Отговори
# 330

Виждам голяма разлика в тях, особенно в Афра както външно така и вътрешно, да оставим настрана хубостта и и това, че е станала много красива, мисля си че има малко самочувствие от това, че сериала стана толкова известен.. това не е съдене към нея а просто какво виждам,по начина и на говорене и със репортери и сега в интервюто го забелязах,  Мерт си е същия само леко е възмажал, но начина му на говорене и скромността му е останала въпреки, че стана толкова популярен за кратко време. Не знам дали е само мое виждане, вие виждате ли го? Само аз ли съм 😄

# 331
  • София
Аз виждам, че имат тен Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 332
Аз виждам, че имат тен Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Хахах, да то това е много видимо, за още по-харазматичност в сериите

# 333
Както винаги са  много красиви. Пред очите ни израстват в кариерата и в живота си.

Не мога да преценя коя реклама на Дефекто ми харесва повече. Но определено сцената под дъжда е много якаа Hug

Очаквам от всичко по-много-драма,сълзи,интриги... Цял сезон ни чака,ако е писано и трети. Не искам да се повтарят  някои ох постъпките на Ферит,както и думи които изрича. Искам да видя промяна в него,съзряването му. Същото ми се ще и за Сейран.  Не с ината и  рогата напред, но ще видим.  Няма да бързам да си правя изводи, ще има още много скандали и целувки за сдобряване Joy

# 334
Аз се радвам, че ще продължим с Ферит от първи сезон, това не означава, че той върви назад. Просто ще продължим наистина там откъдето спряхме.
Афра казва, че повече драма и повече интриги да очакваме в сезон 2... Аз се чудя, накъде повече драма 😂 все едно в 1-ви сезон беше малко..😂

Мерт (реалистично) представи своето предположение за новият сезон. 😉
На мен едно нещо, така, как да кажа... малко не ми се ядна. Каза, че ще е фокусирано предимно в Ялъто. Сегааа, дано не ги забият в тая къща нон-стоп и снимките навън да намалеят заради това, че ще се борим с драмите във вилата. Хич не ми се иска да е така. 😬
Искам да видя двама млади хора, държейки се и живеейки като такива. 😊🍀

# 335
Мерт казва, че ще гледаме същия Ферит, според него Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1699797876904505375

Не, не искам да гледам същият Ферид от първите епизоди. Само да не се сбъднат думите на Пелин и да има " Бинго ", че сигурно ще му се стъжни живота.  Сейран вече няма да е същата, а доста по уверена в себе си;
Очаквам да се завърти и интрига около Султан.
Не знам за вас, но на мен въобще не ми харесват новите персонажи, особено пък новият племенник. Не ми допада с визията си.
С нетърпение чакам новите епизоди и дано имат същия успех както за първи сезон.
Първите епизоди могат да се гледат и на :   https---playtube.tv-search…

# 336
Мерт ми изглежда изморен, на фона на снимките от интервюто за сезон 1..
На мен ще ми е интересен образа на Таро Емир. Гледала съм го в "Неверният", има качества момчето, просто стила му е малко по-различен.

# 337
Аз също не искам да гледам нито Сейран нито Ферит от първи сезон началото вече към края олегнаха и ми харесваха ама в началото все бяха с рогата напред 😒

# 338
Прекрасна

# 339
Радвам се, че стария Ферит няма да изчезне безследно.
Имах опасения да не се събуди след операцията бял, мъдър и "изпран" до неузнаваемост Grinning
Аз си харесвам лудостта му Smirk, не искам да я губи и предполагам, че нея визира Мерт описвайки Ферит като "същият".
Тази лудост създаде много проблеми, но и го направи безразсъдно смел, когато беше абсолютно необходимо, за да ги има още СейФер.

"Не мога да живея без теб, Сейран. Без теб съм нещастен, безнадежден."

Може би, никога повече терасата му няма да е подиум за мераклийки, а спалнята му убежище за бивши Grinning, но това не означава, че животът с него ще е лесен Smirk

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 10:42 от Juliya*

# 340
Тераската е закрита с черните щори, каквото и да се случва е вътре Grinning
Сигурно само в имението ще снимат, за да не изтича информация за снимките. (майтап)

Днес ще има фрагман

И Емрулах избухна

"Гответе се за концерта, защото ако ви дадаем трейлъра след него няма да можете да го гледате. "
Или преводът е неточен, или аз нищо не разабирам за какво говори.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 12:30 от Бл@гуна

# 341
Здравейте, фенове на СейФер!

Завръщам се и аз с огромно вълнение и очакване за втори сезон.

Ще имаме он излеме днес явно, дали и враг не разбрах... Явно това е била изненадата на Емрулах.

Милите ни преводачки дали са казвали нещо за сезон 2? След като VK e затворен?

# 342
Има някаква драма в Т, нямало да е фраг а озлеме... нещо като предварителен преглед 🤷‍♀️
Да очакваме понеделник и сряда фрагове тогава..

# 343

Емрулах бей ни подготвя он излемето, казва ,че много ще се плаче...

# 344
Бана не първо да пуснат излемето после фрагмата...Ясно ми стана защо мъкнат Ферит в Истанбул със самолет положението е зле затова и Бирсен беше писала,че ще преживее операция която да му спаси живота което означава ,че професора който идва ще се погрижи по тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт