Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 39 337
  • 574
  •   1
Отговори
# 105
Нямам представа каква дейност започвате, но Меркурий е отминал съвпада с МС, или вече "пада" от ъгъла.
За да се убедите направете карта за 13ч и ще се уверите.

# 106
Тука бяха такива "родилни" мъки с избора на час и Асцендент, че вече не ми се коментира и не ми се търсят слабости в получената карта. Успех, Esmee. Flowers Four Leaf Clover

# 107
  • SF
Не, не пада. Върви към съвпад.
Не са били родилни мъки. Няколко последователни съобщения разменихме на доброволен принцип. Съжалявам, ако съм натоварила темата, в която и без това никой не пише по темата.
Сотис, аз исках да ти се похваля, че съм решила как да отбележа началото на ключовото за мен събитие, не да те мъча. Част от мъките бяха и как точно да поставя началото - с бутилка шампанско, заря, залп или да подпиша договор със себе си. Но това го казвам и казвах с шеговит тон. Слабости в една ефективна карта винаги ще се намерят. Благодаря за пожеланията! Успех и на теб!

# 108
Успех Esmee!
И нека звездите бъдат с теб Two Hearts

# 109
Esmee, вероятно не си разбрала моята самоирония.
Разбира се, че не са били кой знае какви мъки. Имах предвид, че както и да въртиш картата, какъвто и Асцендент да й избереш, все някоя планета някъде няма да е на удачно място. Ако търсим добро място за управителя на Асцендента, може Луната да се намести в някой слаб дом или пък някой злосторник отива по ъглите... В този смисъл е "родилна мъка". ))

# 110
Титания и хората запознати  моля да споделите мнение:
Кой може да очаква събитийност в коридора на затъмненията през Октомври?
И защо не се препоръчва взимането на решения през този период? И всъщност решения в коя сфера? Където се пада оста Везни-Овен ли?

# 111
Веднага споделям Grinning . Принципно затъмненията са с Уранов характер, т.е непредвидими, от рода на "Къде го чукаш, къде се пука" /български умен израз/. При Слънчевото затъмнение на 14.10 в  20 ч и 56мин в 21-ия градус на Везни някакви събития могат да очакват рождените планети около този градус на всички знаци по смисъла на съответната планета и наталния дом. При Лунното на 28.10 в 23ч и 24мин в 5-ия градус на Телец събития може да има по цяла една натална ос, ако това явление съвпадне с нея. Принципно рождените планети ок. 5-ти градус на всички знаци ще бъдат подканени за действие. При Слънчево затъмнение е приглушен творческият ни заряд, може да бъде ограничен личния ни потенциал за реализация, а при Лунното ще бъде засегнато емоционалното ни състояние и е възможно желанията ни да променят посоката на осъществяване. Някои автори считат, че затъмненията откъм ЮЛВ са негативни , а тези откъм СЛВ - позитивни. Аз лично не мисля така. Всяко явление се отразява строго индивидуално, така,че точно кой какво ще получи или даде по време на коридора на затъмненията зависи от рождената му карта.

# 112
  • SF
Браво, браво.. Simple Smile И аз това си гледах. Асц и Юпитер в 20о34` във Везни, а Слънце и Сатурн на 5 градус в телец - оста 1-7 дом... Simple Smile А периодът - активен, нов, непознат, леко стресиращ.

# 113
23 септември слънцето навлиза в хармоничния знак Везни и ще остане там до 23 октомври . С навлизането на Слънцето във Везни посрещаме и Есенното равноденствие , в което деня и нощта са равни . Това в магичен ден, в който още от древността се знае , че  промените в природата съответстват и на промените в нас. Време за събиране на реколтата и обобщаване.

На този ден заявете своите намерения за предстоящите месеци, като същевременно се фокусирате върху интегрирането на наученото през натоварения ретрограден период.

Нека  всички се погрижим за “хамбара” си. Напълнили ли сме го с всичко нужно, има ли нужда от почистване и освобождаване на пространство, подредено ли е и има ли нещо, което липсва.

Честита ни есен 🍁

# 114
  • София
Здравейте, предстои ми раждане в края на годината, с термин 11.12. По-вероятно е да правя планово секцио, ще се насрочва дата в края на октомври. Възможни дати: 29.11, 30.11, 01.12, 03.12, 04.12. Какво мислите? Чакам момченце, а моята рожденна дата е 24.04.

# 115
Тези дати, една по една, трябва да се преглеждат и оценяват спрямо Вашата натална карта, също така и на бащата.
Нито една дата не се избира произволно, а се съобразява с редица фактори в хороскопа.
Дори ако си изберете дата и час за планово секцио при астролог, в много от случаите се получава така, че или лекарите не могат да спазят избрания час, понякога сменят и датата, или самото раждане започва по-рано, има бебета с изненади – тръгнат сами и объркват плановете както на астролога, така и на лекарите. Има и случаи, когато друга родилка влиза по спешност преди Вас и пак ще се обърка определеният предварително час.

# 116
Някой опитен може ли простичко да обясни защо се чувствам по-добре житейски в края на годината, а не в началото на личната ми година?
Асц Везни съм
Сякаш всичко се презарежда есента, а не когато имам РД 🤔

# 117
Пълен лаик съм, но преди РД си в Сатурнова дупка, затова не се чувстваш добре тогава.

Аз пък всеки ден чета блога на Титания, все хубави неща, че жените ще налагат волята си, че ще се чувстват влюбени и разбрани, а аз рева почти всеки ден. Явно ще трябва да стискам до 10.10
Сега нали предстои пълнолуние в Овен? Аз съм родена точно в такова пълнолуние. Какво да очаквам?

# 118
Пълен лаик съм, но преди РД си в Сатурнова дупка, затова не се чувстваш добре тогава.

Аз пък всеки ден чета блога на Титания, все хубави неща, че жените ще налагат волята си, че ще се чувстват влюбени и разбрани, а аз рева почти всеки ден. Явно ще трябва да стискам до 10.10
Сега нали предстои пълнолуние в Овен? Аз съм родена точно в такова пълнолуние. Какво да очаквам?

Не е това, аз казвам, че настъпването на РД не води до никакви промени, те за мен се случват винаги есента.
И аз го чета, но Венера все още е в сянка до 06.10 после пък ще мине в Дева, тя хич не е романтична.
Виж в кой дом ще се случи при теб Пълнолунието и какви аспекти ще прави, рам очаквай изясняване/приключване/резултат.

# 119
Някой опитен може ли простичко да обясни защо се чувствам по-добре житейски в края на годината, а не в началото на личната ми година?
Асц Везни съм
Сякаш всичко се презарежда есента, а не когато имам РД 🤔
Щом си с Асц Везни, когато идва есента и започва Везната, буквално Слънцето ти изгрява в 1 дом на хороскопа и ти светва. После минава през 2 - ценностна система, притежания и 3 дом - комуникация, и т.н. Личната година дали е добра или не зависи от соларната карта за конкретната година.

Общи условия

Активация на акаунт