Мъж в женска енергия...

• 16 826
  • 354
  •   1
Отговори
# 150
Затова са кавичките. Няма нужда да се мъчат, да се преструват, да правят усилия да напасват парчета от различни пъзели.

# 151
Фокси, въобще не влизай в обяснителен режим да се обясняваш за избора си. Аз пък те разбрах и аз също не бих била с такъв нежен, полу-педерунгел, с извинение. Имам един такъв познат, който отговаря на описанието ти на 100% и е излючително задушаваща личност. Не си падам по нежни мъжленца, а тези жени, които пишат тука колко бил свестен, да поживеят с някакъв такъв, дето внимава да не си развали маникюра и затова не може да завие една крушка...

# 152
По добре да поговорим как  "мъж, който  съчетава перфектно дрехи, отбелязва марките на чантите и е педантично чист",  гел-лакът го махнах, понеже за друг човек се отнася,  разкрива  "дребнодушие, еснафщина, липса на широта, провинциализъм"?

Нерде Ямбол, нерде Стамбул...

Ни е Ямбол, ни е Стамбул, а са моите лични виждания за подобен тип мъже.
Теб това, как точно те касае?

Авторката няма никаква нужда да се оправдава, нито да му приписва допълнителни грехове, така че да убеди в нещо потребителките. Не го харесва, не й пасва - разделят се и точка.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 18:33 от Tess d`Urberville

# 153
Не го харесва, не й пасва - разделят се и точка.

Това се повтаря като мотив от началото на темата, но на авторката не ѝ е достатъчно. Тя очевидно иска да се раздели "по вина" и непрекъснато допълва елементи, с които да предизвика желания отговор Smile

# 154
Забелязала съм, че умението за поддържане на чистота и подреденост си върви в комплект - телесна, душевна, мисловна... 🤩 
Не мога да намеря нещо лошо в това, напротив, похвално е, да беше и заразно. 😁

Педантична чистота свързвам с ОКР (обсесивно-компулсивно разстройство), а на английски на педантите им викат анално задържащ тип по Фройд. Blush Когато са го тренирали на гърне са били прекалено стриктни. Sweat

# 155
Масово от пишещите не са срещали такъв, ама веднага оплюха авторката, че е лош човек. Е, аз както казах познавам такъв и абсолютно я разбирам какво има в предвид.

# 156
Познавам 1-2-ма мъже, които подредената къща е нещо нормално и сами го правят, но не са мъже, които ще гледат гел или обикновен лак, ще разбират от марки на дамски чанти или обувки, червила, гримове.
А и авторке това, че майка му идвала да провери дали е чисто, че и оправя, просто крещи, че тая жена го е осакатила емоционално. Смачкало го е.
Да търчиш след дете да му обясняваш кое и как е едно, но говорим за доста възрастен мъж, който уж е самостоятелен, ама мама идва да контролира.
В каква среда и възпитание е расъл тоз човек не ми се мисли.
Та точно заради майка си е такъв несигурен и незнаещ мъж ли е жена ли е.
Майка му вместо да му даде базово възпитание и да го остави на самостоятелност, тя така го е обработила, че той даже елементарни решения не може да вземе. И вместо да помисли какво иска той да прави, той гледа другите.
Визирам примерно това, че уж почнал спорт заради теб.
Аз не смятам авторке, че си лош човек, както някой тук те изкараха. Просто си объркана и затова си се нахендрила в тези отношения. По-хубаво е да прекратиш навреме. Обмисли как ще го направиш, че каквато е нежна душа, да не стане някоя бъркотия.
Иначе е видно, че по-объркания е той.
Е, дано и двамата си намерите верния човек.

