Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 42 112
  • 662
  •   1
Отговори
# 645
  • SF
Каза ли вълшебната думичка "Благодаря!"  след всяко??? Simple Smile

# 646
Сега погледнах, ако е достоверен източника:
От 23.58 луната ще е без курс до 0.20ч.. След това минава във Водолей. Наистина много бърза смяна .
Имам още малко време 😊

# 647
  • SF
Цяяяял час! Simple Smile

# 648
Аз се чудя дали днес да не повторя упражнението 😀

# 649
  • София
Аз никъде не съм срещала да се препоръчва "Благодаря" в писмото, защото желанията се пишат стилово все едно са се манифестирали вече а не в бъдеще време. Ако се благодари е все едно, че се отправят към някой или към нещо, което пък не е много ОК защото го няма написано в християнската литература примерно - писане на желания.

# 650
  • SF
Ами не казвай "благодаря".
Вие мислите, че това се прави по някакъв строг канон, от който няма мърдане ли? Simple Smile
По-скоро е забавление. Но като не сте чели нещо никъде, аз ви го написах и вече го прочетохте някъде. Simple Smile Ето още нещо написано: не го правете, ако не смятате, че е по устав!
100 човека да се съберем тук, 100 варианта на "написване на желание" може да прочетете. Придържайте се към препоръка номер..., която ви харесва на вас и можете да я приложите.

# 651
  • София
Esmee, всеки си е изградил собствено виждане как се пишат желания по Новолуние. Единственото общо е тайминга и писмената форма на манифестиране.

# 652
  • SF
Нали точно това написах. Давай си по твоите правила, защото всеобщи, проверени, доказани от учените, няма. И не глобяват, ако не пишеш или надхвърлиш бройката.
Таймингът също е спорен - някой е успял в минутите на настъпването, друг ще гони до 8 часа, по първи петли, на слънчеви лъчи, чак на първия лунен сърп, без значение, че луната вече ще е във Водолей. А що народ, без да му пука си намисля желания и на Луна без курс!! Simple Smile
Важното е желания да има! И да ни се сбъдват!! Simple Smile

# 653
Донякъде съм склонна да се съглася с казаното от Esmee, която доста остро влиза 🫶🏻, НО ако си усвоила принципа за манифестиране, то реално няма значение от Луната, според Зеланд, както и Ронда Бърн, Башар, Джо Диспенза и други подобни това е наше естествено състояние и може да го правим постоянно.

# 654
  • SF
Остро???
Понякога и по много теми съм по-скоро категорична. В случая не е така. Както ви душа иска!

# 655
Каза ли вълшебната думичка "Благодаря!"  след всяко??? Simple Smile
Не. Аз не благодаря машинално т.е. трябва да има за какво, а това означава да са се случили някои от желанията ми.
Не се и извинявам за спорта. Не се ли чувствам виновна, няма да кажа дежурно Извинавай

# 656
  • SF
Понеже една от многото теории е да пишеш желанията по начин, сякаш са се сбъднали. "Много съм щастлива, че...", "Ех, колко е хубав новият ми дом..."  и накрая благодариш. На мене не ми идва така да пиша. На мене ми идва да го правя под формата на пожелания, сякаш  пожелавам  желания за Рождения ти ден - бъди здрава, пожелавам ти успех в...
Благодаря е вълшебна дума, натоварена с много вибрации. Хубаво е да си я повтаряме дори и безпричинно. Но няма нищо задължително. Това е само, ако искаме.

# 657
Не успях и към момента да напиша желания.

За желанията през годината, обичам дървото на пролетното равноденствие, мисля, че също имат много силен заряд.
Да, винаги пиша както визуализирам, все едно се е случило

# 658
Понеже една от многото теории е да пишеш желанията по начин, сякаш са се сбъднали. "Много съм щастлива, че...", "Ех, колко е хубав новият ми дом..."  и накрая благодариш. На мене не ми идва така да пиша. На мене ми идва да го правя под формата на пожелания, сякаш  пожелавам  желания за Рождения ти ден - бъди здрава, пожелавам ти успех в...
Благодаря е вълшебна дума, натоварена с много вибрации. Хубаво е да си я повтаряме дори и безпричинно. Но няма нищо задължително. Това е само, ако искаме.

Пожеланията са в бъдеще неопределено време

# 659
Нищо не написах сутринта, нито снощи, но изживях някои стресови, а и унизителни моменти, та чак не мога да преглътна от душевна болка.
Ще чакам друга луна.

Общи условия

Активация на акаунт