Отговори
# 195
Ако това е фраг  към 37 еп , бих казала  че е 100% сън / халюцинации  на Ферит. Само част от неговото семейство присъства /Орхан с харема и Асуман /.Е , и Суна е там.Няма ги Халис,Кязъм ,Есме, Хатуч  и новите герои.Маже би това са героите , които ще останат до края на сериала. Другите ще се разпръснат. Някои ще си отидат там откъдето са дошли , други ще ги занулят
 Но това е тийзър. Тоест може изобщо да не го видим това в сериала. Просто е реклама , че сезона започва. Целта е да предизвика любопитство, очаквания и да ни държи в напрежение.
Иначе Мерт и Афра ми харесаха - много красиви !
Рамо е във форма ! За първи път в сериала да ми хареса стайлинга му . Излъчването му е коренно различо. Някак по-меко. Няма я онази хлапашка усмивка и пламък в очите. По -улегнал изглежда.
Афра ! Красавица си е тя. Невероятни очи  има.
Сега чакам фраговете. Там ще е интересното. Да видим ,какво ще ни поднесат новите сценаристи. Въпреки , че и това не е гаранция че ще го видим в епизода -като си спомня , колко неща от фраговете не видяхме.

Диди , пожелавам късмет на майка ти ! А ти вярвай , че всичко ще е наред . Вярата е по-могъща от надеждата .

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 18:45 от Kami_J

# 196
Афра е толкова прекрасна като булка , че чак не знам на реалната й сватба как може да бъде още по-красива.🥰

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 13:32 от Marbellaa

# 197
BlackRose, искрени пожелания за бързо оздравяване на майка ти!

Тийзъра най-вероятно е какво ще се случи в бъдеще. Цветята, като символи бяха разгадани. Според мен друг символ е и цвета на костюма на Ферит. В първи сезон беше черен, черно и бяло- баланс. Да ви кажа честно, малко не ми хареса физиономията на Ферит, когато отива към Сейран в тийзъра, определям я като самодоволна, все едно "Получих това, което исках", а Сейран пред огледалото- властна и сигурна, а усмивката й пред Ферит искрена. Дават Абидин и Суна, ще си останат най-близките им хора.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 14:44 от Ponky

# 198
Диди пожелавам ви отново бързо да свърши всичко и мама да се прибере !! 😊

За Афра и Мерт нямам какво да кажа прекрасни са но и на мен ми беше странна физиономията на Ферит силно се надявам да ни изненадат новите сценаристи и сезона да е бомба гиби !!

# 199
  • София
Супер си е Ферит Heart Eyes

Афра днес е много активна в туитър, качила е тази снимка с Берил по молба на феновете Simple Smile

# 200
# 201
  • Пловдив
Здравейте мили момичета! Следя Ви от започването на любимия сериял. Благодаря за новата тема, за преводите на първи сезон и за инфрмацията, която слагате. Записвам се и аз в тема 22.
Хубава и спокойна вечер на всички.

# 202
Много сладка:)

# 203
Снимат операция на Ферит.Айде пак към хастането...

# 204
Фенка е помолила Афра за снимка, която никой друг не е виждал. Тя е споделила тази

Днес са снимали в болницата, Ферит е бил в операционната, но нищо не го застрашавало. Афра също е била там. От най-достоверния и клюкарски профил момичето споделя това и, че няма търпение да сподели основното събитие, но още не можела, а било много хубава новост.
Вчера вечерта сватбената кола цяла вечер е обикаляла, има сигурно 10 клипа на различни места.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 19:43 от Бл@гуна

# 205
  • София
Вчера вечерта сватбената кола цяла вечер е обикаляла, има сигурно 10 клипа на различни места.

Това със сватбената кола ми е много чудно. Видях 1-2 клипа, предположих, че може да снимат някакви сцени с дрон, но какво толкова да обикаля....

# 206
От вчера и мен ме гложди това със сватбената кола, защото имаше клипове и през деня (на дневна светлина), и вечерта (по тъмно) Ако се предположи, че тази кола е била важна само за снимането на тийзъра, какво шари из улиците и след излъчването. Да е истинска сватбата и за това да си доснимат нещата се зачудих. Но нито Абидин, нито Ферит е бил в колата. Освен да са я пуснали да изтерясват преследвачите и да ги разкарат от основните места за снимки. (ама и конспирация измислих Joy )
Сърдитата леля е похвалила ОГМ, че в началото на тийзъра за втори сезон били дали турското знаме, което било много силна крачка за предвижването на проекта напред.
Кукувица пълна. Само турското знаме ще им предвижи проекта.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 20:02 от Бл@гуна

# 207
Я вижте, наш Рамо в реклама на сладолед, сигурно е стара 😄
https://vm.tiktok.com/ZGJtmcPmt/
Афра днес много активна в Т.. браво 😄
По повод физиономията на Ферит, ами този тийзър го гледах нз вече колко пъти.. много ми въздейства добре, но на мен ми изглежда, че Ферит отива към Сейран със гордост и любов към нея.. с гордост, че и е обещал, че никога няма да я остави (онази мъжката гордост) и любовта му е: "Да, ето стана на моята, влюби се в мен, вече съм желан от нея,спах с нея, но аз се научих да обичам и да се боря за любовта, заслужаваше си" аз си мисля, че вече ще има Ферит Корхан но не онова малкото момченце, а мъж който държи на думата си.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 20:47 от Николета Кирилова 736837

# 208
BlackRose, искрени пожелания за бързо оздравяване на майка ти!

Тийзъра най-вероятно е какво ще се случи в бъдеще. Цветята, като символи бяха разгадани. Според мен друг символ е и цвета на костюма на Ферит. В първи сезон беше черен, черно и бяло- баланс. Да ви кажа честно, малко не ми хареса физиономията на Ферит, когато отива към Сейран в тийзъра, определям я като самодоволна, все едно "Получих това, което исках", а Сейран пред огледалото- властна и сигурна, а усмивката й пред Ферит искрена. Дават Абидин и Суна, ще си останат най-близките им хора.
Ахъммм... Има нещо от чапкънското в погледа и излъчването му. Simple Smile

# 209
Харесвам и Мерт и Ферит, на някои хора им идва отвътре, играе го истински, с чувствата му, с емоциите му, просто приемаш героя му за истински човек пред себе си. Много добре пресъздава героя, гледала съм и другите му филми, няма го изкуственото, играе естествено. Та във тийзъра, да, виждам мъжа в него, но видях и нарциса.

Общи условия

Активация на акаунт