Отговори
# 435
Та по повод килограмите на Мерто ... Wink

# 436
На днешния ден, преди една година са пуснали първата промоция на Рибарчето.

https://twitter.com/startv/status/1569030771930718209?t=F-lqAFZB … OwDWvW71XM5g&s=19

Днес чакаме ли нещо, да отбележим датата Blush

# 437
  • София
Уж за фраг са пуснали слухове...
Аз се надявах на плакат, но като видях, че днес са качили плаката на Йомер, който започва довечера ми минаха надеждите....

Едит: Девойката, дето вчера е гледала как снимат една сцена на Нишанташъ казва, че Мерт на живо е 1000 пъти по-хубав Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 16:42 от MysteryG

# 438
# 439
  • София
Мише, групата я няма вече, преводите също. Момичетата тук качиха линкове някъде, нека помогнат с тях.

Скрит текст:
Добро утро, да видим утре какво ще ни предложи Емрулах Sunglasses Както знаем, добре ни залъгва и той Stuck Out Tongue Winking Eye

Ужас! Супер група. Там бяха събрани всички сериали. Pensive
Втори сезон ще превеждате ли?
Тежък ще е епизодът, аз 34еп в началото не можах да го гледам втори път. Сега май отново ще е така.

п.с. намерих преведените епизоди, момичета, благодаря.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 17:56 от missence

# 440
# 441
  • София
Пак сватбени емотикони, но тея шпаги защо са???

# 442
Бе,този човек откъде ги вади тези емоджита?!?
Все нови и нови показва!
Сега пък това перо какво е?

# 443
Вал, не е перо. Крило на ангел е.

# 444
Тия шпаги може да са за Кязъм хаха
Ох много ми е интересно този Таро как ще се представи с играта си..  днес май са имали сцена с Афра 🤔
Баран г/д  добре се представи, макар героят му да беше лош, феновете го заобичаха за кратко време ... ама ако застанат Мерт и Таро един до друг, Мерт ще го засенчи с играта си...
Не знам защо постоянно снимат в имението, какво ли се случва там🙄

# 445
Не снимат само в имението и в къщата на Казъм има много снимки. Снимат семейни неща Grinning и в болницата са били пак, но не заради Ферит.
Да видим този сезон ще се сетят ли, че фирма има, офиси имат, малко да поработят.

# 446
Е сега, фирма- мирма..." приятели" изкараха 12 сезона в кафето пък пак си бяха на върха.

П.п Фен съм на Емурлах, егати героя е тоя...кефи ме колко е загадъчен 😄😂😄😄😂

# 447
  • София
Може шпагите да са свързани с гоненето на Сейран, а крилото с този, дето ще я върне.
Имаше доста спойлери днес. Тази девойка, дето каза, че Мерт е много красив на живо разказа доста неща, които е видяла. Аз я следя от доста време в тик ток и със сигурност ги е видяла. Дали и какво ще излъчат е друг въпрос. Ако искате ще ги кача по-късно, но гледам, че на доста от момичетата им се разваля удоволствието (аз и друг път съм писала, че ми се запалва повече интереса).

# 448
Мистери,то затова има опция "скрит текст"
Предупреждаваш,че даваш спойлери,криеш ги в скрития текст и кайто не иска - не чете
Аз например също обичам спойлерите.
При такива тежки драми предпочитам да съм подготвена,отколкото да подскачам и да "гледам" със затворени очи и уши

# 449
Мистери, аз уж не искам да чета спойлери амааааа това моее любопитство...... 😂 всеки път ги чета... така че и аз нямам проблем да публикуваш нещичко което си видялаа

Общи условия

Активация на акаунт