Отговори
# 210
Мерт в костюм
https://twitter.com/Mariana82715655/status/1698406434713550874?t … qdvonbyX_O4w&s=19
Афра с фен:)

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 21:53 от Николета Кирилова 736837

# 211
Утре щели да снимат сватбата. 300 души са извикали за снимките. Локацията е 📍Mihrabat Korusu. Снимките щели да продължат до сутринта. 💓👰‍♀️🤵‍♂️

# 212
Много ми е интересно, какъв ще е този епизод. Сватба 300 човека, уж щяла да е тук 

И същевременно още снимат Ферит в операционата, Орхан и Ифакат пред болницата

Явно съвсем няма да му има нищо на Ферит и от болницата директно на сватбата. Или ще има скок във времето с ретроспекция

# 213
https://vm.tiktok.com/ZGJtQcWB2/

Феновите са полудели от снощнното стори 😅

# 214
  • София
Добро утро! Все пак снимат сцените разбъркано за първите 3 епизода. За снимките в болницата вчера пишеше, че просто в неделя е имало свободни операционни и са доснимали.... Имаше и коментари, че нещо добавили, та общо взето слухове всякакви.
А на това стори явно е мъжът на братовчедката, те толкова криене и Афра да пусне стори с Мерт е абсурдно. В туитър имаше коментари, че Мерт е видян да гледа мача с приятели.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 09:29 от MysteryG

# 215
Мистери, нямах представа за това, че снимат разбъркано 3 епизода. Мислех, че вървят епизод за епизод, а и те скоро започнаха, след седмица са на екран. Мислех, че всичко ще е накуп за първи епизод снимат, за да им стигне времето. Не съм особено в час аз.

Каквото и да снимат Афра си остава една от най-красивите филмови булки за мен.

# 216
  • София
То и аз не съм много в час, но при положение, че една серия я снимат за около седмица, а са започнали да кажем 3 седмици по-рано е логично да имат 2-3 серии аванс. Миналото лято бяха снимали доста разбъркано.

Скрит текст:
Ами дано ако са верни слуховете за днес Афра да е със същата рокля, че то какви ли не изцепки съм виждала Simple Smile

# 217
Берилче...

Абе как няма да му има нищо на Ферит?
Що за хуморески са това? Не разбирам....Излагат се велико вече ако е така.Няма да му има нищо пък ще ходи на операция.Брех ти да видиш...

Иначе във видеото веждата му се вижда ръцете и краката няма как да се объркат аз нали съм по дедективските услуги веднага разбирам. Но пък иначе твърдят че е съпруга на Селен.

# 218
  • София
Е как няма да му има нищо, сигурно поне една серия ще го спасяват, а и тоя куршум без операция няма как да го извадят. Плюс кръвта, която му е изтекла бая ще трябва да се възстановява.

# 219
Диди, веждата прилича, но ръката била доста космата, не била на Мерт, според по-запознати Stuck Out Tongue Winking Eye

Пратили са хабер на статистите, че се отменят снимките днес.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 12:32 от Еванджелин

# 220
Снимките ще започнат малко по-късно, защото сутринта валяло.
Уж от достоверни източници

# 221

Сет - Сватба

# 222
  • София

Щом ти го пишеш, вярвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Много яко клипче зад кадър на "Учителят"
https://twitter.com/gelisinevurucaz/status/1698633151419961605
Забавлявали са се децата Simple Smile

Да вземат този сезон една обща песен да им напишат, няма да е лошо Hands Pray

Допълвам се ...
Скрит текст:

Тцтц, къде е изчезнала украсата на колата...

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 14:29 от MysteryG

# 223
Значи стига да се оженят нямам против може и с кървясалата рокля да е. Нервя се обаче как се вика това ни харесва онова пък  не
Тия деца изживяха ад... Ако искат и на полянката ще се оженят. Просто ме чудят някои фенки с безкрайното си изискване като не ти харесва недей гледай!
Не ангажирай и хората със себе си обаче.
Аз тези дни работя лека полека по Уфо докато си чакам нов материал...

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 14:52 от x BlackRose x

# 224
Афра и Мерт пристигнали на сета, били са заедно в една кола.
Вълнувам се, вече искам да гледам😊

Общи условия

Активация на акаунт