Частни училища -информативно - дискусионна тема- 61

• 70 728
  • 849
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Че то това си е една добре измислена схема за лесни пари.

# 331
  • в страната на чудесата
Те нанасят репутационен проблем на вс Чу. Освен личните истории

# 332
  • София
"Ти закъсняваш понякога истино, но винаги, винаги идваш при нас."

Мога само да поздравя Истината за поста! Написан е съвсем разбираемо, та на всеки да му светне. Аз не бих успяла.
Бих добавила само набързо няколко неща. Деца не се допускат до участие в тържества и защото...не могат да пеят или каквото е нужно там за изявата. Въпреки, че са били на всички репетиции, родителите са си настроили графика според събитието и изведнъж в последния ден преди тържеството след генералната репетиция на децата им се казва "Който днес не се е качил на сцената, утре може да не идва."
Електронен дневник няма. Има електронния еквивалентни на "хвърчащи листи". Информация за оценки се получава от дъжд на вятър.
А...да, често се подават към организаторите, резултати от състезания само на деца, за които преценяват, че имат шанс за медал. За да не бъркат "статистиката". Родителите разбират, когато си потърсят името на детето в класиранията и не го намерят. Деца, които са били класирани на областен кръг на олимпиада, изведнъж се оказват "не класирани", ако родителите им са предявявали претенции по разни въпроси.

# 333
  • в страната на чудесата
Майко мила!
То като се сетя как някакви невинни евангелисти с училище оплюхме тука... лошо ми става. Ми това училище е по-тежка секта от тях...

# 334
# 335
  • София
Абе нещо като цяло напоследък нещата, които се обсъждат са доста... крийпи.
С умиление си спомням за дните преди доста години, когото едно от най-потресаващите неща, които обсъждахме, бяха, че дали веднъж кренвирши в КО Joy
С което искам да повторя нещо, което вече писах - нека не валидираме лоши практики, за да не станат норма с годините.

# 336
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, кой повика фейсът да се прехвърли в бгмамата? Сега под команда ще се включат всичките 10.

# 337
  • в страната на чудесата
Ох, кой повика фейсът да се прехвърли в бгмамата? Сега под команда ще се включат всичките 10.
Е това проблем ли е? Аз не ползвам ФБ и бих чула още гледни точки.
Кои са всичките 10?
Нали не мислиш, че лъжат?

# 338

Да се беше прехвърлил и dislike бутона. Щеше да влезе в употреба

# 339
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами мисля, че са около 10 семейства тези, които синхронизирано се оплакаха във фейса. Дали лъжат не мога да кажа. Ти можеш ли?

# 340
gadamer, постът не звучи като лъжа и аз лично  не намирам нито едно основание да не му повярвам. Наречи го интуиция и се моли да не се случи и на твоите деца. Когато в кацата има гнили ябълки, и здравите изгниват.

# 341
Аз съм напълно склонна да вярвам, че всичко написано от Истината е така и в действителност. Но дори и 5% да са, на това училище трябва да му се вземе лицензът и да преустанови дейност на минутата.

# 342
  • в страната на чудесата
Не, но бих искала това, което се сподели да не е истина. Брутално е даже половината да е вярно и даже да се е случило само на 1 семейство. И за съжаление нищо не ми дава нишан да мисля, че хората си измислят. Част от тях са се махнали заради далеч по-малобройни причини...

# 343
Освен това под поста имаше още доста други, които се включиха с лични разкази, с деца от предни випуски. Та съвсем не са само 10, както се опитва да се омаловажи.
Тук писаха поне още трима, които не са част от тези 10.

# 344
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не съм засичала точно, но има около 200 семейства в Иззи. Аз имам съмнения за доста неща от казаното, но те са си мои.

Общи условия

Активация на акаунт