Отговори
# 405
На мен откъса много ми хареса, Афра е брилянтна, както и останалите. Всъщност всички емоции са предадени само с майстрска игра, и музика, Без думи. За мен това е висш пилотаж, чудесно начало, предадоха ни страха и ужаса само с присъствие, мимики и  погледи...Ами като заговорят?
Само да се допълня, и тийзъра беше представен без реплики и думи, също много въздействащ. Новите сценаристи правят заявка за много различен подход от сезон 1. На мен лично това ми въздейста повече от крясъци и викове, които идват в повече в някои серии.

# 406
Само с два откъса от новия сезон/и то без думи/ сценаристите дадоха заявка за това, че ни очаква много емоция, майсторска игра и много красива любов.
Няма съмнение, че филма отново ще води класацията с тази игра на героите и ще е един от най обсъжданите сериали.

# 407
Момичета, не се впрягайте Smirk
Критици, винаги ще се намерят, каквото и да ни бяха показали.
Може и пристрастията ми да говорят, но за мен видеото си беше повече от перфектно до най- малкия детайл.
Кортежът го отразих на шега. Не ми пука, ако бяха добавили още 10 коли- на Ферит Корхан му отива всяко преувеличение Grinning

На фона на чистото, безоблачно небе, един самолет ни донесе драмата и болката, такава каквато я бяхме оставили преди месеци, някъде по уличките на Антеп.
Започваме там откъдето спряхме.

Музиката е великолепна, нищо че не разбирам и думичка от песента. Хваща те за гърлото.
Поведението на Сейран напълно съответства на момента. Шокът още не е отминал, кръвта на Ферит все още е по нея. Часове наред е свидетел на борбата му за живот. Физически и емоционално изтощена. Фокусът е единствено върху него, не го изпуска от поглед, не пуска ръката му, иска да го задържи. Това е единственото взаимодействие, единственият контакт във видеото. И, как осезаемо осиротя, когато го отведоха Heart

Едва ли някой е очаквал, че Халис ага ще изпада в истерия, ще куцука ревящ към линейката, оплакващ съдбата,  ще покаже признак на слабост... Той ще се срине, но в стаята си, далеч от погледите на всички... Дотогава ще се приведе във вид, ще облече перфектно изгладеният халат и ще демонстрира достолепие и стоицизъм непосилни за никой друг.
Непосилни са и за Орхан, но той опитва. Нали това се изисква от него... това е правил цял живот... да се държи подобаващо на Корхан.

Адмирации за екипа. Изпипали са всичко, ако целия епизод е такъв, че и сезона, то изглежда доста обещаващо Simple Smile

# 408
Бреййй, не знаех, че има толкова специалисти с медицинско образование. Най-смешно ми стана с кислородната бутилка. Joy и защо го обдишвали на ръка докато го превозват с носилката. Даже не ми се навлиза в подробности защо.
Мистери, ти сериозно ли, че от фенове на другия сериал са тръгнали всички тези простотии? 99% съм сигурна и кой е сериала, де. Grinning

Интересно подхождат този път новите сценаристи, както и режисьорката. Такива дълги тийзъри, толкова мащабни, драматични.

Много ми е забавно какви мемета и клипчета има с Орхан, но наистина с костюма е много красив мъж.
Емре мисли, че снимат клип към неговата песен, в един момент се усеща, че снимат епизод за Рибарчето Grinning

Безизходността на Сейран

# 409
  • Бургас
Поздрави групичка!
И лятото се завърна, и страстите се разбуниха с прегледа, който разтърси най-верните фенове на Рибарчето!
Отново и отново гледам откъса, но най вече слушам песента на Мабел Матиз «Aşkım. Gulum»  - простичка, мелодична, и да не разбираш текста, ти се иска да я запееш, да изплачеш и съпреживееш мъката на героите..."Кажи ми любов моя, роза моя, как да живея без теб?"...."Мамо, мамо, мамо...аз умирам! Живота е сложен, нагледах се на всичко"
Факта, че е пусната през юли месец, ме кара да си мисля, че още тогава са се подготвяли за безсловестни въведения към 2-ри сезон. Но дали с това екипа спечели, насочвайки  вниманието на зрителя към емоциите на героите? Всеки по своему изживява мъката...Изчетох много хейт за Емре/Орхан, не пощадиха и Гюлгюн, та дори и Абидин....но Сейран....Афра имаше най-логичното поведенение и не мога да се съглася, че още не може да влезе в роля! Все пак нека сме търпеливи...до петък не остана много, а и фрагове очакваме....
Juliya* - удоволствие е да те чете човек!

