Отговори
# 285
Йеее супер, много ще му тичка да го облекат с нещо дънково. Знаех си, че ще ни изненада скоро с нещичко.

# 286
Снимат в имението, до колкото разбрах за 38 еп.
Много ми е объркано кое и как снимат 😵‍💫

# 287
Според Бирсен , започваме на 15 септември , тогава започва и Шербета.
И нека войната започне.😂

# 288
Значи ако ще работим с Мави поздравявам от сега Ясемин ,но все пак ще изчакам да видя може нещо друго да е в крайна сметка в момента лица на Мави са Къванч и Серенай освен Мерт да рекламира дрехи за по млади хора не че Серенай и Къванч са на преклонна възраст ама знае ли се...

#mood

Щом на 15-ти почваме ще заредя себе си с хубави емоции.
Да ви се похваля утре сигурно ни изписват всичко върви добре.

# 289
# 290
  • София
Снимките са продължили до късно
https://twitter.com/memo_spm/status/1699494053480391099?t=VV11oj … 5jj031pg-Sfw&s=19

Защо е пълно с рускини по снимачните площадки? Сякаш, от както са започнали снимките само от рускини идват клипове...

Редактирам се, частта от клипа с Афра е стара, Мерт е от тази вечер, но си тръгнали един след друг.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:19 от MysteryG

# 291
  • София
Привет! Привет!
Умишлено си дадох над месец почивка от темата и най-вече от сериала в реала. Прекалено много ми дойдоха преследванията, папарашките снимки, измислиците, които продължиха дори след разкриването на връзката на Афра и Мерт.
Сега се връщам към сериала и се надявам на успешен сезон с прекрасни изживявания. Heart Exl

# 292
Аз тъкмо си бях починала психически от сериала и чакането на всеки петък , хилядите новини и снимки .. и пак се почна, и вече се усещам , че се зарибявам наново.Все си мисля като почне новия сезон , да си гледам сериите , да коментирам и после до другия петък да не отварям , ама дали ще устоя 😂

# 293
  • София
Аз също ще започна лека полека да се зарибявам пак. Просто това непрестанно дебнене през лятото беше ужасно. Кой къде гледал, защо влязъл от задния вход, пък защо били от двете страни на масата, скарани били. После се оказа, че са на ваканция заедно. И започнаха коментарите кой с корем, кой без корем. Все имаше за какво да се захванат и да ги хейтят. При този успех на първи сезон им трябваше почивка и зареждане на батериите.
Аз лично съжалявам, че ги хванаха на яхтата, сега всяка сцена, поглед, докосване ще се гледа под лупа, но каквото-такова.

# 294
И аз започвам да се зарибявам отново... 😬 но ми идва и на мен в повече това дебнене,следене..... не знам Афра и Мерт как са, сигурно са свикнали вече ама и тия рускини с повече привилегии от турците... седят пред имението сигурно по цял ден и после качват... но това са последствията от супер рейтингов сериал и харизматични главни герои 😄

# 295
  • София
Само да не им се отрази това на играта, че историята помни и такива случаи. Стават прекалено предпазливи в романтичните сцени.

едит: момичета, любими сериали с превод във VK е станала частна група. Дали някой от администраторите чете тук и може да ме покани? Искам да гледам преведените епизоди до началото на втори сезон, за да си припомня някои моменти?

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 00:36 от missence

# 296
Нова 😬

# 297
Мише, групата я няма вече, преводите също. Момичетата тук качиха линкове някъде, нека помогнат с тях.

Добро утро, да видим утре какво ще ни предложи Емрулах Sunglasses Както знаем, добре ни залъгва и той Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 08:27 от Еванджелин

# 298
  • София
Добро утро!
x BlackRose x е качила линка с преведените епизоди на заглавната страница.
Мен на Емрулах изненадите ме притесняват по принцип Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 08:45 от MysteryG

# 299

Професор щом ще поеме Ферит колко ще е няма му нищо този актьор е добър гледала съм го и другаде.

Общи условия

Активация на акаунт