Мъж в женска енергия...

• 16 807
  • 354
  •   1
Отговори
# 165
добре звучи, но малко е като фантастика толкова леко и кратко прекратяване на отношения с педантичен тип, предлагащ общо семейство и ключове след 2 месеца връзка...

Е какво ще направи, най-много да поиска повече разяснения. Няма никакви предпоставки да изпадне в някакви ексцесии.

Аз съм била с такъв,но два месеца. У тях беше като в музей - едно че всичко марково, второ скъпарско и лъснато. Дрехи, обувки, всичко се избираше по цвят, ходеше в мола с по- голямо желание от мен. Прекалено много време пред огледалото...
Скрит текст:
Като се стигна до секса, нищо особено със страст и мъжка сила както се казва. Много педантичен и подреден. Забелязваше учудващи детайли в дрехите ми и съчетанието, как си оформям веждите... И той така за два месеца почна да ми говори за деца. Малко по малко го опознавах и видях, че нещо има, просто интуицията ми крещеше. Оказа се,че си пада и по мъже и по жени.
Сега мъжа ми също е подреден, чисти, може да сготви две, три неща, облича се добре,но повярвайте ми разликата е огромна, просто вътрешното ти усещане е друго. Едно е да си поддържан в нормални граници, да не си смотльо и да помогнеш на жена си да изчисти и подреди, но друго е ти да си женствен и да правиш забележки колко е неподредено и как не си пасват обувките с чантата....

Явно всички здраво робуваме на стереотипите, защото аз, напрпимер съм доста женствена жена но нищо от гореописаното не се отнася за мен, пък и за повечето жени, с които съм заобиколена в ежедневието.  Simple Smile

# 166
Не разбирам защо всички хейтят авторката, тя просто искаше съвет как да скъса по-безболезнено с мъжа.

Искала е да се получи, опитала е, не станало... Голяма работа, не е лош човек заради това.

# 167
Е, жена на 30 години не знае как да скъса с мъж? И, извинете за скептицизма, ама толкова много й пука дали ще е безболезнено след 3 месеца връзка?
Според мен авторката иска да знае дали може хем да е готин и мъжествен, хем да не е насилник и говедо.
Може, има такива.

# 168
Авторке, този симпатяга гледа ли футбол/ волейбол/ друг мъжки спорт? Бас ловя, че сигурно не. Много ми е интересно, чисто за статистиката Grinning
Гледа футбол, да Simple Smile
Всъщност не спортува, сега се опитва и изтъква, че ходи да тренира, според мен, само защото знае и вижда, че аз го правя. Идеята ми е, че не искам да се променя заради мен, за това аз какво харесвам и какво не, защото той е такъв, какъвто е и според мен всяко нещо, което прави, за да ми се хареса, в един момент ще "избие" нанякъде ... Опитвали сме да говорим по темата и просто съм му казвала да се отпусне, че нищо и никога не е на всяка цена и нещата трябва просто да се случват. Наред с това ми казва "Толкова много съм променил ежедневието си заради нас", което ми говори, че е неестествен, прави всичко в насока мен ... Не съм изисквала такива неща, а и съм сигурна, че в един момент ще му писне.

Добре де... Нали искаше да бъде по-мъжкар, с по-мъжка енергия. Сега като се опитва да го прави, защо го прави? Защо го правил заради теб?! Ми заради кой? За филанкишията ли?

# 169
  • Далечният изток
Щото се опитва да бъде мъжкар. Опитва. Но не е.

# 170
Точно. Щото се опитва да е нещо, което не е, при това му личи отвсякъде. Предвид изказаното в темата, авторката да го пуска, ще го прилагат като топъл хляб

# 171
Тъй като съм била в такава ситуация, да бъда с някой потенциално добър ама без чувства, точно от Август до Октомври ходихме и ми беше много гадно да скъсам с него, защото се чувствах все едно съм го използвала. Още ми е някак неудобно да се сещам за това.

Предполагам, че авторката също затова се колебае.

# 172
То удобен начин да скъсаш с някой не мисля, че има.
Или го правиш, или не.

Искам да се разделим; Предпочитам да бъда сама; Нямам чувства към теб и прочее.

Наистина не разбирам кое е трудното.

# 173
ще го прилагат като топъл хляб

Едва ли. Такъв тип мъже дето ти предлагат ключ на втория месец смърдят на отчаяние.. Игнорираме другите му качества, но според мен той е от типа хора, които като си хванат някоя и я "задушават с цялата си любов." Разбира се, предполагам има жени на които ще им допадне това.. Също толкова отчаяни като него 😂

# 174
Чудя се, след като не е имал връзка дълго време и сега хоп - от втория месец дава ключа, променя се (поне според него) и дава зор за размножаване, какво говори това за характера му. Защо това бързане? Не може ли да се опознаят първо, да си свикнат с характерите?
Авторката дори намеква за манипулиране, че той сякаш я шантажира с това, колко много той желае тази връзка и тя не може да се откаже.
Не разбирам защо би правил всичко това, защо му е да "върже" тази жена набързо, все едно че срок гони.

# 175
Сигурно гони срок, нали е на 30.

# 176
Е да, нали на 31 почва средната възраст и вече край.

# 177
Чудя се, след като не е имал връзка дълго време и сега хоп - от втория месец дава ключа, променя се (поне според него) и дава зор за размножаване, какво говори това за характера му. Защо това бързане? Не може ли да се опознаят първо, да си свикнат с характерите?
Авторката дори намеква за манипулиране, че той сякаш я шантажира с това, колко много той желае тази връзка и тя не може да се откаже.
Не разбирам защо би правил всичко това, защо му е да "върже" тази жена набързо, все едно че срок гони.
Да отметне тоя ангажимент и да си заживее по старому Stuck Out Tongue

# 178
Майка му, ако напира за внуци... абе странно е така мъж да те притиска на втория месец.

# 179
Сигурно гони срок, нали е на 30.

Хм, това е за жените. Те имат срок.
Силно притеснително е това още отначало почти - да се дава ключ, да се говори за деца, брак.
И аз бих се притеснила и избягала.
Не му е чиста работата.

Общи условия

Активация на акаунт