# 410
  • Пазарджик
Така ме разтърси откъсът, че не мога да го пусна втори път.

# 411
Човека винаги се сравнява с другите, щом има такива мнения по отношение на визия и поведение на героите значи е добре изиграно., предвид характерите им. И другото е вярно- всеки изживява ситуация и болка по свой си начин, ненапразно се вживяваме и ние, щом във всеки епизод съпреживяваме всичко с героите с вълна от чувства и емоции. Детайлите правят цялата картина  и мненията идват от гледането на само един детайл, важна е цялата картина.

Некомпетентните мнения идват от некомпетентни хора и режисьорката хубаво им е отговорила- допитали са се до специалисти в областта. Детайл- тичали, детайл- кракът на Ферит, за мен означава, че животът му е в опасност.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 14:05 от Ponky

# 412
Поздрави групичка!
И лятото се завърна, и страстите се разбуниха с прегледа, който разтърси най-верните фенове на Рибарчето!
Отново и отново гледам откъса, но най вече слушам песента на Мабел Матиз «Aşkım. Gulum»  - простичка, мелодична, и да не разбираш текста, ти се иска да я запееш, да изплачеш и съпреживееш мъката на героите..."Кажи ми любов моя, роза моя, как да живея без теб?"...."Мамо, мамо, мамо...аз умирам! Живота е сложен, нагледах се на всичко"
Факта, че е пусната през юли месец, ме кара да си мисля, че още тогава са се подготвяли за безсловестни въведения към 2-ри сезон. Но дали с това екипа спечели, насочвайки  вниманието на зрителя към емоциите на героите? Всеки по своему изживява мъката...Изчетох много хейт за Емре/Орхан, не пощадиха и Гюлгюн, та дори и Абидин....но Сейран....Афра имаше най-логичното поведенение и не мога да се съглася, че още не може да влезе в роля! Все пак нека сме търпеливи...до петък не остана много, а и фрагове очакваме....
Juliya* - удоволствие е да те чете човек!
Песента и за мен е много въздействаща, макар да разбирам само отделни думи. Чувам, че казват Сейран, какво е значението на името? Сигурно сте обсъждали в предишните теми, извинявам се,  ако е така.

# 413
Но дали с това екипа спечели, насочвайки  вниманието на зрителя към емоциите на героите? Всеки по своему изживява мъката...Изчетох много хейт за Емре/Орхан, не пощадиха и Гюлгюн, та дори и Абидин....но Сейран....Афра имаше най-логичното поведенение и не мога да се съглася, че още не може да влезе в роля!

Не знам, дали спечелиха, но съм сигурна, че нищо не загубиха Smirk
За мен, най- мощното оръжие на този сериал са героите и особеностите в емоционалността на всеки от тях.

# 414
Режисьорката е споделила стори с един много як кинематограф.Той беше снимал в първите епизоди за нашия сериал.После го пренасочиха към Омер.
Дано да допринесе със своите идеи.Преди коментираха много в една страница , как се забелязвало и колко професионално заснето е било когато е участвал той.Сравняваха кадри.Не , че не ми харесва така както е сега , но наистина ако си спомните първите серии вървяха като приказка , разказ.
Влизането в имението , представянето на живота на момичетата в Антеп.
Дано вкарат малко от тази магия.🥰

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 09:45 от Marbellaa

# 415
На обяд снимаха в имението, сега в Маслак... при Кязъм са Афра,Мерт и Ерсин.. чудно ми е какво толкова снимат при Кязъм... и като цяло само на тези две локации се снима 🙄

# 416

Два други левента...

# 417
# 418
Тези пък къде се намериха...наистина този Таро ми е крайно неприятен- дано е гаден да си го мразя с чиста душа 😄
Баран ми падна на сърцето и неможах просто да го възптирма кати лош 😜

# 419
Тези пък къде се намериха...наистина този Таро ми е крайно неприятен- дано е гаден да си го мразя с чиста душа 😄
Баран ми падна на сърцето и неможах просто да го възптирма кати лош 😜
Двамата играеха в Приказка за една фея с Алина Боз от миналия сезон. Таро там беше главен герой, положителен, но никаква харизма, изобщо не му се получи. Приключи много бързо сериала  Simple Smile Баран беше уж лош, пък много симпатичен, после премина напълно от добрите, много положителна енергия има в него просто.

Общи условия

Активация на акаунт