Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 38 309
  • 567
  •   1
Отговори
# 555
За ритуали като този е най-силно енергийно да се правят в деня и часа на самото пълнолуние или до 24 часа след него. По-важно е да се избере  момент, когато се чувстваме спокойни.

# 556
Благодаря! С писането на намерения (желания) не ми се получава, но този съм решила да го пробвам!

# 557
Давам шаблон :
 Освобождавам …….
Отварям място за…… Пускам завинаги……
Избирам …..
Пример:
Освобождавам миналото, провалите и всички натрупани несгоди. Приемам любов, живот и ново начало.
Не забравяйте да завършите с :
Благодарна съм за …. ( поне 3 неща).

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 21:09 от •MERA•

# 558
Момичета, кога ще пишете желания? Утре ще може ли или да пропусна, че има затъмнение?

# 559
Аз ще пиша тази вечер, донякъде точно заради затъмнението няма да пропусна желанията на това новолуние. Утре луната е вече във везни. Не, че и везни не е хубав знак, но повече ми трябва темата на девата.

# 560
Е, не очаквах такъв отговор. Нали това е второ Новолуние в Дева?

# 561
Да, и на 29 градуса в дева. Обичайно пропускам писането при затъмнение. Но, днес лично аз ще пиша.

# 562
Западната астрология свързва новолунието с нови начала и писане на желания. Но когато има затъмнение, енергията е по-скоро непредвидима. Повечето астролози съветват по-скоро да се наблюдава и освобождава, отколкото да се „програмира“ бъдещето.

Ведическата астрологията  (джйотиш) гледа на затъмнението като на време за очистващи ротуали като мантри,молитва, тишина, медитация. Желанията не се пишат по време на самото затъмнение, а след като отмине, в чисто пространство.

Дева управлява здравето, чистотата, ежедневните навици, реда, служенето.29° е завършващ, кармичен градус - време за приключване на стари модели и подготовка за нов цикъл.
Слънчево затъмнение винаги носи силен нов старт, но и освобождаване от всичко, което вече не е нужно и не ни служи.

# 563
29° е завършващ, кармичен градус - време за приключване на стари модели и подготовка за нов цикъл.
Слънчево затъмнение винаги носи силен нов старт, но и освобождаване от всичко, което вече не е нужно и не ни служи.
Точно заради това.
И, да, знам, че е непредвидимо.
Приключване на стари теми, и нов цикъл. А, той какъв ще е - ами, ще се види.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 22:38 от vaychka

# 564
По принцип затъмнението не е време за желания. Буквално слънцето, по което бихме си го пожелали е закрито / помрачено. Не е добре енергията. За капак в точна опозиция на това затъмнение е Сатурн от последния градус на Риби (и на зодиака изобщо). На фона на нощна карта той реално отрича.

Лично аз не бих си пожелавала нищо точно в момента. По-скоро с дух на завършване са нещата.

# 565
Още нещо интересно:
Тази година слънчевото затъмнение се пада в същия ден като Sarva Pitru Amavasya – най-важният ден за почит към предците.Sarva Pitru Amavasya, известен още като Mahalaya Amavasya („Maha“ означава „велико“, а „laya“ означава „разрушение“), се пада на 21 септември 2025 г.
Този ден е посветен на почитта към нашите предци и извършване на ритуали за тях, което го прави най-важният ден от Pitru Paksha (двуседмичен период за почит към починалите души).

# 566
С какво ще си обясните човек, който при новолуние изпада в нервни кризи? Преди години не се влияеше, изведнъж започнаха нещата.

Иначе относно желанията, аз наистина се разделям с едни неща от миналото. Много време ми отне да осъзная, че не трябва да се връщаш при хора, работни места и дори например да пътуваш до едни и същи места, които те карат да се чувстваш винаги зле.

При пътуването е и хабене на пари, ами просто не си заслужава да посещаваш един град, колкото и да е красив, ако енергиино ти действа зле. И затова обичам да пътувам до нови места, особено в чужбина. Вече ако повтарям някое място винаги добавям поне един нов град или държава в пътуването. Светът е твърде пъстър, че да се ограничавам и от 13 посетени страни двете последно посетих за първи път тази година са ми топа, толкова много ми харесаха спрямо предните 11, от които имам няколко повтаряни по 2-3 пъти.

А ако си напуснала вече едно работно място или си прекратила едни приятелски взаиоотношения и страдаш от носталгия да ги възстановиш на ново е най-сигурния начин да откриеш защо си си тръгнала първия път. Носталгия като Стокхолмски синдром.

Аз често имам навика да идеализирам хора, места, събития и работни места от миналото ми, склонност към някаква безпричинна носталгия. А действителността не е била толкова розова, колкото я помня.

# 567
Писах и вече имам сбъднати 💫

Общи условия

Активация на акаунт