Отговори
# 420
Красавица

# 421
И аз не понасям Таро. Защо си мисля, че мама Го препоръча в рейтингов сериал та дано му се получи най после.  Но таланта или го имаш, или го нямаш въпреки желанието на родителите. А когато е в синхрон и с визията, съвсем не ставаш. В сериала, ако е наследил дядо Халис по характер ще си навлече много негативи. Imp

# 422
Режисьорът на сериала Женкарят, Бурджу Алптекин, отговори на неоснователната критика на откъса, публикуван предишния ден, който феновете на сериала „YalıÇapkını “ изразиха в коментарите на нейната страница в забранената страница:
 — Ако не искате критики, тогава си вършете работата както трябва.  Защо ранен в гърба лежи по ГЪРБ???  За да умре?  Вместо да се опитвате да излизате правилно във всяка ситуация, вършете работата си правилно като екип.
 - Обичам критиката, но тя е оправдана.  Ние заснемаме такива технически сцени заедно с нашите консултанти.  Това е професионален медицински екип.  Иска ми се да знаете по-добре, преди да оставяте саркастични коментари.
 Стана известно също, че Бурджу деактивира акаунта си в Twitter, където често е била тормозена и нападана от неподходящи фенове...😞

# 423
Тигаса, пак си донесла нескопосани новини от фейсгрупа, с автоматичен превод Rolling Eyes

Режисьорката казва, че обича критика, но когато е основателна. Пък и ние вече отдавна ги минахме тези новини, включително и за критиката.

Ознур Серчелер Heart

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 10:32 от Еванджелин

# 424
  • София
Афра на клипчето от инстаграм снощи си показва зачервеното носле. Тръгнаха слухове, че е настинала и веднага коментари, че са снимали в басейна JoyJoyJoy Ех, този басейн. За жалост сега проверих, че е бил пълен и в началото на миналия сезон, та това, че е пълен сега май нищо не значи....

# 425
Критикари, предубедени, настроени негативно или позитивно ... , я да се насладим на сезона и да подкрепим неуморната работа на нашите любимци, на всички останали актьори, защото каста ни е перфектен и разбира се на всички зад кадър, защото и тяхната работа е неуморна и важна. Ще го видим Таро как ще се представи, но колкото и слаб актьор да го определяте едва ли е по-слаб от Бусето. Joy Свикнали сме. Grinning

Ей, каква готина тениска лайк а бомб Grinning :

# 426
Хахах ако се чудите Афра от къде е хванала грипче 😄 говореше се, че Мерт бил болен на снимките за сватбата
https://twitter.com/_Fatimah_7776/status/1700634940507926804?t=f … urY1BVo-0e0g&s=19

# 427
#СейФер Heart
4 дни до началото Heart

"Какво означава "Защо живея", Ферит?
Или искаш и аз да умра?
И, аз ли да не живея?
Защото ще умра, ако те няма!
Майка ти, баща ти, дядо ти... Какво ще правят?
Ти, заради всички нас още дълго ще живееш, чу ли?
Обещай ми.
И тази ръка, която държиш, никога няма да я пуснеш. Чу ли?
Защото, докато ти не го направиш, аз никога няма да пусна твоята."

# 428
  • София
Режисьорката е качила нова снимка

Това е най-интересната част Simple Smile

Прави ми впечетление, че на последните снимки и клипове Афра е винаги с тази прическа.

# 429
Продължавали да валят рекламни предложения за Мерт и Афра

https://twitter.com/dedikoducucocuk/status/1700854910751776796

Според Газете Магазин, целта на Мерт била 70 килограма. Няма ли да е като бухенвалдски манекен?

https://twitter.com/Kdr_011/status/1700844163527324153

Между другото, в клипчето има непоказвани досега кадри от Гьоджек. Кой знае още колко има Grinning

# 430
  • София
Офф, дано да не е вярно това за тези 70 кг. Ще изглежда като в "Учителят", там е много кльощав....

Другите кадри от Гьоджек явно не са за показване Joy

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 17:37 от MysteryG

# 431
# 432
Нее, перфектен ще е. На 178 , 70 колограма е перфектното съотношение. Само за справка. Григор Димитров е 191 и е 81 кг, и той си е перфектен 😄. ( Както разбирате аз си падам по изчистено месенце, без мазнинка 😜😜😜😄)
Ама ми е интересно как пък знае каква му е целта на някой да отслабне, да надебелее....то човек понякога не знае какво иска - клюкарите знаят 😵‍💫😄
Офф, дано да не е вярно това за тези 70 кг. Ще изглежда като в "Учителят", там е много кльощав....

Другите кадри от Гьоджек явно не са за показване Joy

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 18:52 от Ela1

# 433
Абе,друго си е като налее бузките и стане един такъв пухкав /мечо/.
А то,иначе,в "Учителят" е хърбав,гърбав,и черен.Мангалче:laughing:.И носът му изглежда още по-заоблен навътре:smiles:
С една дума ,искам го с малко месце!
Всъщност,за първите серии трябва да е отслабнал.Нали все пак е почти на смъртно легло

# 434
Тази снимка на Ферит и Сейран е била пред някаква клиника... 🙄
Като заговорихме за теглото на Мерт и аз да се включа 😁
Ппц от еп 1 до еп 36 има голяма разлика....
И на мен повече ми харесва с бузки.. и малко месце 🤣
По мъжествен ми идва... иначе като е слаб, чак му се образуват скули.. абе като цяло не му отива да е слаб ама все пак това си е неговото тяло.. ще си прави с него каквото иска... остава феновете и в това да си бъркаме носа...  😄 Афра гледам и тя е качила килце.. абе хубаво е човек да е в нормалните си килограми за височината си и да поддържа теглото си...

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 19:52 от Николета Кирилова 736837

Общи условия

Активация на акаунт