Отговори
# 360
  • София
В момента дават реклами, но предполагам, че ще е като свърши серията. Пуснаха сега втория фраг на Йомер в туитър....

# 361
Пууу Омер и Омер е банане от Омер? Афедерсин ама давайте го вече това нещо аман от лъжи...

# 362
  • София
То беше ясно, че ще е след серията. Обаче бая народ гледат в ютуб, като за повторение...
Айде Ферит вече е в Антеп, има още малко.

# 363
Целта им е да ни напомнят 36та и директно да влезем в 37ма серия 😄 колко мило

# 364
То беше ясно, че ще е след серията. Обаче бая народ гледат в ютуб, като за повторение...
Айде Ферит вече е в Антеп, има още малко.
Побъркаха ни еййй седим и гледаме щото не сме гледали заради 1 минута сглобка която кой знае от кога е готова.

# 365
  • София
Нали ще е он излеме, може да е две минути Joy
Пак добре, че серията почна в 8, а не в 9. Има си бая реклами, аз мислех, че може да няма.

# 366
# 367
  • София
Оффффф, това беше много мащабно..... CryCryCry
Тази песен също я коментираха, но не помня вече къде и защо....

# 368
  • Бургас
Хайдеее.... и он излемето минаааа....Ама то излезе, че цяла седмица само тийзър, излеме и фрагове са снимали Joy
Оф...да идва 15-ти та да куртулясаме...Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye
За сега тийзъра държи първенството по изненада!

# 369
Въъъй 5 минути отпуснаха. Дъртия е на крака, седи като господар пред болницата, Ифакатица му държи бастуна. Абидин не е бил все пак с него. Сейран се качи в линейката, музиката съсипваща. Предстоят тежки драми.

# 370
Момичета а да чакаме ли и днес фрамаг или няма да е 🙂

# 371
Този коментар ме разсмя.....😄
Амиии Халис сигурно пак ще всява вина на Сейран... ще има яко драма... и реввв

# 372
Пишат, че в понеделник щяло да има фраг. Не разбрах аз пак 5 коли с по 5 човека вътре кибици чакаха на летището. Какви са па тези? Полицията ясна.
Странно, че рускините яко хейтят Афра, не разбирам защо. Изобщо не плачела от сърце, миналият сезон в последният епизод била сърцераздерателна, а сега хич.
Не ми се видя да е изкуствена

Ама верно Орхан като манекен. Все едно идва от Виенския бал, а жена му като влачена от кучета и излязла от казана. Grinning

# 373
  • София
Много ми хареса точно Афра. Изглежда в шок, избила й е пот по челото. Те рускините са влюбени в Мерт, затова Joy

Как пускат Сейран с него чак до операционната... леле не усетих като го гледах, че е 5 минути...

# 374
Да ви кажа честно, не е никъкъв хейт към Афра наистина... не исках да го пиша ама и на мен ми се видя такава... явно от почивка веднага трябва да се настроиш да ревеш и да си яко в драмата не е лесно... в 36ти епизод когато ревеше и аз си поплаках малко с нея... пак казвам не е хейт

Общи условия

Активация на акаунт