# 157
Не го харесва, не й пасва - разделят се и точка.

Това се повтаря като мотив от началото на темата, но на авторката не ѝ е достатъчно. Тя очевидно иска да се раздели "по вина" и непрекъснато допълва елементи, с които да предизвика желания отговор Smile

Аз пък останах с впечатлението, че авторката пита дали сме се срещали с такъв тип мъже и просто иска деликатно да го разкара. Може би усеща, че ще накърни нежната му душица (:

# 158
Забелязала съм, че умението за поддържане на чистота и подреденост си върви в комплект - телесна, душевна, мисловна... 🤩  
Не мога да намеря нещо лошо в това, напротив, похвално е, да беше и заразно. 😁

Педантична чистота свързвам с ОКР (обсесивно-компулсивно разстройство), а на английски на педантите им викат анално задържащ тип по Фройд. Blush Когато са го тренирали на гърне са били прекалено стриктни. Sweat
Не мога да поема отговорност за категоризацията на хигиената. 🤷‍♂️
Но твърдението, че поддържането на чистота е диагноза, говори достатъчно за липсата на такава във какъвто и да е вид  у определящия диагнози, нещо като "атаката е най-добрата защита (разбирай измъкване от вината за собствения недостатък). 🤠

# 159
Аз съм била с такъв,но два месеца. У тях беше като в музей - едно че всичко марково, второ скъпарско и лъснато. Дрехи, обувки, всичко се избираше по цвят, ходеше в мола с по- голямо желание от мен. Прекалено много време пред огледалото... Като се стигна до секса, нищо особено със страст и мъжка сила както се казва. Много педантичен и подреден. Забелязваше учудващи детайли в дрехите ми и съчетанието, как си оформям веждите... И той така за два месеца почна да ми говори за деца. Малко по малко го опознавах и видях, че нещо има, просто интуицията ми крещеше. Оказа се,че си пада и по мъже и по жени.
Сега мъжа ми също е подреден, чисти, може да сготви две, три неща, облича се добре,но повярвайте ми разликата е огромна, просто вътрешното ти усещане е друго. Едно е да си поддържан в нормални граници, да не си смотльо и да помогнеш на жена си да изчисти и подреди, но друго е ти да си женствен и да правиш забележки колко е неподредено и как не си пасват обувките с чантата....

# 160
Героят дали знае, че две жени му обсъждат женските енергии и как му се отразява това?
Авторката доста далеч е преплувала от познатия си бряг и сега е в недоумение. Човек не изневерява на стила си, въпреки психологията.

# 161
Мъжът на моя близка приятелка е луд по чистотата, чисти повече от нея. Не се вманиачава, ама обича да му чисто и подредено. И си е мъж на място, съпруг и баща мечта. Истински мъжкар. Та няма нужда да е мърляч, за да е с мъжка енергия. Но да, чете се адски избирателно в темата.

# 162
Не познавам точно такъв мъж.
Познавам един морски капитан, който има тези качества с почистване и подреденост - наблягам качества, не недостатъци. Много чаровен, но да не задълбаваме... Wink
Този въпросният, щом забелязва Прада, значи може да е просто много наблюдателен, което също не е недостатък.

Но няма никакво значение какъв е, щом ти не го харесваш.
В крайна сметка заедно ли живеете? Ако не - ще е по-лесно. Извеждаш го на заведение (обществено място), поръчвате по едно кафе и му казваш, че не вървят нещата при вас и не искаш да му губиш времето (например). Пред хората няма да стане скандал, взимаш си чантичката (Прада или не) и до там, блокиране отвсякъде. Хирургичен чист разрез от един път.

# 163
добре звучи, но малко е като фантастика толкова леко и кратко прекратяване на отношения с педантичен тип, предлагащ общо семейство и ключове след 2 месеца връзка...

# 164
Аз нямам нищо напротив да ми подрежда, чисти и купува чантички Прада, но да не се налага да стъпвам на пръсти около него и постоянно да се чудиш, дали няма да засегнеш нежната му душа. Тоест искам Мъж в ежедневието и във всички други сфери, включително и в леглото.
До един човек трябва да се чувстваш свободно и естествено, да можеш да му теглиш една, без притеснения и угризения.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 14:59 от happy doc

Общи условия

Активация на акаунт