Видяхме те, в какво ти се изразява щастието(на основата на медитации), всеки средно интелегентен човек ще прозре...Не можеш и да си представиш какви усилия хвърлят много християни за да помагат финансово (кой както може), с молитви, с морална подкрепа! Но, никой от тях няма да видиш да си развява байряка...
Така, че не ми парадирай, защото не знаеш за какви мащабни помощи има нужда тук в България и как хората дават от залъка си, за да помогнат на някой в нужда!
Така, затова, че се опитваш да извъртиш проблема с "греховете", ще ти кажа, че никой не очаква от теб да си безгрешна и ................!
Здравеи SiLili Съжалявм ако е прозвучало на теб и на другите споделянето ми, че съм член на организацията за помощи на деца болни от Астма в Норвегия....като парадиране или хвалба . По странен на4ин мислим ние българите.....Поне тук на запад хората не мислят така. Приемат го като стимул за себе си и другите....Казах че помагам понеже исках да защитя себе си като добър човек... а не егоист.Че правя всичко възможно да помогна ...поне на някои...когото НЕ познавам.Понеже ние хората обикновенно помагама на близки и приятли. А бихме могли да направим същото и за други непознати.Когато тези непознати на които помага6 "не могат да те видят" 4е си им помогнал и не могат да ти благодарят за помо6тат ти,понеже помо6та е анонимна. Така Аз поне се 4увствам 6тастлива.Написах го понеже бях набедена като личност която има пълна каша в главата,че само мисля за АЗ-ът,Себе Си,Мене си....тоест гоист.Ественно се засегнах понеже съфорумките мислещи така за мен все пак никак не ме познават.Затова споделих факт 4е давам за да разберат че не съм егоист ,а помагам с каквото мога.
Права си за глобалните проблеми на България,повярвай ми...ако зависеше само от един човек,бих се отзовала от сърце...но ако всички българи се обединим и се отзоваваме,обичаме,помагаме си, не заваждаме за успехите на другите, а се радваме за тях...може би проблемита на България нямаше да са толкова мащбни...може би България щеше да бъде една друга България.Не искам да се самоизтъкна пак като споделя нещо което ми е направило силно впечатление.Работата ми е свързана с много пътуване по света.(моля да не се приемем ката пак като хвалба)но по Не-задружен народ от българите не бях виждала. Защо не можем да бъдем сплотени?Защо сме такива индивидуалисти...Защо не разбираме че Бог и ние сме ЕДНО.Нерзабирам?! Извинявам се ако съм те засегнала лично с нещо,имам ужсано чувство за хумор,и понякога се мразя за това...
Друго,SiLili относно за прозрението за моето щастие чрез медитиране,...явно не си прозряла,макар че си над средно ниво.Описала съм защо медитирам... и тук пак ще го опиша така че ,моля те прочети по-внимателно преди де ме съдиш.
Относно моето медитиране,прочетох доста подигравки и нападки и сарказъм...едва ли не, съм "болна" личност.Нека поясня...
За мен медитацията е дълбока молитва,пак искам да обясня не тези които ме набедиха в окултизъм,дъновизъм,сектатнство...резберете ме,това е моя начин да намеря "Себе си"....когато медитирам искам да намеря тази личност,която е дълбоко в Мен... -Себе си ...и всички го имаме, до един...това е добротата! Медитирам за да открия "Себе си" като добър човек, да изровя това качество от дълбините"СИ" и да го изкарам на повърхнста и да го използвам.
Понеже за много хора то е "скрито дълбоко и забравено". Всички ако влизаме дълбоко в Себе Си за да намерим Себе си...ще го намерим.
Поне на мен медитацията ми помага да открия и намеря"Себе Си"...Това имах впредвед с Аз-ът и Себе си.....Да намеря "Себе си" ....за да мога да дам на другите от"Себе Си". ....затова медитирам. Надявам се този път да си ме разбрала и прозряла какво имам впредвид.
Може и да не съм наясно с енергиите като теб,както и ти не си с нотите предполагам,