...................
migito,migito,migito,
Ама мноооого си далече от истината.. да ти кажа честно.Ти откъде пък си толкова сигурна 4е този твои колега живее само за себе си.Да не си медиум,ако е така кажи де

Много смешно изказване....
А да си чела за "испращане на енергиини вълни с мисълта???? А да си чела за лечение от разтояние(Реики)??
А занеш ли че един човек може да изпрати невероятна силна мисъл-енергия и да помогне на поне 10 човека,представи си когато много хора "работят" заедно...какво става.И то има цели нациии такива.
Като работа имам вредвид "мисловна и духовна работа" точно каквато е правил и Хрситос....когато се е молел на върха на планинта на Отца си да му даде сили ДА ПОМАГ НА ХОРАТА! ....И има хора които правят това за подобряване на света.И това е работа скъпа.
Разбира се 4е и аз съм безгрешна,не съм го отри4ала.....

Така че работа не е само както ти казваш да правим бизнеси и да вадим пари4ки ,а тези хора"работят" усърдно...и работата им е на" мнооооого високо духовно ниво". Aмa въобщe си нямаш на представа за какво говориш.
Ама караи...няма да ме разбереш....

За всичките тези неща ще ти кажа, че стават чрез нечисти духове (и рейките също), и не става въпрос за никакви енергии. А от къде знам, ли ами често съм ги гонила от хора....
А тия нации дето ги цитираш са едни от най-здравите диктатури в света и ако отидеш да им говориш за Христос ще те екзикотират публично, щот са много духовни....Скоро имаше опит да се свали диктатурата там и няма да ти казвам как свърши...
А какво ще кажеш, че много църкви също се молят за света....но последствият за света са различни!!!!!!!!!!
А тоя мой колега дето го зачеса толкова много, си се знаем мноооооооо добре...но предлагам да си го оставиш из горите и да не го обсъждаме повече....
Роза, човек да се горедее дори със знания си е грях...

4овек когато има познания трябав да ги споделя с другите и да им помага...иначе за какво са му само на него.А когато помагаш на хората да намерят доброто,с познанията които имаш...не грях,а напротив.А и самото познание помага на самия теб да се усъвършентсваш все повече и повече по пътян
А,значи тези които лекуват хорат в името на добро са обладани от нечисти сили?! Егати и логиката..."желязна си"...признах те!!!