношения мама-синче.

# 202
Скрит текст:
Все съм мислил, че "женска енергия" е някой да няма надвикване, да няма надприказване, да няма нае....
Сигурно е много гадно за жена да влезе в къщата на мъж, а там по чисто от където и да е била, дрехите в гардероба по цветове, няма кьорава чиния в мивката, по канапетата възглавнички, сто саксии с цветя и всичко полято и свежо, прането простряно с чаршафите най-отпред... Ужас.
Принципно още на ниво заглавие става ясно, че с тази жена не работи реален психолог/терапевт, а някаква Кобилкина. Няма такова нещо "женска енергия", то е термин, който книгите за самопомощ въведоха, за да помогнат тук-там в отношенията между половете.

Според мен майката тук има някаква доминираща роля, но тя е умело прикрита, защото отношенията са в ранна фаза.
Това комбиниране на червена картичка с червени обувки и тн. за мен директно идва от топли отношения мама-синче.
Може пък да е просто ОКР. Не че това е добър вариант.

# 203
А може и просто да е усет за детайла.

# 204
  • София
Самото "В", а не С говори за руски изказ.

# 205
А може просто да е пед*урунгел ☺️ единственият мъж, който забелязва с каква чанта, с какви обувки съм или че съм с нова прическа е шефът ми. Който между другото е гей 😁

# 206
Аз съм от тези хора, които обичат като поднасям подаръци  да ми е специално и изпипано, вживявам се доста, чак непропорционално. Няма при родителите ми подобни наклонности, не е взет отнякъде пример или възпитание, изцяло вътрешна потребност, която повече пречи, защото вечно трябва да я балансирам спрямо някакъв разумен бюджет и целесъобразност.
Не е нужно и при човека това да е знак за близост с майката и маниера и.

# 207
Джендъризъм в действие. Ако забележи чантата, педал е.

П.п. школата с мъжкото и женското начало си е част от психологията. Ся, как я прочитат разни Наташки е отделен въпрос.

# 208

П.п. школата с мъжкото и женското начало си е част от психологията. Ся, как я прочитат разни Наташки е отделен въпрос.
Съгласна съм. Аз се смятам за жена със силно изразена женска енергия и вероятно изобщо не бих привлякла мъж като обсъждания в темата, на когото отвътре му идва да бъде по-скоро нежната половинка във връзката (това го пиша без ирония; човекът е такъв, какъвто е и за даден тип жена би бил подходящ).

# 209
А как разбрахме, че го влече да е нежна половинка? Защото женското начало по мой спомен не се изразява в цветовете на дрехите и подаръчните торбички, а в други неща.

Общи условия

Активация на акаунт