Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 909
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Аз взимам вит Д, Б12 и желязо, когато имам дефицити.
С ИР съм и там взимам мерки.
Иначе за подобряване на качеството допълнително пия Коензим Q10.

# 166
Като цяло за Сигридов съм чувала, че говори повече за витамини и оптимални стойности подкрепящи женския организъм по пътя за бебе. Но във форума дамите споделят също много информация. Аз сега пробвам и си изследвам нивата.

# 167
Jalana , стискаме палци.

Аз пия витамини, предложени по книгата на Ребека Фет - различен комплекс от витамини, които тя е споменала + Q10 и омега 3. Внимавам с храната и гледам да избягвам много вредните храни или да се случва рядко, но не се ограничавам.

# 168
  • София
аз имам два опита, на къс проток, завършили без никакъв трансфер.

пият се добавки и се подават документи за нова заповед, следващата ни ще е на ЕЦ

# 169
Аз пия пикозитол. Сега отново след биохимичната бременност го почвам. Продължавам и с водораслите. Други добавки не вземам. Редовно съм и с л-тироксин за щитовидната, че с последното ин витро вдигнах на 3.91 хормона tsh и трябва да влезе до месец и половина в нормални стойности за бременност.
При по-голямо количество ембриони има повече шанс, но важното е да имате един, който да е добър и да имате успешна бременност.

# 170
  • София
Аз лично в момента пия Опти Ова - при нас заключението е лошо качество на Я.

# 171
Момичета, имате ли главоболие по време на стимулация? Какво пиете? По принцип от началото на стимулацията често ме боли глава, но вчера болките бяха наистина непоносими. Също имах подуване на корема. Замислих се, че това може би е симптом за хиперстимулация. Тази сутрин коремът ми отново е плосък, нямам главоболие.. Ще се радвам да споделите мнение! Благодаря!

# 172
По време на стимулация загубих апетит. Бях по-изморена от обичайно. При мен главоболието е свързано с умората. Ако не спя достатъчно ме боли главата.
Последните дни преди пункцията бях по-подута и по-болезнени яйчници. След пункцията направих хиперстимулация и бях на обезболяващи, наред с останалите лекарства.

# 173
Здравей. Днес ми е последен ден от стимулацията,след два дни пункция. По дълъг протокол съм и честно казано всичко ми беше наред. Не ме е боляло нищо, само се изморявах повече от недоспиване с тия инжекции сутрин. Иначе само емоционално ми беше криво. От днес ме наболява леко като ходя по малка нужда, дори отива към кръста. Имам доста фоликули и се надявам да не направя някой хиперстимулация. Иначе корема ми е син и леко подут. Гърдите са доста чувствителни.

Момичета, имате ли главоболие по време на стимулация? Какво пиете? По принцип от началото на стимулацията често ме боли глава, но вчера болките бяха наистина непоносими. Също имах подуване на корема. Замислих се, че това може би е симптом за хиперстимулация. Тази сутрин коремът ми отново е плосък, нямам главоболие.. Ще се радвам да споделите мнение! Благодаря!

# 174

Здравейте!
Коя клиника ви изисква тези изследвания?

Малко е драскано по тях, но се разчита.

Кръвни групи имам от години, спермограма само 1 път е правена, вторият път не се наложи.

# 175
Момичета, откакто мина стимулацията, имам болки в дясно все едно апандисита. Убедена съм, че болката я има от момента на стимулация, там ме болеше много и яйчника. Имате ли такива оплаквания и се чудя за кой лекар съм?

# 176
Момичета, имам няколко въпроса относно инвитро. Ние нямаме патология ( примерно отстранени тръби, мъжки фактор и т. нат.) Можем ли да кандидатстваме във фонда за парична помощ? Казаха ми, че АМХ трябва да е минимум 0,5, но такава информация в сайта не намерих. Единствено има изискване за ФСХ, който не трябва да е по-голям от 12,5. Разбрах, че клиниката издава изследванията и после попълваш някакви декларации. Кога трябва да се стартира? На 2-ри ден от МЦ ли, когато отидеш на преглед ли?
България предварително!
Успех на всички!

# 177
Момичета, имам няколко въпроса относно инвитро. Ние нямаме патология ( примерно отстранени тръби, мъжки фактор и т. нат.) Можем ли да кандидатстваме във фонда за парична помощ? Казаха ми, че АМХ трябва да е минимум 0,5, но такава информация в сайта не намерих. Единствено има изискване за ФСХ, който не трябва да е по-голям от 12,5. Разбрах, че клиниката издава изследванията и после попълваш някакви декларации. Кога трябва да се стартира? На 2-ри ден от МЦ ли, когато отидеш на преглед ли?
България предварително!
Успех на всички!
Задължително е амх да е минимум 0.50. Ако нямате някакви проблеми може да кандидатствате с четири неуспешни инсеминации. Ако е със стимулация се стартира на втори ден от цикъла.

# 178
България предварително!
Успех на всички!
Задължително е амх да е минимум 0.50. Ако нямате някакви проблеми може да кандидатствате с четири неуспешни инсеминации. Ако е със стимулация се стартира на втори ден от цикъла.
Моят АМХ юли месец беше в една лаборатория 0,41, в друга 0,48.
Имам една инсеминация, нямам намерение да си губя времето с още три.
С една дума, трябва да се плаща.
Викат ме 2-ри ден. Бихте ли ми казали колко пъти трябва да посетя клиниката, тъй като не съм от София (конкретно "Надежда " Персенска)?

# 179
България предварително!
Успех на всички!
Моят АМХ юли месец беше в една лаборатория 0,41, в друга 0,48.
Имам една инсеминация, нямам намерение да си губя времето с още три.
С една дума, трябва да се плаща.
Викат ме 2-ри ден. Бихте ли ми казали колко пъти трябва да посетя клиниката, тъй като не съм от София (конкретно "Надежда " Персенска)?

Имам спомен, че някъде писа, че не препоръчваш Надежда и Персенска? Много обичам такива неориентирани хора- първо плюят после отиват пак там

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 21:28 от Jakito999999

Общи условия

Активация на акаунт