Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 42 342
  • 663
  •   1
Отговори
# 570
Пишем 💛 пожелавам сбъдване на всички 🗝

# 571
Новолунието в Скорпион на 20 ноември
е на 28-мия градус!
Старите мъдреци казват:
„Когато една планета стигне 28 градуса, правете добрини.“
28-мият градус е градусът на „добрите дела“ в кармата,
а 29-тият е градусът на „греховете“.
Новолунието е в съвпад с ретрограден Меркурий,
и едновременно в голям воден тригон
с ретрограден Юпитер и ретрограден Сатурн!
Минало, настояще и бъдеще се преплитат.
Готов/а ли си да получиш наградите
за добрините, които си направил/а в миналото?
А каква е цената на греховете?
Кога ще платим за тях?
Когато управителят на Новолунието Марс
стигне 29 градуса…(14–15 декември).
Освен това анализирайте добре това Новолуние.
Защо ли?
Защото това са първите стъпки
към Слънчевото затъмнение, което ще се случи
на 17 февруари 2026 г.!

П.С. Текстът не е мой, само превеждам.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 11:49 от •MERA•

# 572
Ще пишем ли желания днес?
Това е освобождаващо Новолуние т.е. пожелайте си да се избавите от навици, зависимости, хора....

# 573
Ще пишем ли желания днес?
Това е освобождаващо Новолуние т.е. пожелайте си да се избавите от навици, зависимости, хора....

Пишем, но Луната има празен курс след 11:30 така че днес по-раничко ✍🏻

# 574
Освен Новолунието в Скорпион , днес имаме и Меркурий казими - момент, в който планетата на ума, комуникацията и намеренията попада в сърцето на Слънцето. Всичко, което мислим, пишем или казваме днес трябва да е пречистено от съмнения, страхове и негативизъм. Думите и мислите ни днес имат двойна сила.

# 575
Здравейте!
Утре е новолуние в Стрелец!
Пишем ли желания?Добри ли са условията ,така да се каже ,защото четох ,че има някакво напрежение около това новолуние?[video][/video]

# 576
  • SF
Никой не може да те спре да си желаеш и да пишеш желания! Давай смело!
Темата трябва да си смени заглавието, защото тук основно се вълнуваме дали този месец другите ще си пишат желанията.
Сядайте и пишете, пък какво ни интересуват другите. Техните желания може да се сбъдват и без писане.

Тук особеното е, че Новолунието настъпва в 3:44 през нощта, а след 2 часа Луната е без курс до навлизането й в Козирог. Някой вярват, че не е подходящо да се пишат желания в такъв момент.
Но нали знаете, че това с желанията си е фолклор - едни вярват, едни са скептични, а някои даже не са и чували за такова нещо. Учените още не са се произнесли по темата с желанията на Новолунието.
Лично аз ще пиша, защото ми е приятно да си структурирам краткосрочните планове.
Друг е въпросът, че после губя някъде листчетата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 577
Никой не може да те спре да си желаеш и да пишеш желания! Давай смело!
Темата трябва да си смени заглавието, защото тук основно се вълнуваме дали този месец другите ще си пишат желанията.
Сядайте и пишете, пък какво ни интересуват другите. Техните желания може да се сбъдват и без писане.

Тук особеното е, че Новолунието настъпва в 3:44 през нощта, а след 2 часа Луната е без курс до навлизането й в Козирог. Някой вярват, че не е подходящо да се пишат желания в такъв момент.
Но нали знаете, че това с желанията си е фолклор - едни вярват, едни са скептични, а някои даже не са и чували за такова нещо. Учените още не са се произнесли по темата с желанията на Новолунието.
Лично аз ще пиша, защото ми е приятно да си структурирам краткосрочните планове.
Друг е въпросът, че после губя някъде листчетата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Есме,ти да не си зодия Овен 😄😄😄!Много харесвам думата -"смело "!Едва ме нави 😄!
Ама, че рязко ме изфорсира да пиша желания ,чак се стреснах ,а тъкмо се бях отпуснала на стола 😄😄😄!Шегувам се!Благодаря ти за позитивния тон ,ще пиша и още как ,пък каквото реши Вселената !🌹

# 578
Обикновено г-жа Рамацоти задава този въпрос и дава тон 🤔 да се обяви, за да ни върви на сбъдване 💫

# 579
Това новолуние е за да се разделим с нещата, които ни пречат. Освободете място за новото, което ще дойде с новата година

Есме не е овен.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
Това новолуние е за да се разделим с нещата, които ни пречат. Освободете място за новото, което ще дойде с новата година

Есме не е овен.Stuck Out Tongue Winking Eye

Ти така каза и миналия път, сега пак ли 🥹

# 581
Пак. Е,разбира се пишеш най- важните за теб неща, а можеш да прочетеш кои са темите на Стрелец

# 582
  • София
На Луна без курс - абсурд да се пишат желания, а след като и сменя знак и сутринта няма да е в знака на новолунието - не няма. На Новолуние не се разделяме с нещата - напротив тогава се иницират за следващите 30 дни до 6 месеца. На Новолуние се посяват семената.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 07:54 от kene

# 583
Искам да споделя малко развълнувана, че снощи се помолих за конкретно нещо на Богородица и Игнатий Богоносец в навечерието на Игнажден, както и на Бог и на нашите ангели и архангели разбира се, днес получих и отговор на молитвата си в материалния свят.
Не съм писала желания за това Новолуние, защото когато станах Луната вече беше в Козирог, но иначе имам сбъднати и много повече не сбъднати желания, но вярвайте ми най-силното е молитвата.
Пожелавам на всички светли коледни празници, бъдете благодарни и се молете.

Матей 7:7-11
Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори; защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на този, който хлопа, ще се отвори.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 17:16 от Twinklestar

# 584
  • София
Да върнем темата към нейното заглавие Blush :

Най-важният астрологичен момент от днес е влизането на Слънцето в Козирог в 17:03ч. в знака на Сатурн.

Най-важният астрономичен момент от днес е явлението Зимно Слънцестоене.

Общи условия

Активация на акаунт