Отговори
# 375

Как пускат Сейран с него чак до операционната..

Като на кино Grinning То и Ферит няма как да го превозят с този самолет, ама няма да издребняваме.

Афра ще има поне 4 часа екранно време да се сцепи от рев, та смятам, че ще заличи първоначалното "лошо" впечатление.
Николета, защо да е хейт? Така го виждаш, така го казваш. Аз много не се вживях честно казано, но ме шокираха коментарите с какъв хъс я попиляват. Явно нещо съм изпуснала и вече не я харесват Grinning

# 376
  • София
Аз пък не разбирам как трябва да изглежда една майка, която току що е загубила големия си син и е на път да загуби и малкия.

# 377
Брата на Мерт е репостнал трейлъра и е написал: "Сърцето ми не може да го понесе"

# 378
Майката си изглежда точно както би изглеждала жена чийто син е на носилка с опасност за живота! Коментираме нелепият образ на Орхан, който никак не изглежда като баща, чийто син се бори за живота си.

# 379
Често казано не разбирам, защо намират кусури на всички Joy

Видяхме малка част от морето от сълзи,което предстой да изгледаме. Няма защо да се тревожат, ще има драма и сълзи на макс. Актьорската игра на Афра е топ.

Мен лично пак образа и вида на дедото ме шокира. Безизразен и спокоен:joy:

# 380
  • Бургас
Ако тръгнем да "разкостваме" тези почти 5 минути преглед, най-малко играта на Афра е слаба. Само който не е преживявал нещо подобно, не може да осъзнае, че това е нормално поведение. След ужаса,който предаде феноменално и от позиция на времето - Антеп, болница, самолет, предполага се и успокоителни - това е нормална реакция.... По-неестествено ми стоеше поведението на Гюлгюн и Орхан, които бяха като статисти, а майката да разреши "бившата" да е в линейката, това пък вече ми беше в повече. И целия този помпозен кортеж, че и дъртьо като, че ли посрещаше Ердоган... малко необмислени кадри....Дано в понеделник ни зарадват с нещо по-логично, че нещо не ми харесва старта...

# 381
Кортежът и на мен ми дойде в повече. Сякаш президент ескортират.
Странно ми е и че го обдишват в линейката, при положение, че явно е бил в болница, с оглед на болничната престилка?, и следва да е стабилизиран за превоз и то със самолет.
Благодаря за цялата информация, която споделяте.

# 382
Аникси.  Трябва просто да гледат отново 5те минути. Напълно  нормално  поведение, през цялото време се стичат сълзи от очите й. Пресъздадено е страхотно от нейна страна. В подобни ситуации адреналина е на макс.

Дребните детайли с ръцете, които голят главата на Ферит, държат  го за ръка, а накрая  ръката й остана празна пред операционната. 
Няма да го оплаква,ще  се моли.
И на мен ми се видя странно ескортирането, но може би е за безопасност.

# 383

Аз съм в шок. Само ескортът на Ердоган може да си съперничи с този Smirk
Втори шок Smirk Гюлгюн е на крака! Последно беше абсолютно неадекватна. Защо изобщо някой би й казал за Ферит в това състояние. Или е дочула...
Асуман липсва в тази картина.

Аз пък намирам цялостното поведение на Сейран за сърцераздирателно.
Само я погледнете Cry

Толкова крехка, толкова сама...

Всеки изразява болката си по- различен начин. Орхан, Халис, Гюлгюн... Количеството сълзи не е мерило.

# 384
Кортежът, да, като охрана- винаги след дъжд качулка. Хареса ми излемето, предвид характерите на героите, се предполага и поведението на всеки един. Бил е интубиран щом продължават да го обдишват и предполагам е в кома.

# 385
Мерт е репостнал видеото 😍 Като цяло ми хареса играта на Афра. Гюнюл някак ми се изгуби защо и тя не се качи в линейката ? Орхан е просто уникат нямам думи.. Абидин и той се появи как и от къде разбра ми е интересно… Ифакатица гледа както винаги все едно не и пука за нищо и никой и дядото и той отвратителен ми е просто немога да го гледам защо не го затриха незнам 😒

# 386
На мен пък Гюлглн ми харрса. Добре изиграно- да, тя отстъпи мястото си на Сейран, защото тя знае, че вече тя е жената в живота на Ферит. Дали е бивша или сегашна на документи е без начение.

# 387
На мен Афра много ми хареса. Просто не си падам по тръшканията и писъците - напълно нормална реакция. Сега феновете ще гледат под лупа играта и на двамата. Ще сравневат двата сезона и много ще хейтят - повече Афра естествено. Имам предвид че поне 80% от гледащите сериала са жени , а жените си харесват повече мъжете актьори и им прощават всичко.
Мен някак си не ме развълнува излемето. Беше очаквано. Тези спойлери не ми оставят място за изненада. Много помпозно всичко. Прекалено дори !
Много недомислено : Гюлгюн , майка загубила син наскоро , няма да бъде до сина си ?!
Орхан - никакво чувство !
Халис - сега ли се сети че е всемогъщ /визирам ескорта/.Да си спомни как наричаше Ферит "убиец".
Аби - той пък си спомни че има брат , който изпрати сам в Антеп / с какви очи е там ?
Ами.... разочарована съм. Добре се опитват да ни подгряват , ама при мен нещо не се получи. Може би имам  прекалено големи очаквания към новите сценаристи.
Чакам фраговете сега.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 00:29 от Kami_J

# 388
Сега пак го гледах и ми прави впечетление че освен Сейран до горе пред операционната никой няма ?

# 389
  • София
Според мен показват колко са богати и влиятелни Корхан. 4 коли охрана, линейка и полицейски ескорт. Все пак возят богат наследник, с опасност за живота, който е прострелян. Аз не виждам нищо странно в кортежа.
На мен ми хареса откъса и ми оправда очакванията.

Общи условия

Активация на акаунт