Отговори
# 300

А, психолога кога???
Него си чакам аз Sunglasses

7 дни до началото

# 301
Бирсен е писала, че този лекар ще се бори за живота на Ферит, че втори сезон написан от новите сценаристи ще е много обсъждан, но още повече ще са обсъждани новите герои Кайя и майка му.

Щом ще са толкова обсъждани новите герои няма да са цвете за мирисане май.

# 302
  • София
Бинур Кая се е присъединила днес към снимачната площадка

# 303
Толкова мило излъчване има тая жена , че не си я представям като злодей.🥰

# 304
Бинур Кая се е присъединила днес към снимачната площадка

Феновете веднага отразиха белият цвят на дрехите, с които ни я представят. Само Ферит и Сейран за сега са в тази гама Smirk
Нали винаги търсим под вола теле Joy
Имението има нужда от повече бяло Smirk

# 305
  • София
Сега гледах СейФер сцените в 36-та серия. АфРам играят невероятно. Знам, че е коментирано много пъти, но това как тя му казва да не си затваря очите и обещанието да не пуска ръката й... Много е силно, някак много истинско се усеща...
Четох, че в истинската история Сейран има първоначално неуспешна бременност(не знам до колко е вярно). Не ми се мисли как биха го изиграли ако решат да го направят в сериала....

# 306
В истинската история , нямаше развод , но пък е имало изневяра.Това четох оня ден.И СейФер се разделили .После Сейран е простила.
Дано това да не ни покажат, че ще е яко драма.

# 307
В истинската история , нямаше развод , но пък е имало изневяра.Това четох оня ден.И СейФер се разделили .После Сейран е простила.
Дано това да не ни покажат, че ще е яко драма.
Къде може да се прочете истинската история?

# 308
Нямам идея , просто в някои от спойлер страниците споделят части от истинската история на двойката.

# 309
  • София
Къде може да се прочете истинската история?
[/quote]

Това за бременностите го четох в туитър и по принцип не се знае дали е вярно, но има такива слухове(даже не само една, а няколко). Иначе мисля, че в предишната тема имаше споделен един клип с много интересна информация. Ще го потърся.

Ето го

# 310
Yalı Çapkını и главните актьори от сериала  Afra Saraçoğlu и Mert Ramazan Demir  бяха номинирани за наградите Produ, които се наричат ​​Еми на Латинска Америка.

И аз в Т чета, но мислих че вие от друго място четете 😄

# 311
Само да не им се отрази това на играта, че историята помни и такива случаи. Стават прекалено предпазливи в романтичните сцени.

едит: момичета, любими сериали с превод във VK е станала частна група. Дали някой от администраторите чете тук и може да ме покани? Искам да гледам преведените епизоди до началото на втори сезон, за да си припомня някои моменти?

Мишенце,това няма ли да ти свърши работа?
https://ruturk.org/home/

# 312
  • София
Една новинарска страница в туитър съобщава, че утре в 20:00 часа ще бъде повторен 36-ти епизод на "Рибарче". По време на излъчването ще бъде пуснат фрага на 37-ми епизод (докато пиша и други новинарски страници пуснаха съобщението).
В същото време нещо са ядосали Емрулах и е пуснал анкета дали да си закрива профила.

Кратки интервюта с част от каста, включително Таро Емир и Бинур Кая
https://www.ntv.com.tr/video/n-life/dizi-haber/yali-capkini-2-se … OUIFk2KS8grGosB5A
Аз лично нищо не разбирам Joy

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 17:51 от MysteryG

# 313
Феновете са луднали по новата леля. Всички смятат, че ще е от добрите. Скоро ще излезе интервюто с руски субтитри, ако никой не го е превел ще разкажа, за какво става дума. Не е нещо интересно, де.

Афра е много красива.

От интервюто
Мерт:
Мисля, че първият сезон беше по-оживен, опознах всички герои, както вътре, така и извън имението. Сезон 2 е повече за героите в имението. Ще наблюдаваме техните конфликти

Афра:
В сезон 2 ще разгледаме Сейран, която не прави компромиси. Има повече драматизъм и интрига. Мога да кажа, че всички чакаме сезон, пълен с любов, на която никой не може да се наслади

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 18:10 от Бл@гуна

# 314
Афра наистина е многоо красиваа 😍 не знам какво и се е случило, но човек когато душата му е добре си проличава и отвън, любовта е много хубаво нещо, да обичаш и да бъдеш обичан е едно от най-хубавите чувства на този свят❤️

Значи, ще гледаме в имението драматизъм,интриги и кавги с появата на леля и син, а между Сейфер любов така ли 😄
Поне аз така разбрах от това, което казаха

Общи условия

Активация на акаунт