Отговори
# 345
  • София
Ермулах писал за снимката, че тримата мъже гледали с насълзени очи.
Не знам за терасата и черните пердета, но басейна в имението е пълен. Гьозде си е качила снощи клипче с потопени крака, та аз си чакам Феро да учи Сейро да плува Simple Smile
Значи днес от 16:00 повтарят 33-та серия, от 20:00 - 36-та и предполагам след това ще е излемето, че те и трейлър на Йомер подготвяха.

# 346
Ермулах писал за снимката, че тримата мъже гледали с насълзени очи.
Не знам за терасата и черните пердета, но басейна в имението е пълен. Гьозде си е качила снощи клипче с потопени крака, та аз си чакам Феро да учи Сейро да плува Simple Smile
Значи днес от 16:00 повтарят 33-та серия, от 20:00 - 36-та и предполагам след това ще е излемето, че те и трейлър на Йомер подготвяха.

И аз видях сторито на Гьозде 😄 очаквам и аз някаква сцена там...
Иначе казаха, че озлемето и 36та серия ще бъдат в един час в 20:00ч. ама не знам може и по-късно да я пуснат

# 347
  • София
Иначе казаха, че озлемето и 36та серия ще бъдат в един час в 20:00ч. ама не знам може и по-късно да я пуснат

Ако е така супер.
Аз имам една друга чуденка, какво общо има тази песен Mabel Matiz - Düldül (feat. Melike Şahin), за фон ли ще я пускат или е нещо друго???

# 348
Ако ще ми пускат Мабел искам Müphem!
Аз до колкото знам чакаме и излеме и фрагман къзлар.

# 349
  • София
Емрулах е писал фрагман, но нищо не му се разбира на него.

А това е от снощи, писа, че е свързано с изненадата днес

# 350
Емрулах е писал фрагман, но нищо не му се разбира на него.

А това е от снощи, писа, че е свързано с изненадата днес

Само да подчертая може и просто така да го е пуснал защото Мабел имаше концерт снощи

# 351
Така е било днес, цял ден са снимали в имението

Надписът към снимката с плачещите мъже всъщност бил:

Какво може да гледат тази група мъже с очи пълни със сълзи? Пригответе си кърпички и кислородни апарати, защото в дробовете ви няма да остане дъх и сълзи в очите.

Явно за това бяха всичките плачещи емоджита. Самолети, професори, драми, борба за оцеляване и беж на сватбата.

# 352
Може ли да ми обясните защо слагат това черно перде на стаята на Сейфер 😄

# 353
To "пердето" е и на първия етаж. Ако през деня снимат сцена, която се случва през нощта или за да се пазят от любопитни. Единия път, в който сложиха предния сезон беше, за да не ги изловят, след като някой беше снимал Пелин на терасата.

# 354
  • София
Може ли да ми обясните защо слагат това черно перде на стаята на Сейфер 😄

Защото снимат нощна сцена Blush

Едит: Сори, писали сме по едно и също време

Басейна Simple Smile

# 355
Он излемето ще е след 2 часа,, писал е Емрулах.

# 356
Момичета, който използва Туитър я кажете режисьорката наистина ли си е изтрила акаунта? Сега чета някакви коментари, че го била направила, защото й писнало да отговаря на тъпи фенски въпроси.

Басейна щом са го напълнили може пък и да го използват. Миналата година беше празен, даже Гюлгюн и Орхан на финала се бяха снимали в него с надпис "най-накрая да го използваме"  или нещо подобно.
Рускините нямат търпение да видя Ифакатица по бански и палавия поглед на Орхан докато тя плува като русалка Grinning

# 357
  • София
Рускините нямат търпение да видя Ифакатица по бански и палавия поглед на Орхан докато тя плува като русалка Grinning

JoyJoyJoyJoyJoy

Днес го е изтрила, да. Преди няколко седмици по същата причина и майката на Афра си изтри акаунта в туитър.

# 358
Скрит текст:
рещи спойлери от мрежата.
 Докато всички сме в очакване на първия фрагмент от 37-ия епизод от втория сезон на Женкарят, в мрежата усилено се обсъжда нова порция изтекли спойлери.  Съкрушени от ужасяващата новина за нараняването на Ферит и пристигнали в болницата, Гюлгюн и Ифакат научават подробностите за случилото се и че Сейран е бил до Ферит в този злощастен момент, решават да изведат бившата снаха от болницата, Сейран, която не иска конфликт, ще напусне, но по-късно ще се върне в болницата.  Халис - да, той ще се обади на Казъм за разговор, който също ще бъде в стените на болницата, за да подкрепи бившия зет.  Все още не се знае какво ще предложи Халис на Казъм, че той ще се върне и ще вземе Сейран от болницата.  По отношение на Есме бяха използвани две версии.  Според една, тя, уморена от лудориите на съпруга си, ще реши и ще го напусне, по друг начин Есме решава да се самоубие, но няма да може да го направи.  Казъм ще я види и ще се намеси.  Феновете, разбира се, са по-склонни към факта, че Есме, която стана забележимо по-решителна и преди това замахна към спящия си съпруг с нож, ще може да събере цялата си воля в юмрук, да напусне съпруга си тиранин и след това дело за развод и делба на имущество.

# 359
Кога ще го пускат озлемето в 12ч ли 😄

Общи условия

Активация на акаунт