Отговори
# 225
Пристигнали те, статистите и тях ги активирали. Афра била със същата прическа и грим като тези от тийзъра. Ще ги женят Grinning

Мама се готви за снимките. Написала е, че днес има много работа

И малко за разнообразие Кайа Joy Интересно ми е дали ще му запазят "оригиналния" вид, все пак човека идва от Лондон

# 226
# 227
  • Дъблин
Г-нът с иконките каза: ФРАГМАН В ПВТЪК!!!! Ха честито!!!!

# 228
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

# 229
Всъщност това е целият пост

"Е, дойде ред да се прави фраг за сериала Омер. Мой невинен младеж с чисто сърце.

Мой скъп фендом, Рибарче, ако проявите подръжка ( на фрагмената на Омер) то в петък мога да ви нагправя голяма изненада."

Айде, който може да ходи да поддържа Омер Grinning
Този ли е монатжист и на Омер или подкрепя колегите? Изобщо не го гледам Омер и не съм в час.

Малко байгън ми идва от всички снимки и спойлери честно казано. Не, за тези в темата.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:20 от Бл@гуна

# 230
Абе не разбрах Емрулах бей какво има предвид, ама ще имаме фраг в петък 😄

# 231
И сълзи виждам,че ще се леят пак на килограм /от емоджитата/
Sob

# 232
Тези емоджита са за сериала Омер. За Рибарче още не е сложил.

Излезе снимка на Сейран от сватбата, но ми се стува, че е с друга рокля.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 21:44 от Бл@гуна

# 233
Афра много била емоционална и много ревала на сцената с церемонията и разменянето на халките.
Не знам какво да очаквам за 2ри сезон, сигурно ще ми въздейства още повече емоционално 🥲

# 234
  • София
Тези емоджита са за сериала Омер. За Рибарче още не е сложил.

Излезе снимка на Сейран от сватбата, но ми се стува, че е с друга рокля.

Дай да я видим в скрит текст Simple Smile
Емрулах са го хванали да му се молят за разни халвети до колкото видях. Изнудват се нещо Joy

Всъщност да се редактирам, сега му четох постовете. Той никъде не казва фраг, казва изненада. Те затова му се молят за разни по-дълги версии.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 22:55 от MysteryG

# 235
  • София
Сега прочетох при мамашите, че историята на девойката, която Тарък държеше затворена, е приключена. Артистката ще се присъедини към Шербета...май се казва Гизем...

# 236
Сега прочетох при мамашите, че историята на девойката, която Тарък държеше затворена, е приключена. Артистката ще се присъедини към Шербета...май се казва Гизем...

Даже не разбрахме каква се явава на Тарък 😄 имаше 2 минути екранно време

# 237
Има видео как някаква рускиня се говори чува се Сейран Шанлъя дали я приема за жена
и Ферит вика - Завинаги ДА

Като казах тези дни съм на вълна НЛО

Увещаваше ги снощи да подкрепят Омер и ще има сюпрайз специален даже нашия акъл не можел да го побере.
За сватбения танци говорят че ще е на песента - Pervane

Подай ръката си! Живота е хубав когато обичам и тн ,но на мен тази песен ми е изтъркана не можаха ли друго да сложат има толкова хубави песни.

# 238
Нещо от гюзде 😅

# 239
Ох ,там дето Мерт вика “Да , завинаги!” Имам чувството , че се вълнувам като за тяхната сватба все едно е била😂
Нали и Афра много се била разчувствала.
Мои си мечти , ама представяте ли си да са снимали каквото трябва , ама и наистина да са се оженили.Шах с пешката.И никой от псевдо журналистчетата да не узнае 😂

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 12:12 от Marbellaa

Общи условия

Активация на акаунт